|
Γλυκό νερό - Γενικά Οτι δεν εμπίπτει στις εξειδικευμένες κατηγορίες. |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
||||
|
||||
Γνώμες...
Πρόσφατα 'επεσε στα χέρια μου ένα 20λιτρο ενυδρείο . Έχει βέβαια σπασμένο πάτο,αλλά ήδη το έχω κολλήσει και είναι για δοκιμή στεγανότητας .Από εξοπλισμό έχω εσωτ. φίλτρο, θερμοστάτη και για φωτισμό σκέφτομαι μια led λάμπα γύρω στο 10-14 W... Για κατοίκους ενδιαφέρομαι να μου πείτε τι προτείνετε γι αυτά τα λίτρα.
Ευχαριστώ
|
||||
|
||||
Σε τόσο μικρό μόνο γαρίδες,
και μονομάχο μπορείς αρκεί να το παρακολουθείς. Τα 10-14w είναι πολλά, θα γίνεται μέρα. Και πάλι όμως να σου πω πως είναι μικρό το ενυδρείο. Με 10-15 Ευρώ βρε συ κολλάς ένα 30λιτρο , ίσως και μεγαλύτερο
|
|||
|
|||
Παράθεση:
Είναι πολύ μικρό το ενυδρείο σου. Κάνε αυτό που σου είπε ο Τάκης. θα το ευχαριστηθείς πολύ περισσότερο και εσύ αλλά και τα ζωντανά σου. |
|
||||
|
||||
Ευχαριστώ, για μονομάχο σκεφτόμουν ...αλλά και για γαρίδες μου φαίνεται ενδιαφέρουσα ιδέα... ποιες όμως και τι χρειάζονται?? γιατί έχω μεσάνυχτα πάνω σε αυτό το θέμα
|
Παρόμοια Θέματα | ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Γνώμες για ψαροσύνθεση | Undertaker | Γλυκό νερό - Γενικά | 10 | 03-02-16 20:29 |
Γνώμες για 73 lt | costachri | Στήσιμο Κοινωνικών ενυδρείων | 2 | 30-12-14 22:04 |
Γνώμες για την αρχή... | Belafode | Παρουσιάσεις Φυτεμένων Ενυδρείων | 5 | 18-12-10 15:48 |
Γνώμες για χαλί | Dimitris_Batman | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 3 | 04-11-10 20:39 |
Γνώμες.... | Nik25 | Παρουσιάσεις Φυτεμένων Ενυδρείων | 7 | 26-03-08 15:21 |