|
||||
|
||||
Το περίπτερο μας στην έκθεση και όλο το φωτογραφικό υλικό :)
Παιδιά εδώ θα ανεβάζουμε τις φωτογραφίες από το περίπτερο μας και όλο το φωτογραφικό υλικό που θα υπάρχει στην έκθεση "Κατοικίδια εν δράσει..." του 2016. Περισσότερες πληροφορίες για την έκθεση υπάρχουν στα links εδώ κάτω. http://www.aquatek.gr/vb/showthread.php?t=92843 http://www.petsinaction.gr/ Σας περιμένουμε όλους εκεί !!!! |
|
||||
|
||||
Φωτογραφίες: Απόγευμα 11/10/2016
Ας ξεκινήσω με τις πρώτες φωτογραφίες. Είναι από εχτές. Θα έχει κι άλλες για σήμερα απόψε.
Στον δρόμο για την παραλαβή και την παράδοση των πρώτων πραγμάτων στο περίπτερο μας. Ο Bismakos εν ώρα εργασίας Στο πορτμπαγκάζ αν κοιτάξετε καλά φαίνεται λίγο και ο Τάκης Το περίπτερο μας στην έκθεση με τα πρώτα πράγματα μας. Θα γεμίσει σιγά σιγά ο χώρος. Ο χώρος της έκθεσης, είναι άδειος ακόμα, σήμερα αύριο θα αρχίσουν και τα στησίματα των υπολοίπων περίπτερων. Το περίπτερο μας είναι ακριβώς μπροστά από την πόρτα 2.6 στην αίθουσα 2. Για την ώρα αυτές έχουμε. Εν αναμονή λοιπόν για την συνέχεια. |
|
|||
|
|||
Παιδια μηπως γνωρίζουμε τις ωρες;;;
|
|
||||
|
||||
http://www.petsinaction.gr/147/%CF%8...%83%CE%B7.html
Παρασκευή 14 Οκτωβρίου 12:00 - 20:00 Σάββατο 15 Οκτωβρίου 10:00 - 21:00 Κυριακή 16 Οκτωβρίου 10:00 - 20:00
|
||||
|
||||
2 απ' τα παλληκάρια των
The GAB Movers τα γυαλικά είναι κάτσε καλά |
|
||||
|
||||
Μπράβο παιδιά!!!
|
||||
|
||||
μπράβο παιδιά.
αντε να βάζετε καμιά φορά φώτο για μας που είμαστε μακρυα να παίρνουμε και λίγο ματι
|
||||
|
||||
GAB Movers 2016
Μερικες φωτο και απο μενα για να εχετε μια εικονα απο τις εργασιες στο περίπτερο μας σημερα ...καλη επιτυχια στην ομαδα !!
*Το φορτηγό και ο οδηγος του (απιστευτος τύπος !!! ) μαζι με τον Maverick & stanisalus18 που εχουν ξεκινησει το ξεφόρτωμα... *το σουπερ δίδυμο εχει ξεκινησει να στηνει βασεις.. *Κωστας γαζωνει ...ηλεκτρολογικα ειμαστε κομπλε ! *ολα τα καλα παιδια..εν ωρα εργασιας.. *project in progress... ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ...
|
||||
|
||||
Μόνο από κοντά μπορείτε να καταλάβετε,
απίστευτη εμπειρία ----------------------- και εγω επιστάτης με ένα τηλέφωνο στο χέρι και στο άλλο με φρεντο
|
||||
|
||||
O Τακης δε...πρεπει να ομολογησω..ειναι ζητημα να ειχε μεινει ελευθερος απο το κινητο του 10 λεπτα...το οποιο ειχε παρει φωτια κυριολεκτικα απο τις κλησεις.. τα κανονισε ολα Τακης respect
|
||||
|
||||
ποσο ζηλευω αστο!!!
