|
Malawi Αφιερωμένο στο "Greek Club about Cichlid Lovers from iliovas" απ' το οποίο άρχισαν ολα! |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
Η αναπαραγωγη.
Καλησπέρα σας.
Θα ήθελα να ρωτήσω ειναι δυνατών να θέλουν να αναπαραχθούν και να μην υπάρχει αρσενικό για να τα αναπαράγει η το αντίθετο να μην υπάρχει θηλυκά .? Γιατί έχουν δείξει οτι παν να αναπαραχθούν άλλά δεν βλέπω τίποτα. .. Όλες οι απαντησεις σας δέκτες. |
|
|||
|
|||
Παράθεση:
|
|
|||
|
|||
Έχω τα pseudotropheus και το κατάλαβα από την λεγομένη θηλυκια που έβγαζε τις πέτρες με το στόμα της έξω και μέρα πηγενε από εδώ και από εκεί και τρεμούλιαζε και ανοιγουν το στόμα τους κάπως περίεργα. ? Τι λες. ..?
|
|
|||
|
|||
Παράθεση:
©opyright www.istellas.gr
|
|
||||
|
||||
Λοιπον.
1) Το οτι βάζει χωμα στο στομα τους και τα ξανα βγαζουν, δεν σημαίνει πως ειναι ή ειναι να μείνει έγκυος. Γενικώς το κανουν τα αφρικάνικα αυτα για να καθαρίζουν το στομα τους και τα βράγχια τους. 2) Ανέβασε φωτογραφία απο ολα τα ψαρια σου για να σου πουμε αν εχεις ζευγαρακι. 3) ...Εχε υπομονή, καλες συνθήκες και οχι ιχθυοφόρτωση! |
|
||||
|
||||
Παράθεση:
Πάντως να μην υπάρχουν καθόλου αρσενικά ή καθόλου θηλυκά δεν αποκλείεται.. Κάνε αυτά που σου έγραψε ο lans.. |
|
|||
|
|||
Παράθεση:
Απο αυτό το link που μου έστειλε ο φίλος diamanths καταλαβαίνω ο΄τι δέν έχω κανέναν αρσενικό. Οσο για foto μπορείτε να δείτε εδώ. http://www.aquatek.gr/vb/showthread.php?t=60650 |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
Παρόμοια Θέματα | ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
ΑΝΑΠΑΡΑΓΩΓΗ | ΟΡΕΣΤΗΣ | Αναπαραγωγή | 19 | 18-02-11 10:09 |
αναπαραγωγη κοι.πως;;; | asteris_veroia | Ψάρια για δεξαμενές (τεχνητές λίμνες) | 5 | 22-05-08 13:40 |
Αναπαραγωγη LDA 25? | netblues | Γατόψαρα Ν. Αμερικής | 11 | 25-06-07 10:08 |
ΑΝΑΠΑΡΑΓΩΓΗ KOI | kingelvis | Ψάρια για δεξαμενές (τεχνητές λίμνες) | 12 | 13-06-07 07:36 |
αναπαραγωγη | deMetrIs | Bettas | 15 | 10-10-05 23:36 |