|
||||
|
||||
βαψιμο φελιζολ
καταρχην γεια σας
ειμαι μελος αρκετο καιρο αλλα ειναι η πρωτη φορα που στελνω post.. σκεφτηκα να κανω ενα background απο φελιζολ για το ενυδρειο μου, γιατι φοβαμαι με τις πετρες που εχω.. απλα δεν ξερω πως θα το κανω να μην φενεται το χρωμα του φελιζολ. υπαρχει καποιο χρωμα που θα μπορουσα να τα βαψω η κατι αλλο....???????????????????????????? |
|
||||
|
||||
δες εδω το θεμα μου....
http://www.aquatek.gr/vb/showthread.php?t=44157 εγω εφτιαξα πετρες, με τον ιδιο τροπο μπορεις να φτιαξεις κι εσυ το background
|
||||
|
||||
Παράθεση:
Γείακαι χαρά. Για το BG που λές η πιό καλή λύση είναι να βρείς χρώμματα που είναι aquarium safe αλλά αντε βρές τα.Μόνο καμια παραγκελία από εξωτερικό.Εκτός αν κάνεις την θεική ανακάλυψη και τα βρείς ελλάδα. Υπάρχει η λ΄υση που έκανε ο θανάσης που χρησιμοποίησε το μονοτικό που μόνοσε και το ενυδρείο του. Αλλή λύση είναι να βάλεις τσιμέντο 2-3΄χέρια ψάξε στο you tube για να δείς πως το κάνουν.το αφήνεις στο χρώμα του τσιμέντου και αφήνεις την άλγη να κάνει τη δουλεία της. Τελευταί αλύση αφού το διαμορφόσης απλώνεις πάνω σιλικόνη και πετάς άμμο να κολήσει !!
|
||||
|
||||
[QUOTE=thanasis76;512935]δες εδω το θεμα μου....
http://www.aquatek.gr/vb/showthread.php?t=44157 ευχαριστω πολυ παιδια για τις απαντισεις Aquamat-Elastic αυτος πιστευω ειναι και ο ποιο ευκολοτερος τροπος ... αλλα θα το κοιταξω ποιο καλα με αυτα που στειλατε..... |
|
||||
|
||||
το Aquamat-Elastic κανει την ιδια δουλεια με αυτο που εκανα εγω....
δες τι σε συμφερει στην τιμη...
|
Παρόμοια Θέματα | ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Τι φελιζολ? | papanikos | Γλυκό νερό - Γενικά | 23 | 23-11-10 22:36 |
... ΒΑΨΙΜΟ... ΕΠΙΚΑΛΥΨΗ ΚΑΠΑΚΙΟΥ | dialpistis | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 8 | 21-06-10 14:36 |
ΦΕΛΙΖΟΛ | stefapat | Βιοτοπικά - Γεωγραφικά ενυδρεία Λιμνών Ανατολικής Αφρικής | 28 | 23-11-08 15:20 |
Βαψιμο σπιτιου-ενυδρειο | Steve | Γλυκό νερό - Γενικά | 5 | 05-09-07 14:35 |
φελιζολ | koko | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 3 | 15-06-04 19:13 |