------------------------- ρε παιδια ροζ χαλικι ειναι αυτο και πλαστικα?
one pound of flesh, no more no less Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη odin79 : 12-10-16 στις 20:48 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
Ναι,
να μη στήσουμε και ένα ενυδρείο για άσχετους ;
|
||||
|
||||
χαχαχαχααχχααχα καλοοοο
|
||||
|
||||
Ειναι το ενυδρείο, "δείγμα προς αποφυγή"
|
||||
|
||||
καλα το αλλο με τα ξυλα ειναι ποιημα!!!ενυδρειαρα
|
||||
|
||||
στην εβδομη φωτο εχω αφεντικο πανω στο κεφαλι μου
λοιπον εχω τραβηξει απο μια παροχη σε καθε ενυδρειο και αλλη μια στον παγκο της τηλεορασης.κανονιστε τα πολυμπριζα σας μονο. |
|
||||
|
||||
Ολα τα λεφτα....ψιλοζηλευω...
Στάλθηκε από το ALE-L21 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
|
||||
|
||||
ρεσεις! μια φωτο απτη λιμνη δε βγαλατε?
θα πρεπει να περιμενω να τη δω αυριο δηλαδη? |
|
||||
|
||||
Κωστα μαθε την δουλεια γιατι αλλιως μια ζωη εργαλεια θα δινεις.........
|
|
||||
|
||||
Σας ζηλευω!
Κοιταξτε να το χαρειτε και να περασετε καλα, ειναι πολυ ωραια εμπειρια μια εκθεση
|
||||
|
||||
ε αντε κατεβα!
|
|
||||
|
||||
Καλα θα ηταν, αλλα δυσκολα.
|
|||
|
|||
Μπράβο ωρέ παλικάρια.
Ζηλεύω λίιιιιγο... |
|
||||
|
||||
Nazgul σου θυμιζει τα ωραια μας με τη ζωοτεχνια με τον ΠΣΦΕ? Οντως παιδια φοβερη εμπειρια το στησιμο και ολη η ατμοσφαιρα. Χαρειτε το!!! Ευχομαι ολοψυχα τα καλυτερα. ΕΠΙΒΑΛΕΤΑΙ ενυδρειο ασχετων. Να σκαλωνουν οι περαστικοι αχχχχ κοιτα αγαπη μου σαν τη γυαλα στην κουζινα και μετα να βλεπουν το Χ απο κατω 😂😂😂 αυτη τη "μικρη" ριζουλα πιο καλο παιδι την τσονταρε? Κοσμημα!
Sent from my Nexus 7 using Tapatalk |
|
||||
|
||||
2 ακόμα από το κουβάλημα, Αρίστος (Bismakos) και Γιάννης (stanisalus18 ).
Αύριο πάμε πιο δυναμικά |
|
||||
|
||||
Απο Αθηναιους μην ακουω ζηλευω γιατι θα σας παρω το κεφαλι!
Εμεις τι να πουμε? Μπραβο παλικαρια , ευγε! συνεχιστε τις φωτο! Μακαρι να μπορουσαμε και οι μακρυνοι να ημασταν εκει... |
|
||||
|
||||
πεστα ντε!
ποσο ειναι?δυο μηνες που τοχουμε πει?δηλωστε συμμετοχη στο φορουμ της εκθεσης και στην οργανωση/στησιμο. η εκθεση ειναι τρελλη εμπειρια. δεν εχουμε και πολλες διοργανωσεις στο χομπι,μια στο τοσο βγαινει κατι. ενταξει μπορει να μην ειναι αποκλειστικα ενυδρειακη η εκθεση,αλλα ειναι απτις λιγες ευκαιριες να τα πουμε απο κοντα και να δουμε προιοντα και κοσμο που δεν θα βλεπαμε αλλιως. μπορει να εχει κουραση αλλα εχει και την πλακα της |
|
||||
|
||||
Θα περάσω παιδιά από το περίπτερο για να μου δώσετε τις απαραίτητες πληροφορίες για το ξεκίνημα σαν αρχάριος που είμαι.
Καλή επιτυχία! |
|
||||
|
||||
Μολις γυρισα σπιτι απο την εκθεση...
|
||||
|
||||
|
Παρόμοια Θέματα | ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Ο ΠΣΦΕ στην έκθεση. | noe | Πανελλήνιος Σύλλογος Φίλων του Ενυδρείου | 46 | 12-02-09 18:24 |
Τι υλικό είναι αυτό στην φωτό? | Guppy | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 5 | 01-11-08 14:48 |