|
Γλυκό νερό - Γενικά Οτι δεν εμπίπτει στις εξειδικευμένες κατηγορίες. |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
Θαλάσσιο Ξύλο-Ριζα...
Γειά σας και χαρά σας! Την κυριάκη αυτη πηγα στην θάλασσα και βρήκα ενα ξυλο που ειναι πολη ωραιο και ιδανικο, το ξυλο-ριζα οπως λεω και στον τιτλο ειναι τουλαχιστον 1νως μετρου.
-Πως θα το ξεπλινω αφου εχει αλατι(πρωτη σκεψει:βρασιμο) -Αφου ειναι ενως μετρου και πανω δεν χωραει σε κατσαρολα. τι κανω? Το ερωτημα ειναι: πως θα πλιθει αυτο το ωραιο ξυλο; |
|
||||
|
||||
μια λυση ειναι καθαρισμα με ατμοκαθαριστη αν υπαρχει,ανεβασε και μια φωτο να το δουμε!!
|
|
|||
|
|||
Παράθεση:
------------------------- Αλλος; Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη LAKI : 24-06-13 στις 15:20 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
Ανοιξε το θερμοσιφωνο βαλτο στην μπανιερα και γεμισε την με καυτο νερο, η πλύντο καλά με καυτό νερό (χωρίς να καείς)..
|
|||
|
|||
Με καυτο νερο θα το κανω...για το πλυντιριο μου φενεται καπος
|
|
||||
|
||||
πιο πλυντιριο??
|
|||
|
|||
|
|
||||
|
||||
Το "πλυντο" το διάβασε "πλυντηριο"
Edit : Με πρόλαβε |
|
||||
|
||||
|
|||
|
|||
Χαχα του ''Κουραμπιές''φωτο, σωστα;
------------------------- Κανω και εγω λαθη, χαχα Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη LAKI : 24-06-13 στις 15:56 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
Ξυλο απο την θαλασσα δεν ειναι και οτι καλυτερο για το ενυδρειο!Δεν ξερεις τι εχει τραβηξει μεσα αυτο το ξυλο και θελει πολυ δουλεια για να το βαλεις μεσα στο ενυδρειο σου!
|
||||
|
||||
οταν λεμε θαλασσιο ξυλο εννωουμε απο τα πευκα που φυτρωνουν στο βυθο ή απο θαλασσιες μηλιες?
Βγαλτε τους μονομαχους απο τις γυαλες και τα δεκαλιτρα και βαλτε μεσα τον petshop-ά που σας το προτεινε. Γλυφτες ΔΕΝ υπαρχουν (λετε ο Αμαζονιος να εχει τζάμια) ? Και τα γατοψαρα ειναι κανονικα ψαρια κι οχι καθαριστες, οποιος θελει καθαριστρια, εχει στη Χρυση Ευκαιρια |
|
|||
|
|||
Παράθεση:
------------------------- με το βράσιμο? Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη LAKI : 24-06-13 στις 16:50 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
Εγω Στεφανε θα ελεγα να μην το βαλεις στο ενυδρειο!Και για αλλη μια φορα θα πω ΚΟΙΤΑ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΣΩΣΤΟ το ενυδρειο σου με σωστη ψαροσυνθεση και μετα δες την διακοσμηση!
|
|||
|
|||
αυτη τη στιγμη δεν μπορω σας το εχω ξαναπει Χριστογια το ξυλο θα σκεφτω πολυ σοβαρα αυτο που ειπες..
|
|
||||
|
||||
Μην κοιτας το ξυλο λοιπον κοιτα τα ψαρια σου και προσπαθησε να βρεις μια Σωστη λυση για το καλο τους και οχι μονο να κοιτας τι σου αρεσει εσενα στο ματι!Θα μπορουσες να βαλεις την μητερα σου που βρηκε το ξυλο να διαβασει τα ποστ που σου λενε να αλλαξεις τα ψαρια σου και μετα να κοιταξει για ριζες και διακοσμιση του ενυδρειου σου.
Δεν τα λεω με κακια τα λεω για δεν εχεις πολλα περιθωρια ακομη!
|
|||
|
|||
Παράθεση:
|
|
||||
|
||||
Παράθεση:
Πολύ το κουράσαμε,δεν το πας πάλι εκεί που ήταν?Μπορεί να λείπει σε κανένα ψαράκι.. Πετάχτηκαν τα μάτια μου έξω από τα ορθογραφικά λάθη......
|
||||
|
||||
Αν το λες για μενα εχουμε και μια δυσλεξια μην την ξεχναμε!!
|
|||
|
|||
χαχα
|
|
||||
|
||||
Παράθεση:
¶ντε ας κλειδώσει το θέμα,problem solved
|
||||
|
||||
Αχ ρε Στεφανε δεν στο λεει για πλακα αλλα τελος παντων.
στο κουτακι αναζητηση μπορει να σου ληθει καθε απορια για το πως επεξεργαζομαστε τα ξυλα πριν τα βαλουμε στο ενυδρειο!
|
|||
|
|||
Παράθεση:
------------------------- το καταλαβα δεν ειμαι βλακας... Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη LAKI : 24-06-13 στις 17:17 Αιτία: Automerged Doublepost |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
Παρόμοια Θέματα | ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
θαλάσσιο αγγούρι | karxarini | Μεσογειακό | 7 | 09-09-11 21:34 |
ριζα | linos21 | Αρχάριοι γλυκού νερού | 6 | 26-04-10 13:04 |
ριζα | megle | Αρχάριοι γλυκού νερού | 9 | 23-03-10 22:27 |
Ξύλο και pH | velocity | Αρχάριοι γλυκού νερού | 8 | 28-10-09 00:09 |
ριζα help | jimagas | Γλυκό νερό - Γενικά | 5 | 31-03-09 00:42 |