|
||||
|
||||
Μπορω;
Εχω βρει μια παραλια με πανεμορφη αμμο(Ψιλη Αμμος στην Αστυπαλαια)
οπου δεν παει σχεδον καθολου κοσμος μπορω να μαζεψω αμμο και αφου την ξεπλυνω καλα και την βρασω να την βαλω σε ενυδρειο με 1 ζευγαρι kribensis? |
|
||||
|
||||
Τα ψάρια σου σε τι παραμέτρους νερού τα έχεις?
Τα κριμπένσις συνιστάται να τα κρατάμε σε ph κάτω από 7 και μέτριες σκληρότητες αλλά έχουν μεγάλη ανεκτικότητα και έχω δει πετυχημένες γέννες ακόμα και σε 8 ph. H θαλασσινή άμμος μεσο-μακροπρόθεσμα θα επηρεάσει προς τα πάνω αυτές τις τιμές (σε τι βαθμό και το πόσο γρήγορα εξαρτάται από τις τιμές του νερού σου). |
|
||||
|
||||
Όπως σου λέει και ο Κλεόβουλος αν έχεις κυχλιδες η goldfish που θέλουν υψηλό ph δεν έχεις κανένα πρόβλημα.
|
|
||||
|
||||
Επιπλέον τα κριμπς προτιμούν σκουροχρωμο βυθό
|
||||
|
||||
Δηλαδη μπορω να την βαλω?
γιατι ειναι ασβεστολιθηκη και το χρωμα της ειναι λιγο σκουρο μπεζ |
|
||||
|
||||
|
|
||||
|
||||
Σκεφτηκα μηπως το γυρνουσα σε τανγκανικα
και να εβαζα στο ενυδρειο (100x30x40) 1 ζευγαρι Julidochromis Transcriptus + 1 χαρεμακι Neolamprologus Similis τι λετε ? μπορω να τα βρω ευκολα? εχετε να προτεινεται καποια αλλη ψαροσυνθεση? |
|
||||
|
||||
Καλή επιλογή και ψάρια με χαρακτήρα
|
|
||||
|
||||
Μπορω να βαλω
1 ζευγαρι Julidochromis Transcriptus +1 χαρεμακι Occellatus Gold (1 αρσενικο+3θυληκα) ------------------------- Ξεχασα το ? Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη paul.asty : 17-08-13 στις 19:42 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
Τα occelatus αν δεν έχεις εμπειρία θα πρότεινα να τα αποφύγεις.
Το θεωρώ δύσκολο και κακότροπο ψάρι αν και όμορφο(από τα λίγα που με δυσκόλεψαν στην αναπαραγωγή τους και σε χρόνο μηδέν σκοτώνονταν μεταξύ τους) |
|
||||
|
||||
Το ξεχασα ηδη
ισως μετα απο λιγα χρονια με περισσοτερη εμπειρια |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
Παρόμοια Θέματα | ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Μπορω??? | nicktasos | Στήσιμο Κοινωνικών ενυδρείων | 12 | 13-06-11 18:41 |
μπορω...;; | B22 | Αρχάριοι γλυκού νερού | 9 | 31-03-11 20:26 |
μπορω???? | panos tsokas | Δίσκοι | 1 | 26-02-11 14:01 |
Μπορω και εγω ? | Tricky | Malawi | 9 | 13-06-05 15:13 |