|
|||
|
|||
ερωτηση!!!!!!!!!
Ηθελα να ρωτησω που μπορω να βρω κατεψυγμενα bloodworms για τον μονομαχο μου! Επισης που μπορω να βρω grindal ζωντανα για να κανω εκτροφη! Εδω στην Συρο δεν υπαρχουν εχω φαει τον κοσμο και δεν εχω βρει!! Παρακαλω βοηθηστε(εστω κ να μου στειλει καποιος)!
|
|
|||
|
|||
Γκρινταλ εχουν πολλα μελη του Συλλογου, ισως χρειαστει να περιμενεις λιγο γιατι Αυγουστιατικα οι πιο πολλοι ειναι διακοπες.
Κατεψυγμενο καλυτερα να παραγγειλεις σε μαγαζι της περιοχης σου (και να σιγουρευτουν οτι θα τους το στειλουν σωστα συσκευασμενο να μην ξεπαγωσει στο ταξιδι). |
|
|||
|
|||
μιπως εχεισ εσυ τιποτα?????
------------------------- βοηθηστε ρε παιδια!!!!!!!! Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη NiveOner : 07-08-08 στις 12:00 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
|||
|
|||
Αν εισαι τοσο ανυπομονος θα πρεπει να διαλεξεις αλλο χομπυ, το συγκεκριμενο ειναι της υπομονης.
|
|
|||
|
|||
θελω να βρω! μπορεισ να μου βρεισ η θα μου φασ τη παναγια μου??
------------------------- καποιος αλλος μπορει να βοηθησει??????? Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη NiveOner : 07-08-08 στις 12:29 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
Τόλη οι νέοι σε πέρνουν με κακό μάτι
Φίλε δεν είανι και το ποιο ευκολο πράγμα να βρεις μέσα στον Αύγουστο Grindal ειδικά αν μένεις και Σύρο ( ωραίο νησί ) υπομονή να γυρίσει ο κόσμος από διακοπές και από Σεπτέμβριο όλο και κάποιος θα σου δώσει . Στο κάτω κάτω τα ψάρια σου δεν θα πάθουν τίποτα αν δεν φάνε Grindal για ένα μήνα |
|
|||
|
|||
σωστα τα λες... Πεσ το ετσι γιατι ο τολις παρεξηγει καποια πραγματα και βαζει και ποινες!!!!!!!!!!!
|
|
|||
|
|||
good wines...
|
|
|||
|
|||
τι εννοεισ toli?????
|
|
||||
|
||||
Τίποτα δεν εννοεί, άσε να πέσει και καμιά λέξη κάτω μικρέ( σε ηλικία )
Για αρχή ρίξε διάβασμα αρκετό και από Σεπτέμβριο θα τα βρεις όλα |
|
|||
|
|||
που βλεπεισ την ηλικια μου????
|
|
|||
|
|||
Στο γραπτο σου λογο...
|
|
||||
|
||||
Το γράφει στα στατιστικά σου αλλά δεν είναι και δύσκολο να το καταλάβει κανείς από το πως γράφεις και το πόσο ανυπόμονος είσαι
|
|
|||
|
|||
Και από το όνομα...πάω στοίχημα κάνεις graffiti.To βρήκα?
|
|
|||
|
|||
ναι!!!!!!
|
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
Παρόμοια Θέματα | ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
ΕΡΩΤΗΣΗ | mille | Γλυκό νερό - Γενικά | 11 | 01-03-08 03:06 |
ερωτηση!!! | tasinio | Γλυκό νερό - Γενικά | 15 | 25-02-08 14:45 |
ερωτηση | Κων/νος Μ. | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 12 | 23-02-08 11:51 |
Ερωτηση! | Greg26 | Αρχάριοι γλυκού νερού | 18 | 29-08-07 01:04 |