|
Γλυκό νερό - Γενικά Οτι δεν εμπίπτει στις εξειδικευμένες κατηγορίες. |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
||||
|
||||
SEACHEM PRIME
καλησπερα σε ολη την παρεα...λογω φορτου εργασιας τον τελευταιο καιρο μπαινω εδω αλλα.... δεν προλαβαινω να γραφω...θα ηθελα να ρωτησω κατι με το συγκεκριμενο αντιχλωριο...εχτες που ειχα ρεπο και πηγα να κανω την προγραματισμενη μου αλλαγη οταν ανοιξα το μπουκαλακι εβαλα την συριγγα μεσα για να τραβηξω υγρο και ηταν το ζουμι μαυροφυσικα δεν το χρησιμοποιησα(ειχα ευτυχως αλλο)αλλα ειναι σχεδον το μισο μπουκαλι...χαλασε?ποσο καιρο κραταει ανοιχτο..γιατι δεν το εχω και πολυ καιρο???
σας ευχαριστω πολυ!!! |
|
||||
|
||||
Εγώ το δικό μου το έχω κοντά ένα χρόνο τώρα (δεν το χρησιμοποιώ) και δεν έχει γίνει μαύρο!! Το μόνο που μυρίζει σαν αυγό κλούβιο.
Μου φαίνεται παράξενο!!! Δεν γράφει ημερομηνία λήξης??? (μπορεί να κάνω και λάθος)
|
||||
|
||||
Ετσι μυριζει και εμενα και στην αρχη νομιζα οτι κατι δεν παει καλα αλλα τελικα απο οτι διαβασα ετσι ειναι η μυρωδια του.Το εχω διαβασει εδω μεσα αλλα και εχουν βαλει λινκ τα παιδια οπου το αναφερει και η seachem στο σαιτ της
|
|
||||
|
||||
Και εγω το κραταω ανοιχτο για πανω απο 1.5 χρονο, αλλα ποτε δεν παρουσιασε προβλημα. Κατι αλλο συμβαινει.
|
||||
|
||||
Τωρα που βρηκα θεμα και εγω να ρωτησω κατι.Το δικο μου εχει κατι μαυρακια μεσα σαν σκονη τα δικα σας εχουν?
|
||||
|
||||
Oχι. Δειτε τις ημερομηνιες ληξης για καλο και για κακο.
|
||||
|
||||
Παράθεση:
Παράθεση:
|
||||
|
||||
Ευχαριστω πολύ exelix
|
||||
|
||||
Τραβηξες με τη σύριγγα απο τον πατο του μπουκαλιου?
Για τραβα απο πιο ψηλα.
|
||||
|
||||
Εγω παλι το ξεχασα πανω στο καλοριφερ . Και απο οτι ειδα εχει <30 βαθμους . Μπορω καπως να τεσταρω εαν χαλασε ?
|
|
||||
|
||||
Παιδιά, τσεκάρετε μήπως με την σύριγγα που τραβάτε το prime την χρησιμοπιήτε και για άλλα υγρά πχ λιπάσματα φάρμακα κτλ και είχαν μείνει
υπολείματα και γι αυτό ίσως να μαύρισε... |
|
||||
|
||||
Παράθεση:
------------------------- Παράθεση:
Είναι και αυτό, σωστή παρατήρηση. Πιστέυω πως μετά από οποιαδήποτε χρήση στις σύριγγες ή σε οποιοδήποτε δοσομετρητή ένα πλύσιμο με νερό βρύσης μόνο καλό θα κάνει
Δεν απαντώ σε πμ για ενυδρειακά θέματα Φυλλάδιο GAB - Χρυσόψαρα Φυλλάδιο GAB - Μονομάχοι Τα ενυδρεία μου Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Τάκης : 09-12-13 στις 08:43 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
Ας αναφέρουμε και την απάντηση τις Seachem για το θέμα ...
Q: I think that my Prime® might be old because it smells bad Prime®has a very distinct odor that is similar to sulfur which is completely normal. Also, the presence of small black specks is normal. google translate Prime ® έχει μια πολύ ξεχωριστή μυρωδιά που είναι παρόμοια με το θείο, η οποία είναι απολύτως φυσιολογικό. Επίσης, η παρουσία των μικρών μαύρα στίγματα είναι φυσιολογικό. http://www.seachem.com/support/Support.html#faq1
|
||||
|
||||
Η μυρουδια ειναι φυσιολογικη.
