|
DIY . Φτιάχτο μόνος σου Ο τίτλος τα λέει όλα. |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
Δυστυχώς όχι.Δεν είναι πιο αντοχής.
|
|
|||
|
|||
Δεν υπάρχει τέτοιο τζάμι, που να είναι παράλληλα και ανθεκτικότερο από το απλό?
Επίσης από καθαρότητα τζαμιών? Εκεί τι παίζεται? ¶ρα θέλουμε ένα τζάμι που: Να είναι αντοχής. Να αντέχει σε γρατζουνιές. Να είναι καθαρό (όχι πράσινο). Υπάρχει κάτι τέτοιο?
|
|||
|
|||
Υπάρχει τζάμι να αντέχει στις γρατσουνιές, αλλά δεν νομίζω να συμφέρει. Το τζάμι που έχουν μερικά ρολόγια(ζαφείρι), αλλά και αυτό μέχρι ένα όριο.
|
|
||||
|
||||
Λοιπον να κανω και γω δυο ερωτησεις
1]μου ειπε ενας επαγγελματιας που κανει ενυδρεια, γιατι και γω ψαχνωμε για ενα 1000αρι και βαλε ,οτι η μαυρη σιλικονη δεν κανει για τοσο πολλα λιτρα,και καλα οτι δεν εχει τις αντοχες τις ασπρης ,τι λετε ?[εγω το βλεπω λιγο κουφο],μαυρη με αρεσει και μαυρη θελω να το κανω. 2]να μας πει ο φιλος απο Κρητη και κανενα κοστολογιο για τα τζαμια του τα ψιμενα σε τοσο μεγαλο ενυδρειο που εκανε ?
|
|||
|
|||
Δεν ξέρω αν εννοείς εμένα, αλλά το δικό μου (540λ), τα τζάμια μου πιάσανε 265 ευρό.Όσο για την σιλικόνη δεν ξέρω. Μπορεί και να στέκει.
|
|
||||
|
||||
ψημενα τζαμια η κανονικα?
|
|||
|
|||
Aφού το λέει: "κανενα κοστολογιο για τα τζαμια του τα ψιμενα"
|
|
||||
|
||||
καλα ντε μην βαρας.760 ευρω
|
|||
|
|||
Ποτέ δεν βαράω πατριωτάκια
|
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
Παρόμοια Θέματα | ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Μεταφορά από 80 λίτρα σε 180 λίτρα | binational | Γλυκό νερό - Γενικά | 15 | 25-10-06 23:04 |
Skimmer DELTEC MCE 600 Help | Meliteas | Φίλτρανση | 1 | 22-05-06 15:49 |
DIY Aquarium 700 litra | O Souidos | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 5 | 29-08-05 07:44 |
Νεο ενυδρείο 860 λίτρα & Ερωτήσεις : Λάμπες και Υπερχύλη | silveraro | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 10 | 27-11-04 21:19 |
Ενυδρείο 60 λίτρα!!! | Cristos | Θαλασσινό νερό - Γενικά | 7 | 28-10-04 04:50 |