|
1st African Rift Lake Aquarium Contest - GAB 2016 Διαγωνισμός ενυδρείων με ψάρια από τη λίμνη Malawi, την Tanganyika ή την Victoria |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
||||
|
||||
Θα φταει μαλλον ο γραπτος λογος που ετσι κι αλλιως δεν ειμαι καλος.
Και το κυριοτερο αδικιες και υπονοουμενα σε ανθρωπους που σπαταλησανε ανιδιοτελως χρονο και κοπο ...πολυ μακρια απο μενα καπετανιο |
|
||||
|
||||
Εγώ κατάλαβα λάθος τότε και ζητώ συγγνώμη
|
|
||||
|
||||
Μεταξυ φιλων υπαρχουν παρεμηνειες κι οι συγνωμες περσσευουν
Παω τωρα να κουρνιασω κατω απο απο μια κουβερτα ,να κλαψω με την ησυχια μου Εσυ ξεκινα να σβηνεις |
|
||||
|
||||
Αν δεν κανονίσεις να πιούμε σύντομα κάνα τσίπουρο δεν σβήνω τίποτα
|
|
|||
|
|||
Ρε σεις... με εμένσ που Το λέω...το γράφω ...ότι είμαι "πικραμένος" από το αποτέλεσμα θα ασχοληθεί κανείς ???? Κοίτα ρε που δεν με πιστεύουν.....δεν φταίει κανείς. Εγώ φταίω που σας έστειλα δωρεάν τις φωτογραφίες του ενυδρείου μου.
Ήταν η τελευταία.... για τις επόμενες θα πληρώσετε κύριοι.... |
|
||||
|
||||
Το ξέρω φίλε μου ότι σε πικράναμε και ζητούμε συγγνώμη
αλλά ξέρω ότι θα κάνεις κάτι καλύτερο τώρα που το ξεπάτωσες αυτό το χάλι |
|
|||
|
|||
Παράθεση:
Χαχαχαχαχαχαχα.... σε ευχαριστώ που είσαι ειλικρινής Κλεόβουλε. Θα πάω να φάω ένα ταψί σαμαλι να μου περάσει η πίκρα. Έτσι και αλλιώς τον Σταύρο τον πέρασα....!!!! |
|
||||
|
||||
Καλά αυτός μετά αυτή τη βαριά ήττα πήγε να κρυφτεί στο δάσος με τα μαστιχόδεντρα
|
|
||||
|
||||
Δεν ήθελα να σας τρομάξω από τον πρώτο διαγωνισμό!
|
||||
|
||||
Κι εμένα η γνώμη μου είναι ότι μια κλιμακούμενη βαθμολογία θα ήταν ίσως πιο δίκαιη.
Επίσης θα ήθελα περισσότερα σχόλια απ'τους κριτές. Κάποιοι πιθανόν να παίρνουν μέρος, μόνο για τη χαρά της συμμετοχής, αλλα και για να δουν κάποια σχόλια απο ανθρώπους που σέβονται τη γνώμη και την εμπειρία τους. Παράλληλα, αυτά τα σχόλια, για τόσα πολλά διαφορετικά ενυδρεία, είναι συσσωρευμένη γνώση για τους νεότερους. Όλα αυτά βέβαια είναι λεπτομέρειες, τέτοια εγχειρήματα είναι αξιέπαινα, ΜΠΡΑΒΟ σε όλους. |
|
||||
|
||||
Σας ευχαριστούμε για τα σχόλια και τις υποδείξεις σας.
Στον επόμενο αφρικάνικο διαγωνισμό θα τα πάρουμε υπόψη και θα προσπαθήσουμε για το καλύτερο. Μέχρι τότε, συνεχίστε να δίνετε αυτό που αξίζει στα ψάρια σας!! |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
Παρόμοια Θέματα | ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Ανακοίνωση : 1st African Rift Lake Aquarium Contest - GAB 2016 | Κλεόβουλος | 1st African Rift Lake Aquarium Contest - GAB 2016 | 1 | 28-04-16 12:32 |
1st African Rift Lake Aquarium Contest - GAB 2016 | Κλεόβουλος | Βιοτοπικά - Γεωγραφικά ενυδρεία Λιμνών Ανατολικής Αφρικής | 18 | 24-02-16 21:57 |
African Cichlids - Victoria Lake | Vasilis Xanth | Malawi | 4 | 06-02-08 12:32 |
Rift lake cichlids + Plecostomus | newfish | Malawi | 1 | 04-01-03 17:39 |
Plants in a rift lake tank | Tolis | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 0 | 15-12-02 04:20 |