04-07-11, 19:30 | #1 |
τροφη για bamboo
04-07-11, 19:30
Αξιολόγηση:
(0 votes - average)
ξερει κανεις αν μπορει να με καλυψει αυτη η τροφη για την bamboo shrimp?
|
|
Εμφανίσεις: 3926
|
|
|||
|
|||
εγω λιγη σκονη γαλακτος του βαζω (μωρου)
|
|
|||
|
|||
|
|
|||
|
|||
τι να σου πω...μια φορα εχει εξαφανιστει δεν την βλεπω συχνα κατω..καλο σημαδι νομιζω
|
|
|||
|
|||
Ποσο καιρο την εχεις ? ρωταω γιατι αν κανει δουλεια οντως ειναι μια πολυ καλη λυση.Μου αρεσει παρα πολυ αυτη η γαριδΑ αλλα με προβληματιζει το αν μπορω να της παρεχω φαγητο
|
|
|||
|
|||
καποιος την ειχε προτεινει αυτην την λυση...και την εφηρμοσα..γυρω στις δυο εβδομαδες την εχω
|
|
|||
|
|||
Αν ειναι ¨παλιο¨ το ενυδρειο σου μπορει να βρισκει βιολογια και να τρωει.αν ειναι σχετικα καινουργιο και σου κρατησε 2 εβδομαδες με την σκονη τοτε οντως πρεπει να δουλευει.Σε ευχαριστω θα το δοκιμασω
|
|
||||
|
||||
Φροντισε να υπαρχει στεκι κοντα στην εξοδο του φιλτρου και καλη ροη νερου γενικα.
Παράθεση:
Για τις διατροφικες αναγκες των γαριδων γενικα http://www.aquatek.gr/vb/showthread.php?t=33328
|
|||
|
|||
αυτο ναι θελει ροη...εξαφανιζεται παει πανω...
|
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
Παρόμοια Θέματα | ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
bamboo εγινε πρασινη... | Harleyqueen | Όλες οι άλλες γαρίδες | 10 | 01-10-10 20:40 |
Bamboo σε φυτεμενο... | gkampanis | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 10 | 31-08-10 12:44 |
Bamboo shrimp | Raven | Όλες οι άλλες γαρίδες | 11 | 13-10-09 20:41 |
bamboo shrimps | chris@ | Όλες οι άλλες γαρίδες | 6 | 16-04-09 20:45 |
bamboo | inser | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 2 | 19-12-04 18:38 |