|
||||
|
||||
ΒΟΗΘΕΙΑ!!!!!
Καλησπερα σε ολους,θα ηθελα την βοηθεια σας για κατι εκπληκτικο που εγινε!επιτελους εγινα παππους εχω ενα ζευγαρι σκαλαρια τα οποια αποφασισαν να νου δωσουν την χαρα αλλα συγχρονως και την λυπη,στο θεμα μας η θυληκια απο το απογευμα ξενναει τα αυγα της πανω σένα φυλλο ανουμπιας το προβλημα ειναι οτι ο αρσενικος της χωνετε διαρκως για να φάει τα αυγα και εκεινη το διωχνει διαρκως,σαν να μην εφτανε αυτο με το που έσβησαν τα φώτα ήταν σα να έστησαν φαγοποτι και ξεκινησαν και οι δυο να τρώνε τα αυγα!!!!!!το περιεργο σε όλη την ιστορια ειναι οτι με το που άναψα τα φωτα η θυληκια ξαναέξινε στοργικη μανα και αρχισε να προστατευει πάλι τα μικρα!!!!τι να κανω μικροτερο ενυδρειο δεν εχω καθοτι μετακομισα προσφατα και δεν εχώ οργανωθει ακομα πληρως.απο τα 50-60 αυγα ζητημα σε ενα λεπτο να έμειναν τα 25-30.οποιαδηποτε βοηθεια θα την εκτιμησω παρα πολυ.σας ευχαριστψ εκ των προτέρων
|
|
||||
|
||||
2 κουβεντες απο πραγματα που διαβασα εδω μεσα.....χωρις να εχω εμπειρια και σιγουρα εμπειροι στο θεμα θα σε πληροφορησουν καλυτερα..
χρειαζεται καποιο φωτακι να ειναι αναμενο συνεχεια για να μη χανουν την επαφη οι γονεις με τα αυγα.... οι γονεις μπορει να φανε τα αυγα : 1ον..λογω απειριας..και με τον καιρο θα το ξεπερασουν.. 2ον..λογω του οτι στρεσσαρονται απο τα αλλα ψαρια (αν εχεις) και προσπαθουν μανιωδως να τα αποδιωξουν..οποτε μπορει να τα παρατησουν-κουραστουν και να φανε τα αυγα... οιπληροφοριες αυτες ειναι απο ατομα που εκαναν αναπαραγωγη σκαλαριων...περιμενε τους ομως να σου πουν λεπτομερειες ...και συμβουλες! καλη επιτυχια!!!
|
||||
|
||||
Παράθεση:
|
|
||||
|
||||
το στρεςς ισως???
τα παιδια θα σε κατατοπισουν....αρκει να ειναι ζευγαρι και γεννες θα εχεις πολλες..... ευχομαι το καλυτερο!
|
Παρόμοια Θέματα | ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
ΒΟΗΘΕΙΑ | CHRIS4204 | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 6 | 13-06-07 07:56 |
βοηθεια | pauloskostas | Αρχάριοι γλυκού νερού | 6 | 16-04-07 23:32 |
ΒΟΗΘΕΙΑ | tok | Δίσκοι | 1 | 24-03-07 18:38 |
βοηθεια | GP250381 | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 1 | 04-07-06 20:11 |
ΒΟΗΘΕΙΑ !!!!!!!!! | bazz! | Ζωοτόκα | 7 | 10-06-04 21:13 |