|
Παρουσιάσεις Φυτεμένων Ενυδρείων Υποβρύχιοι κήποι - aquascaping |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
||||
|
||||
σκέψεις
Λοιπόν.....
Το ενυδρείο μου είναι αυτό της υπογραφής μόνο που λείπει ο borneo sucker δύο σκέψεις διακατέχουν το μυαλό μου. 1η. Να αφήσω τη φύση να διαμορφώσει το ενυδρείο, δηλαδή να αφήσω τα φυτά να αναπτυχθούν όπως θέλουν 2η. Να επέμβω και να διαμορφώσω το χαρακτήρα του ενυδρείου. Βέβαια δεν ξέρω πώς..... και από φωτογραφίες που βλέπω δεν νομίζω ότι μπορώ να πάρω υλοποιήσιμες ιδέες. Υ.Γ. Υπάρχουν πουθενά φωτογραφίες από βυθούς γλυκού νερού όπου συναντάμε τα ψάρια των ενυδρείων μας. Έτσι για να περνουμε ιδέες.
φιλικά, Γιώργος 120lt Fishes:: 2xBlue Gourami | 12xHarlequin |4xPakistan Loach (YoYo) | 3xHillstream Loach | 1xAncistrus| Plants:: Hygropfila Polysperma | Cryptocoryne Wenditii | Cryptocoryne Willisii | Limnophila Sessiliflora | Anubias Barteri | Egeria Densa | |
|
||||
|
||||
καμια ιδέα?
φιλικά, Γιώργος 120lt Fishes:: 2xBlue Gourami | 12xHarlequin |4xPakistan Loach (YoYo) | 3xHillstream Loach | 1xAncistrus| Plants:: Hygropfila Polysperma | Cryptocoryne Wenditii | Cryptocoryne Willisii | Limnophila Sessiliflora | Anubias Barteri | Egeria Densa | |
|
||||
|
||||
Παράθεση:
Δες αυτό το θέμα http://www.greekaquarist.com/vb/showthread.php?t=9636 μάλλον κάτι ανάλογο ψάχνεις, αν όχι θα πάρεις μερικές ακόμα ιδέες. Τώρα για τις σκέψεις που λές όσο και να αντισταθείς ...κάποια στιγμή θα επέμβεις Επειδή τρώγοντας έρχεται η όρεξη ξεκίνα να πειραματίζεσαι με τα υπάρχοντα (φυτά, ρίζες αν έχεις) και σιγά-σιγά θα σου έρθουν ιδέες. Εγώ να καταλάβεις στήνω ένα 60Λ εδώ και 2+ μήνες... δεν είχα αποφασίσει πως θα γίνει ακριβώς. Σχεδόν κάθε μέρα αλλάζω και κάτι. Δες τι ακριβώς σου κάνει εντύπωση σε ένα ενυδρείο που σου αρέσει πολύ και προσπάθησε να το αντιγράψεις, αν όχι όλο, το κομμάτι που κέρδισε το ενδιαφέρον σου. Παράθεση:
Ετοιμάσου.... http://www.adaeuro.com/
Takashi Amano Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Juan : 22-11-05 στις 14:31 |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|