|
Malawi Αφιερωμένο στο "Greek Club about Cichlid Lovers from iliovas" απ' το οποίο άρχισαν ολα! |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
||||
|
||||
μα καλά, δεν είχε ποτέ κανείς αυτά τα σαλιγκάρια και κάποιο ψάρι που μπορούσε και τα έτρωγε για να μου πει?
|
|
||||
|
||||
Πάντως εμένα ο κλόουν μου ΔΕΝ τα τρώει...
|
|
||||
|
||||
Νομίζω είναι μέχρι να καταλάβουν περί τίνος πρόκειται. Εμένα την πρώτη φορά που μπήκε σαλιγκάρι στο ενυδρείο έμεινε για ένα δίμηνο. Πλέον δεν προλαβαίνει ούτε μέχρι τον πάτο να φτάσει.
|
|
||||
|
||||
Εγω, Ηλια, νομιζω οτι τα yoyo loach μου τα τρωνε,γιατι εχω παρα πολλα αδεια κελυφη.
Και ειπε το χρυσοψαρο:"Πρεπει να υπαρχει Θεος, αλλιως ποιος αλλαζει το "νερο"." Το παλιό 90λιτρό μου Ο βιότοπος Tanganyika μου Το 120λιτρό μου Ο 2ος βιότοπος Tanganyika μου To παλιο 35λιτρο Amano μου |
|
||||
|
||||
Παράθεση:
Δες και αυτό το μήνυμα http://aquaweb.pair.com/forums/archi....cgi?read=3768 |
|
||||
|
||||
Παράθεση:
Yasuhikotakia sidthimunki |
|
||||
|
||||
Καλή ερώτηση . Ξέρεις όταν τα είδα τότε στο κατάστημα ήμουν σίγουρος προφανώς ότι δεν είναι Yo Yo και έμοιαζαν σαν kubotai ή sidthimunki. Θα τα βγάλω καμιά φωτογραφία μόλις βρω ευκαιρία να μου πείτε κι εσείς τη γνώμη σας. Πάντως ό,τι κι αν είναι τα μικρά κώνικα σαλιγκαράκια δεν υπάρχουν πλέον.
|
|
||||
|
||||
περιμένω φώτο με ανυπομονησία. Ξέρεις τα Melanoides tuberculata ή αλλιώς "trumpet snails" είναι τα πιο ζόρικα στο να φαγωθούν λόγω σκληρότητας κελύφους.
|
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
Παρόμοια Θέματα | ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Σαλιγκάρια κάνουν βόλτες!! | jstiva | Γλυκό νερό - Γενικά | 3 | 15-12-06 11:13 |
Σαλιγκάρια από τα φυτά | Liolios | Γλυκό νερό - Γενικά | 8 | 18-02-06 15:47 |
Σαλιγκάρια | Celda | Σαλιγκάρια | 58 | 17-11-05 15:29 |
σαλιγκάρια: ωφέλιμα ή όχι? | ALKAR | Γλυκό νερό - Γενικά | 31 | 07-02-05 21:06 |
Σαλιγκάρια. | Νίκος | Γλυκό νερό - Γενικά | 9 | 09-08-04 03:37 |