|
||||
|
||||
θολωσε το ενυδρειο με κουνημα φιλτρου
παιδια μετα την αλλαγη νερου που εκανα το φιλτρο μου εκανε φασαρια....
το κουνησα για να φυγει ο αερας απο μεσα του και θολωσε ολο το ενυδρειο.... θα εχω κανενα προβλημα με τα ψαρια?? γιατι εγινε αυτο??χαλια το εκανα.... |
|
|||
|
|||
Οχι, θα καθαρισει παλι
|
|
||||
|
||||
|
||||
|
||||
μωρε ξερω οτι θα καθαρισει.. απλα λεω γιατι θολωσε τοσο πολυ, μηπως εχω λαθος τα υλικα του φιλτρου??
εχω βαλει χοντροτρυπο σφουγγαρι κατω κατω, το βιολογικο απο πανω και παλι σφουγγαρι πανω πανω...το φιλτρο τρεχει λιγοτερο απο ενα μηνα για αυτο μου φαινεται περιεργο να εχει τοσο βρωμα... |
|
||||
|
||||
Βγήκε βρώμα απο το φίλτρο, τίποτα άλλο.
Κάποια στιγμή να το καθαρίσεις
|
||||
|
||||
Βαλε και καμια σκουπα βυθου στην επομενη αλλαγη.
|
||||
|
||||
Και σε μένα έχει συμβεί αυτό μετά από καθάρισμα του φίλτρου σε μικρ΄τερη κλίμακα βέβαια. Θα ξεθολώσει γρήγορα.
|
||||
|
||||
αν ειναι δυνατο το φιλτρο σου μπορεις να βαλεις και λιγο ενυδρειακο βαμβακι πανω απο το σφουγγαρι για να μαζευει την ψιλη βρωμια-θολουρα πιο ευκολα.
|
Παρόμοια Θέματα | ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
επιλογη 2ου φιλτρου στο ενυδρειο | Ευριπίδης Λάρισα | Ζωοτόκα | 11 | 27-01-16 12:11 |
υλικα φιλτρου 60 λιτρα ενυδρειο | boutas ski | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 4 | 15-03-13 13:34 |
Στησιμο εισοδου εξοδου φιλτρου μεσα στο ενυδρειο | Konstantin79 | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 7 | 13-09-11 16:45 |
ΡΟΗ ΦΙΛΤΡΟΥ | spyrval | Αρχάριοι γλυκού νερού | 9 | 08-02-11 19:00 |
αφαιρεση φιλτρου βυθου απο ενυδρειο | stav | Γλυκό νερό - Γενικά | 13 | 05-12-06 09:51 |