|
Malawi Αφιερωμένο στο "Greek Club about Cichlid Lovers from iliovas" απ' το οποίο άρχισαν ολα! |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
||||
|
||||
Γέννα Melanochromis Johanii, και τώρα τί
Μετά απο πολύ καιρό στασιμότητας ανοίγω ένα θέμα.
Στο ενυδρείο μου κατοικούν απο τον απρίλιο 2010 μερικά απο τα προαναφερόμενα ψαράκια. Συγκεκριμένα 3 θηλυκά και 3 αρσενικά, με σκοπό να βγεί ζευγάρι και μετά να κρατήσω μόνο 1 αρσενικό και 3 θηλυκά. Σήμερα το πρωί είδα 25 μικρά χωμένα μέσα στις πέτρες, πράγμα που σημαίνει οτι είχα γέννα παρόλο που δεν το είχα πάρει είδηση. Η ερώτηση μου κυρίως αφορά την διατροφή, συνεχίζω με τα ίδια Flakes ή πρέπει να ταΐσω και κάτι άλλο; |
|
||||
|
||||
Παράθεση:
καλος τα δεχθηκες...
|
||||
|
||||
Ευχαριστώ πολύ Θανάση, και ήταν και αναπάντεχο, δεν την πήρα χαμπάρι καθόλου πότε ήταν μπουκωμένη.....
|
|
||||
|
||||
Παράθεση:
γι αυτο σου ειπα οτι δεν χρειαζεται να αλλαξεις κατι... το ιδιο κανω κι εγω παντα...
|
||||
|
||||
εγω κανω και το αλλο...τα νεογέννητα εχουν κατσει απο την αριστερη πλευρα και εγω ρίχνω μπολικο απο την δεξια...μαζεύονται εκει τα ψαρια και μετα ριχνω απο την αριστερη μια τεμπλετιτσα και λιγα φλαικς και πιάνει...συνήθως
|
|
||||
|
||||
Παράθεση:
Μέχρι στιγμής είδα 3 λές να είναι περισσότερα; |
|
||||
|
||||
Παράθεση:
μεσα στις πετρες μπορει να κρυβονται πολλα, επιδη το ενυδρειο εχει κυκλοφορια, η τροφη παει παντου, μην φοβασε...
|
||||
|
||||
Γεια σου Φιλώτα!!
Ωραίο δωράκι σου εκάναν με την σρχή του έτους Τελικά τα μικρά είναι 25 ή 3? Tον αλφα αρσενικό τον έχεις εντωπίσει... μήπως πρέπει να βγάλεις τα άλλα παλικάρια έξω
|
||||
|
||||
επιτελους Φιλωτα
να σου ζησουν!!! αντε να διατιθενται και johanni σιγα σιγα...
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Πάνος : 12-01-11 στις 14:23 |
|
||||
|
||||
Παράθεση:
Ο κυρίαρχος αρσενικός ξεχωρίζει και είμαι σίγουρος οτι πρέπει να βγάλω τους υπόλοιπους μάγκες αλλά για την ώρα δεν ξέρω ούτε πώς αλλά και ούτε που να τους βάλω, καμιά ιδέα; Ευχαριστώ πολύ Πάνο να είσαι καλά!!!! |
|
||||
|
||||
Τα μικρά είναι κίτρινα? βάλε καμιά φωτογραφία... με το τσιγκέλι στα βγάζουμε
Για τα Melanochromis γνωρίζω ότι τα αρσενικά προσπαθούν να φάνε τα μικρά... αν έχεις κάποιο άλλο ενυδρείο και μπορείς "ρούφιξε" με λάστιχο κάποια από τα μικρά και βάλτα μόνα τους. Τα εξτρα αρσενικά μήπως τα πάχνει κάποιος φίλος
|
||||
|
||||
να τα χαιρεσε φιλε τα ψαρακια σου
|
||||
|
||||
Παράθεση:
------------------------- Σ'ευχαριστώ πολύ Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Filotas : 13-01-11 στις 09:32 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
φιλε παιζει καμμια φωτο,η βιντεο???
|
||||
|
||||
Τελικά μετά απο 1,5 μήνες τα κατάφερα να βγάλω φωτογραφίες. Η τρίτη φώτο είναι απο την γέννα του Ιανουαρίου τα 2 ψαράκια που έμειναν μεγάλωσαν αρκετά και είναι πανέμορφα. Σήμερα όμως βρήκα και καινούργια μικρά και σας βάζω (οι 2 πρώτες φώτο) και τα καινούργια. Στις τελευταίες 2 ο ευτυχισμένος μπαμπάς!!!!!!
|
|
||||
|
||||
εύγε, να τα χαίρεσαι!
|
|
||||
|
||||
πολυ ομορφα μπαβο σου