|
Παρουσιάσεις κοινωνικών ενυδρείων Παρουσιάστε το κοινωνικό σας ενυδρείο! |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
Εντλερ + Γαριδες
Πληροφορίες
Διαστάσεις:38 x 25 x 44 εκ Όγκος:41λ.μεικτα Κατηγορία:Φυτεμένο Φυτά: egeria densa , Hygrophila polysperma ,Eleocharis acicularis,Monosolenium tenerum και 1-2 που δεν ξερω ονομασια Ψάρια / ¶λλα είδη:10 endler ( 4 θηλυκα , 2 αρσενικα και μερικα μωρα ) , 20 red cherry , 2 banana Διακοσμητικά υλικά: Ψιλόκκοκο χαλικι-υποστρωμα της jbl ,1 Ξύλo red moor 5 πέτρες Φόντο:Αφισα με φυτα Φωτισμός:2 λαμπες 11w Διάρκεια φωτισμού:8 ώρες Φιλτράρισμα:εσωτερικο φιλτρο Θερμοστάτης:50W Λίπανση:- Παροχή CO2:-. Παράμετροι: pH:7,4 Γενική σκληρότητα (GH):11 Ανθρακική σκληρότητα (ΚΗ):6 Αμμωνία (ΝΗ3):0 Νιτρώδη (ΝΟ2):0 Νιτρικά (ΝΟ3):5 Αλλαγές νερού:30% κάθε εβδομαδα. Θερμοκρασία:26 c Φωτογραφία: |
|
||||
|
||||
αν εξαιρέσεις το εσωτερικό φίλτρο (πάντα με χάλαγαν τα εσωτερικά φίλτρα, εγώ μέχρι και σε 30άρι εξωτερικό θα έβαζα ) μου αρέσει, είναι λιτό και όμορφο, μπράβο
|
|
||||
|
||||
Μπραβο,πολυ ομορφο
|
|||
|
|||
το μονο που εχει μεινει απο το εσωτερικο ειναι η αντλια , ολα τα αλλα εχουν βγει και εχει μπει σφουγγαρι απο το 2213 το μπλε , ενυδρειακο βαμβακι και μια χουφτα σιποραξ για μπολι απο τα φιλτρα των δισκων
|
|
|||
|
|||
Ομορφο ειναι ! κι εγω ξενερωνω με τα εσωτερικα φιλτρα γι αυτο εχω hang on φιλτρα στα μικρα ενυδρεια.
Ανησυχω ομως λιγο για τις bamboo. Θελουν περιπου 50-80 λιτρα η καθε μια και ωριμο ενυδρειο με δυνατη ροη και αρκετη βιολογια, για να επαρκει η τροφη που φιλτραρουν. Θα πρεπει λοιπον τωρα, να φροντισεις εσυ για να μην λιμοκτονησουν. Τροφη σε σκονη και στοχευμενο ταισμα με σωληνακι ή συριγγα πανω στις "αποχες" τους |
|
||||
|
||||
|
|
|||
|
|||
Παράθεση:
Ποια τροφη προτεινεις για τις γαριδες ? |
|
|||
|
|||
Εγω αν και εχω 3 bamboo σε 300λιτρα , φροντιζω καθε 2-3 μερες να τους ριχνω λιγη σκονη σπιρουλινας διαλυμενη σε ενα φλυτζανακι νερο.
Ειναι αρκετα παρεξηγημενες αυτες οι γαριδες και συχνα οσοι τις εχουν δεν αντιλαμβανονται οτι πεινανε. Ενα σημαδι οτι λιμοκτονει ειναι οταν καθεται στον βυθο και προσπαθει να φιλτραρει κοντα στο χαλικι. |
|
|||
|
|||
Παράθεση:
Ευχαριστω Αλεξανδρε |
|
|||
|
|||
εγω δυο μπαμπου που εχω δεν τις εχω ταισει ποτε, μονιμως καβατζωμενες στις ροες ειτε της διαχυσης του διοξειδιου ειτε στου φιλτρου...
τις εχω τσεκαρει να μαζευουν και αλγη απο τις πετρες... θεωρω οτι ο τροπος που τρωνε ειναι μακραν οτι πιο αστειο εχω δει στο ενυδρειο μου... |
|
||||
|
||||
Απλό και προσεγμένο!
|
Παρόμοια Θέματα | ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
παραξενη συμπεριφορα εντλερ;; | dimis_george | Ζωοτόκα | 1 | 04-05-10 12:35 |
Χαθηκε εντλερ; | potami | Ζωοτόκα | 10 | 09-12-09 13:39 |
γαριδες στο 125 | platy | Αρχάριοι γλυκού νερού | 6 | 10-11-09 17:29 |
γαριδες | rockxk | Γαρίδες | 10 | 16-11-07 18:52 |