|
||||
|
||||
Το θεμα Σπυρο ειναι πως δεν εχω τα σχαρακια και φοβαμαι μηπως περασει το βαμβακι στην φτερωτη(μηπως ειμαι υπερβολικος
|
||||
|
||||
Παράθεση:
Αγορασε σχαρακια.
|
|||
|
|||
εγω, αν καμμια φορα ακουγεται θορυβος,μπορει να μαγκωσε καποιο σκουπιδακι, βαζω και βγαζω την μπριζα μερικες φορες και τελικα σταματα.
|
|
||||
|
||||
Τελικά,δε θα μπορέσω να δοκιμάσω το κόλπο με το ελάχιστα κλειστό βανάκι,γιατί σήμερα που πήγα να ακούσω το φίλτρο μου,διαπίστωσα πως πλέον δεν κάνει κανένα θόρυβο.Πρέπει να ακουμπήσω το αυτί μου πάνω για να νοιώσω μια δόνηση.Το φίλτρο δεν το άγγιξε κανείς όσο έλειπα.Οπότε,δεν ξέρω πως εξαλείφθηκε αυτός ο ήχος που άκουγα.Πάντως,αν και εμένα δε με ενδιαφέρει τόσο εκεί που είναι το ενυδρείο,το 2217 έχει τη δυνατότητα να είναι σχετικά αθόρυβο!
|
Παρόμοια Θέματα | ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
eheim 2213 | sofianos7 | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 9 | 19-07-08 12:59 |
EHEIM 2213 | Filotas | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 13 | 07-04-08 16:38 |
EHEIM 2213 & RIO 180 ή 240 | GFON | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 5 | 15-02-06 01:04 |
eheim 2213 | steady | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 31 | 23-03-05 22:35 |
Eheim 2213 | dim | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 9 | 11-11-04 21:46 |