|
Γλυκό νερό - Γενικά Οτι δεν εμπίπτει στις εξειδικευμένες κατηγορίες. |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
Προτασεις για ψαρια σε ενυδρειο 65lt
Διαθέτω 4 ενυδρεία 1/ 65 lt 1/ 20lt 1/ 15lt 1/10lt, από τα 4 χρησιμοποιώ μόνο το 65λιτρο (καθαρα 60), προς το παρόν έχω 2 ψάρια (ένα χρυσόψαρο και ένα μον ομαχο) ποσά και τι είδους ψάρια μου προτείνετε;
ΥΓ Δεν έχω κάνει ακόμα μετρήσεις νερού στο ενυδρείο άλλα έχω σταθερή θερμοκρασία, αντλία αέρα και φιλτρο |
|
|||
|
|||
Αν θελεις κρατας το μονομαχο μονο του ή το χρυσοψαρο μονο του αλλιως διωχνεις και τα 2 ψαρια και πας σε κατι αλλο οπως ενα χαρεμι ζωοτοκα γκαπι ή πλατυ .Για να ξερεις ομως που βρισκεσε καθως και τι ψαρια μπορουν να μπουν πρεπει αμεσα να μετρησεις ph,gh,θερμοκρασια καθως και ΝΗ4,ΝΟ2,ΝΟ3 ωστε να ξες αν ειναι στρωμενο το ενυδρειο σου.Επισης για καθε ψαρι πρεπει να κοιτας το προφιλ του για να δεις αν μπορεις να παρεχεις τις απαριατητες συνθηκες που απαιτει.Διαβασε καλα ολα τα υπομνηματα στην κατηγορια αρχαριων και οτι απορια εχεις τι γραφεις εδω.
|
|
|||
|
|||
Υδροβια Φυτα
το ενυδρειο το εχω στρωσει και εχω αρχισει να φυτευω
|
|
|||
|
|||
Πως ξερεις οτι εχει στρωσει χωρις να κανεις μετρησεις???
|
|
||||
|
||||
65 λιτρα ενυδρειο δεν φτανει για χρυσοψαρα.
Μονομαχος και χρυσοψαρα δεν ειναι συμβατα ψαρια. Το ενα (μονομαχος) ειναι τροπικο ψαρι (δλδ θελει ζεστο νερο) και το αλλου κρυου νερου. Για μονομαχο φτανει. Μπορουν να μπουν και ενα κοπαδακι μικροψαρα, πχ 8 τετοια http://www.seriouslyfish.com/species...ostigma-espei/
60lt, γλυκο νερο, αντλια αερα, προτασεις ψαριων, ενυδρειο |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
Παρόμοια Θέματα | ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
προτασεις για ψαρια σε ενυδρειο με στηλη νερου 20cm | ANEMOS | Στήσιμο Κοινωνικών ενυδρείων | 35 | 08-02-13 14:07 |
Προτασεις για ενυδρειο 40L (ψαρια) | kissamos13 | Στήσιμο Κοινωνικών ενυδρείων | 17 | 20-01-12 00:08 |
Παρακαλω προτασεις για ψαρια.... :) | stratigos24 | Γλυκό νερό - Γενικά | 29 | 19-06-11 14:55 |
ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΓΙΑ ΨΑΡΙΑ | CHRIS4204 | Γλυκό νερό - Γενικά | 9 | 04-06-07 11:17 |
προτασεις για ψαρια | thanky | Αρχάριοι γλυκού νερού | 7 | 27-05-07 01:42 |