Ο poet ρωτησε για μαυρο ιζημα αν καταλαβα καλα.
|
||||
|
||||
Also, the presence of small black specks is normal.
|
||||
|
||||
Δεν το προσεξα. Συγνωμη. Αν τραβαει απο πιο ψηλα με τη συριγγα, δεν θα εχει προβλημα. Εγω παντως ετσι κανω οταν βλεπω ιζημα στον πατο του μπουκαλιου,
|
||||
|
||||
Ίζημα είδε όμως ή ήταν το ίδιο το υγρό μαυρισμένο; Γιατί από την περιγραφή του αυτό προκύπτει.
|
||||
|
||||
Kαλο κουνημα πριν ανοιξουμε το μπουκαλι και μακρια απο μερη με ψηλη θερμοκρασια. Βαζω με δοσομετρτη οχι με συριγγα. Αυτο κανω σε ολα τα υρα που βαζω στο ενυδρειο μου.
|
||||
|
||||
Για το μαυρο χρωμα ουτε εμενα μου εχει τυχει.Όσο για τη μυρουδιά, ειναι κολώνια μπροστά στο αντιχλώριο της ΚΕΝΤ...
|
|
||||
|
||||
πεταξες ιδεα τωρα.θα το κανω σε συναντηση
αν γινει καμια σε ανοιχτο χωρο ομως,γιατι δε φταιει σε τιποτα το υπολοιπο μαγαζι |
|
||||
|
||||
Τωρα που ειδα αυτο το θεμα πηγα και ειδα το δικο μου που το χω χμμμ απο τον καιρο που η Ινδοευρωπαικη ηταν επισημη γλωσσα (δεν το χρησιμοποιω ετσι κι αλλιως, απλα το χω ετσι μη τυχον και χρειαστει)
εχει οντως κατι μικρα μαυρακια στον πατο...
Βγαλτε τους μονομαχους απο τις γυαλες και τα δεκαλιτρα και βαλτε μεσα τον petshop-ά που σας το προτεινε. Γλυφτες ΔΕΝ υπαρχουν (λετε ο Αμαζονιος να εχει τζάμια) ? Και τα γατοψαρα ειναι κανονικα ψαρια κι οχι καθαριστες, οποιος θελει καθαριστρια, εχει στη Χρυση Ευκαιρια |
|
||||
|
||||
άντε την μυρωδιά να την καταλάβω χώνεται μυτούλα,
τα μαυράκια πως τα βλέπετε στο πάτο ? βάζετε το μάτι σας στην κλειδαρότρυπα του μπουκαλιού ? Καλές γιορτές χρονια πολλά
|
||||
|
||||
εγω με φακο τα ειδα
Βγαλτε τους μονομαχους απο τις γυαλες και τα δεκαλιτρα και βαλτε μεσα τον petshop-ά που σας το προτεινε. Γλυφτες ΔΕΝ υπαρχουν (λετε ο Αμαζονιος να εχει τζάμια) ? Και τα γατοψαρα ειναι κανονικα ψαρια κι οχι καθαριστες, οποιος θελει καθαριστρια, εχει στη Χρυση Ευκαιρια |
|
||||
|
||||
Δεν χρειαζεται να σφηνώσεις το ματι στο στομιο του μπουκαλιού φ;ινονται ευκολα
|
||||
|
||||
καλησπερα και παλι....σας ευχαριστω για της απαντησεις...να πω οτι ολο το ζουμι ειναι μαυρο...για την μυρωδια το ξερω και εγω ειναι η γνωστη απαισιαπαντως παιδια το εχω κρατησει επιτηδες....δεν ειναι με τιποτα ανοιγμενο χρονο...κανα 6 μηνο το πολυ...αλλα να ρωτησω και κατι αλλο?την ημερομηνια ληξης που την βλεπετε??
|
|
||||
|
||||
Πετα το και παρε αλλο. Μη ρισκαρεις.
Που το ειχες αφησει?
|
||||
|
||||
Εγώ επειδή βρήκα κι άλλη αναφορά στο internet (όπου κι εκεί τελικά δεν κατέληξαν) θα το κρατούσα να επικοινωνήσω με τη Seachem. Θα ήθελα να ξέρω για ποιο λόγο χάλασε ένα τέτοιο προϊόν και είναι και καλό να το ξέρει και η εταιρεία. Και από όσο έχω δει στο εξωτερικό δεν τσιγκουνεύεται στις αποζημιώσεις της όταν κρίνει ότι έφταιγε.
|
||||
|
||||
+1
στειλε email στη seachem με φωτογραφιες και απτο υγρο μεσα στο μπουκαλι και απτο μπουκαλι με την ημερομηνια. και οταν απαντησουν(θα απαντησουν) βαλε και την απαντηση τους εδω να δουμε κιεμεις. και βαλε και καμια φωτο κιεδω να δουμε,δεν εχεις βαλει ακομα. |
|
||||
|
||||
καλησπερα δασκαλε....χαθηκαμε...στο παραθυρο της κουζινας...αλλα εχει τεντα δεν μπαινει ηλιος ωστε να το επηρεασουν ηλιος κτλπ...ετσι και αλλιως με το που το ειδα δεν το χρησιμοποιησα....οσο για το emailπαντως σας ευχαριστω ολους για της απαντησεις!!!!
|
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
Παρόμοια Θέματα | ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
seachem prime | janickrules | Αρχάριοι γλυκού νερού | 12 | 18-01-12 15:37 |
Αντιχλώρια... alpha Seachem vs prime Seachem | lingistis | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 15 | 30-03-11 20:30 |
χαλασμενο seachem prime? | steady | Γλυκό νερό - Γενικά | 7 | 28-05-07 17:14 |
Seachem Prime | george | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 6 | 23-04-04 09:41 |