|
DIY . Φτιάχτο μόνος σου Ο τίτλος τα λέει όλα. |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
||||
|
||||
Απορία για τζάμι ενυδρείου
Καλησπέρα σκέφτομαι να φτιάξω ένα ενυδρείο γύρω στα 60λτ και η απορία μου σχετικά με τα τζάμια είναι η εξής, να προτιμήσω διπλό τζάμι που ενδιάμεσα έχει μεμβράνη ή απλό. Το ρωτάω γιατί σε κάποια συζήτηση αναφέρθηκε πως με την μεμβράνη το φώς του ήλιου που θα πέφτει στο ενυδρείο δεν θα προκαλεί έξαρση στην δημιουργία άλγης.
|
||||
|
||||
τα ψαρια θα τα βλεπεις απο μεσα ?πως σου ηρθε η ιδεα της μεμβρανης?
|
|
||||
|
||||
Προσωπικά πρώτη φορά ακούω ότι η μεμβράνη του πολυστρωματικού γυαλιού απορροφά τόση ακτινοβολία και δεν ξέρω αν ισχύει ή όχι.
Σκέφτεσαι να βάλεις το ενυδρείο εκεί που χτυπάει τόσος ήλιος; Δε νομίζω ότι αν κάνεις κάτι τέτοιο θα σε σώσει η μεμβράνη, ούτε όσον αφορά την άλγη ούτε όσον αφορά τη θερμοκρασία.
|
||||
|
||||
η μεμβρανη ειναι διαφανης αναμεσα στα τζαμια και δεν επηρεαζει το θεμα καθαροτητας του γυαλιου
|
Παρόμοια Θέματα | ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
'Αλατα στο τζάμι μεταχειρισμένου ενυδρείου | Vagelis2009 | Αρχάριοι γλυκού νερού | 4 | 02-10-11 14:42 |
Έναρξη ενυδρείου με απορία για τις διαστάσεις του | thanos_gr07 | Αρχάριοι γλυκού νερού | 9 | 27-05-10 22:44 |
Απορία για στήσιμο ενυδρείου | StelMex | Αρχάριοι γλυκού νερού | 8 | 22-11-09 00:29 |
Απορία για μπόλιασμα ενυδρείου. | ΛΑΚΕΔΑΙΜΟΝΑΣ | Γλυκό νερό - Γενικά | 2 | 14-10-08 13:14 |
Κατασκευή ενυδρείου με τζάμι 3mm | genetix | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 2 | 05-06-06 18:21 |