|
|||
|
|||
Παράθεση:
Γενικά το πάω για 20-24 watts αλλά απ' ό,τι βλέπω στα 438 mm Τ8 μόνο 15watt βρίσκω. Καλλιθέα με βολεύει πιο πολύ πάντως, θα το κοιτάξω! Thx! |
|
||||
|
||||
Gro 54W 115cm την πηρα 8 ευρω απο Τσουκατο (Πειραια, Λιμανι).
http://www.tsoukatos.com/index.php/el/contact-gr Με παραγγελια λιγες μερες πριν.
|
||||
|
||||
Μπαίνει ωρέ Σπύρο στο ενυδρείο σου (Rio 400) χωρίς πατέντα; Αφού θέλει λάμπα 120 εκ. ή έχει άλλες το δικό σου;
Γύρω στα 9 ευρώ μου είπαν (σχετικά με το θέμα... που άνοιξα χτες... για λάμπες στις κανονικές διαστάσεις του Rio 400 και των άλλων Juwel)... για αυτές που τους ζήτησα.- |
|
||||
|
||||
Εγω ηθελα 115αρα και παραγγειλα 115αρα.
Ρωτησες εκει που σου ειπα (Τσουκατο) για 120αρα (μονή)? Οχι. (για Sylvania gro και aquastar λεω)
|
||||
|
||||
ΟΚ... κατάλαβα λάθος.
ΔΕΝ πέρασα... οπότε... ΔΕΝ ρώτησα. Έχω γράψει... και στο θέμα μου.- |
|
||||
|
||||
Παράθεση:
Δεν ειχε grolux στα 120 εκ. (ειχε μονο στα 115 εκ στα 12.90e, οπως και σε μικροτερα μηκη). Του ειπα οτι δεν "δικαιολογειται" να εχει aquastar στα 120 εκ και οχι και Gro lux στα 120, που "φοριεται" περισσοτερο Μου ειπε οτι δεν ειχε ζητηση, αλλα θα παραγγειλει και στα 120. Οποιος θελει λοιπον μια λαμπα, ας μη βλεπει μονο διαθεσιμοτητα στο σαιτ, αλλα να περνει τηλεφωνο και να ζηταει, για να φερνει κι ο ανθρωπος. (αφου παει αναλογα τη ζητηση) Παντως εκτος απο τις "ξεχασμενες" aquastar, τις βρισκω ακριβες τις τιμες του συγκριτικα με την gro lux που πηρα στα 8-9 ευρω απο Τσουκατο (Σφακτηρίας 5, Πειραιά). Παραγγελία βεβαια και οχι ετοιμοπαραδοτη οπως στον Μπαιμπακη.
|
||||
|
||||
Κι ο Λετζος στον Πειραια εχει με κανα 8ρι. Οταν πηρα τελευταια Τ8 ειχε ετοιμοπαραδοτες
Βγαλτε τους μονομαχους απο τις γυαλες και τα δεκαλιτρα και βαλτε μεσα τον petshop-ά που σας το προτεινε. Γλυφτες ΔΕΝ υπαρχουν (λετε ο Αμαζονιος να εχει τζάμια) ? Και τα γατοψαρα ειναι κανονικα ψαρια κι οχι καθαριστες, οποιος θελει καθαριστρια, εχει στη Χρυση Ευκαιρια |
|
|||
|
|||
Sylvania grolux 24W
Εχω αρκετές grolux 24W ολοκαίνουργιες! όποιος χρειάζεται πείτε μου!
Απλά ξέστησα το γλυκό και τις έχω στα κουτιά τους! |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
Παρόμοια Θέματα | ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
SYLVANIA Grolux 18 watt | Dimis | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 2 | 01-07-10 00:37 |
Sylvania GroLux T5 24 Watt | gmanes | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 16 | 07-10-09 12:08 |
Sylvania grolux | dinos99 | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 13 | 30-11-07 16:08 |
Sylvania Grolux | orck | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 5 | 02-02-07 00:10 |