|
Malawi Αφιερωμένο στο "Greek Club about Cichlid Lovers from iliovas" απ' το οποίο άρχισαν ολα! |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
||||
|
||||
ζευγαρωμα labidochromis?
καλησπερα σας φιλοι μου.
'δανειστηκα' ενα 60λιτρο για μερικους μηνες απο ενα φιλο κ σκεφτομαι να φιλοξενησω μεσα τις τρεις labidochromis yellow που εχω,2 θυληκες κ ενα αρσενικο με την ελπιδα να καταφερω γεννα. θα παρακαλουσα αν γνωριζατε να μου πειτε τα απαραιτητα βηματα. ειναι αρκετο το 60λιτρο? ph που πρεπει να εχει θερμοκρασια κ οτι αλλο για να πετυχει αυτη η διαδικασια σας ευχαριστω |
|
||||
|
||||
Νομίζω ότι είναι πολύ μικρό για να τα φιλοξενήσει.
Σε πόσα λίτρα τα έχεις τώρα ; Στο δικό μου 420ρι γεννάνε σα κουνέλια χωρίς να κάνω καμία προσπάθεια. |
|
||||
|
||||
Ίσως είανι καλύτερα να τις αφήσεις να ζευγαρώσουν στο κανονικό σου ενυδρείο και έπειτα να βάλεις τα μικρά στο 60λιτρο.Πάντως φίλε μου δεν νομίζω να υπάρχει πρόβλημα καθως τα m buna ζευγαρώνουν πάρα πολύ εύκολα.(Πληροφοριακά στο δικό μου ενυδρείο το ph είναι 7,2 και ζευγαρώνουν κάθε 30 μέρες περίπου.)
|
|
||||
|
||||
ευχαριστω.
δηλαδη αφηνω τις 2 θυληκες κ τον αρσενικο στο μεγαλο ενυδρειο κ απλα περιμενω να δω γεματα στοματα? |
|
||||
|
||||
Πόσα λίτρα είναι το "μεγάλο" και τι ψάρια έχεις μέσα ;
|
|
||||
|
||||
το μεγαλο ειναι 120λιτρα κ εχω
2 γκουραμι 2 γκαπι 3 ξιφοφορους 2 μολι 1 γλυφτη στην αναγκη τα μεταφερω αλλου. |
|
||||
|
||||
Παράθεση:
Καμία σχέση με τα λαμπίντο σου Τα ψάρια που έχεις μέσα δεν είναι συμβατά μεταξύ τους. Τα 'εχεις μπλέξει λιγάκι. |
|
||||
|
||||
ενταξει, τις μετεφερα κ τις τρεις σε ολοκαινουργιο carefour ενυδρειο.
80*30*40 στρωμενο εννοειται. πιστευω να γεννησουν καθαρα απο τυχη.ξερω οτι τα υπολοιπα ψαρια μου ειναι συμβατα,ευχαριστω. για τις κιχλιδες ρωτησα ομως. αν κανεις γνωριζει κ εχει κατι να πει,τον ευχαριστω προκαταβολικα |
|
||||
|
||||
γιωργο ευχαριστω.προφανως δεν καταλαβες το ερωτημα.
γνωριζεις ph,diadikasia ktl? |
|
||||
|
||||
|
|
||||
|
||||
δεν καταλαβα τι ρολο παιζουν τα προσωπακια.
ρωτησα κατι.εφοσον δεν γνωριζεις η δεν θελεις να βοηθησεις γιατι μπαινεις στη διαδικασια να απαντας? |
|
||||
|
||||
Αν επιμένεις ότι τα ψάρια σου
2 γκουραμι 2 γκαπι 3 ξιφοφορους 2 μολι 1 γλυφτη είναι συμβατά μεταξύ τους....σου ξαναβάζω προσωπάκια Και φυσικά ... και γνωρίζω και θέλω να βοηθήσω...εσύ δε θέλεις να μάθεις και να βοηθήσεις τον εαυτό σου. |
|
||||
|
||||
καλησπερα κ παλι.
δεν λεω οτι επιμενω,κ σιγουρα δε γνωριζω περισσοτερα,απλα τα υπολοιπα ψαρια μου εκτος απο τις λαμπιντο ζουν καλα τον τελευταιο 1μιση χρονο χωρις καβγαδες,απωλειες,κτλ. το φλεγων ζητημα κ το ερωτημα μου ηταν περι ζευγαρωματος λαμπιντο. σαφως κ θελω να βοηθηθω κ εχω μαθει πολλα απο το forum κ ουτε παριστανω τον εξυπνο αλλα δεν πηρα μια απαντηση για να προχωρησω τη διαδικασια. ετσι κ εφοσον δανειστηκα ενα καρφουρ ενυδρειο απο ενα πρωην χομπιστα απεριοριστα,εβαλα τις 3 λαμπιντο εκει.κ τωρα? σαφως κ θαθελα να μαθω κ για τα υπολοιπα ψαρια μου,για τα οποια εχω λαβει πληροφοριες απο πετ σοπ,αλλα αν καταφερω γεννα λαμπιντο,θα κανω ενυδρειο malawi,αυτος ειναι ο σκοπος,κ τα υπολοιπα θα τα χαρισω σε φιλους. αυτα. ευχαριστω κ παλι. προφανως λαθος συννενοηση, τα φωτα σας παρακαλω |
|
|||||
|
|||||
Παράθεση:
Παράθεση:
Παράθεση:
Παράθεση:
Παράθεση:
|
||||
|
||||
καλησπερα σας.
σας ευχαριστω πολυ για το χρονο σας,ολους.ειλικρινα. δεν ελαβα απαντηση παραταυτα. σχεδον καθε ερωτηση απαντηθηκε απο ερωτηση. αν καποιος με ρωτουσε κ ηξερα θα του απαντουσα οτι γνωριζα. το τι κ πως κ γιατι θα ταν δικο του θεμα. βρηκα την ακρη απο συνχομπιστα με ενυδρειο malawi που θα με βοηθησει. κ παλι ευχαριστω |
|
||||
|
||||
Παράθεση:
|
Παρόμοια Θέματα | ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Labidochromis | eliasfot1 | Malawi | 9 | 22-10-06 10:15 |
Γαλαζιοs labidochromis | deMetrIs | Malawi | 14 | 13-12-05 12:58 |
Labidochromis breeding | koko | Malawi | 7 | 04-09-05 15:56 |
Ps. socolofi - yellow labidochromis | Lary80 | Malawi | 6 | 16-02-05 12:09 |