|
Γλυκό νερό - Γενικά Οτι δεν εμπίπτει στις εξειδικευμένες κατηγορίες. |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
Νιτρώδη σε ενυδρειάκι
Καλησπέρα σας,
Έχω έναν μονομάχο σε ενυδρείο 15lt (προσωρινά μέχρι να ετοιμαστεί το 60lt). Το νερό που του έχω βάλει είναι βρύσης με αντιχλώριο. Αντλία με φίλτρο (μαύρο), βαμβάκι και ελαφρόπετρα. Εδώ και καιρό (έχω κάνει και πλήρες αλλαγή νερού) ανεβάζει ανεξέλεγκτα νιτρώδη. Με το νερό που τον έχω τώρα εδώ και 5 μέρες, τροφή του έχω ρίξει 1 φιλαράκι την ημέρα. Σήμερα τα νιτρώδη έχουν φτάσει 1. Τι μπορεί να φταίει? ------------------------- Να προσθέσω πως όταν γίνεται αυτό δημιουργείται κάτι σαν φιλμ στην επιφάνεια (δεν ξέρω πως να το περιγράψω). Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Angelo_95 : 13-10-16 στις 01:20 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
Πως το έστρωσες το φίλτρο ;
Φοβάμαι πως είναι άστρωτο, θες επειγόντως μπόλι, κάνεις καθημερινές αλλαγές και ρίχνεις Prime
|
||||
|
||||
Διαβασε για πρωτεινικο φιλμ http://www.aquatek.gr/vb/showthread.php?t=36876
|
||||
|
||||
Δεν μπορει με ενα φυλλαρακι τροφης να εχει πρωτεινικο φιλμ.
Καποιο αλλο προβλημα υπαρχει που το δημιουργει. Υποψιαζομαι τα υλικα που εχουν μπει. Πετρα? ξυλο? Βυθος? Κι απο αυτα δημιουργουνται και τα νιτρωδη ή οτι αλλο αζωτουχο.
|
||||
|
||||
Παράθεση:
μπορει.
|
||||
|
||||
Εχεις δικιο.
|
|
Παρόμοια Θέματα | ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Επιτέλους! Έχω νιτρώδη!! | kostas epam | Αρχάριοι γλυκού νερού | 32 | 07-07-12 11:08 |
Νέο ενυδρειάκι | Φαίδων | Στήσιμο Κοινωνικών ενυδρείων | 2 | 02-09-11 10:19 |
πρόβλημα με νιτρώδη και νιτρικά!!! | thoikos | Αρχάριοι γλυκού νερού | 6 | 14-03-11 14:32 |
Τεστ tropic marin νιτρικά νιτρώδη | tasinio | Γλυκό νερό - Γενικά | 2 | 20-03-08 14:34 |