|
Παρουσιάσεις κοινωνικών ενυδρείων Παρουσιάστε το κοινωνικό σας ενυδρείο! |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
180 λίτρα
Καλησπέρα σήμερα γέμισα μέχρι τη μέση το 180 αρι το οποίο το πήρα από συγχομπιστα το έστησα όπως μου άρεσε με σκοπό να βάλω λίγα φυτά ακόμα έχει χαλαζιακι άμμο 3 πέτρες λάβας και 3 εύκολα φυτά. Στην αρχή έλεγα να βάλω τα 3 κονβικτ εκεί αλλά τελικά αποφάσισα να βάλω διάφορα μικρά ψαράκια μαζί και κάποιους καρδιναλιους που έχω. Ένας φίλος μου είπε ότι είναι λάθος το στήσιμο. ποια είναι η γνώμη σας και τη θα μπορούσα να βάλω.
Στάλθηκε από το SM-J320F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk |
|
|||
|
|||
Τι εννοεί λάθος στησιμο ? Για ποιό λόγο ? Τι ψσρια θελεις να βάλεις ? Τι μήκος εχει το ενυδρείο ? Γιατι εβαλες μονο μεχρι τη μεση νερό ? Το εχεις στρωσει ? Τι φιλτρο εχεις ?
Αυτα τα λίγα για αρχή.... |
|
|||
|
|||
διαστάσεις 1.20 επί 40 επί 40
φίλτρο eihem 2213 και jbl cristal profi i80 είναι στρωμένο ,το έχω μέχρι τη μέση επειδή έχω σκοπό να βάλω και άλλα φυτά έλεγα να βάλω ζωοοτοκα Στάλθηκε από το SM-J320F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk |
|
|||
|
|||
με αυτό το φωτισμό δε νομίζω ότι γίνεται "φυτεμένο" ...
|
|
|||
|
|||
Αυτή είναι μια μικρή φθορίου που την έβαλα πρόχειρα περιμένω το καπάκι όπου θα βάλω φωτισμό έξτρα
|
|||
|
|||
Καλημέρα σου.
Λοιπόν οι διαστασεις σου μια χαρα κανουν και για ζωοτόκα και φυτεμένο (αλλάζωντας το φωτισμό μπορεις να βάλεις και ευκολα φυτά) και βαζεις και μερικά κλαδια και γινεται σουπερ. Μπορεις βεβαια να στήσεις και ενα πανέμορφο αφρικάνικο με κιχλίδες. |
|
|||
|
|||
να τολμήσω να πω ότι μπαίνουν κ μερικά χρυσόψαρα ???
κ δεν χρειάζεται να αλλάξεις ούτε τον φωτισμό ούτε την διακόσμηση. |
|
|||
|
|||
Αφρικανες ήθελα να βάλω λαμπιντο για την ακρίβεια άλλα μου είπαν ότι δεν κάνουν για τα λίτρα χρειάζεται μεγαλύτερο ενυδρείο, χρυσόψαρα είχα αλλά τα έδωσα σε ένα φίλο στην Κρήτη και τα έβαλε σε λίμνη που έχει.
|
|||
|
|||
Ποιός σου είπε οτι δεν κάνουν τα labido σε 1.20 μήκος ?
Αλλά μόνα τους ένα χαρέμι έτσι ? 1 χαρέμι (1αρσ + 3 θηλυκά) μια χαρά πάει. Ή ακόμη καλύτερα 1 χαρέμι saulosi να εχεις και τον αρσενικό με άλλα χρώματα. |
|
|||
|
|||
Τελικά έβαλα κάποια λίγα εύκολα φυτά που είχα και τρίτη θα μπει έξτρα φωτισμός και άμμος
Στάλθηκε από το SM-J320F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ------------------------- Θα ήθελα τη γνώμη σας για να το κάνω πιο σωστό και όμορφο. Στάλθηκε από το SM-J320F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ------------------------- άλλαξα λίγο θέση σένα κάποια. Στάλθηκε από το SM-J320F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη avgeris : 30-04-17 στις 19:02 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
|||
|
|||
έχεις χώσει την εισαγωγή μέσα στην άμμο όπως βλέπω.
Βγάλτην πιο πάνω. |
|
|||
|
|||
Το είδα σε ευχαριστώ.
|
|||
|
|||
Σήμερα έφτιαξα και το φωτιστικό diy έβαλα και τα υπόλοιπα λίγα φυτά που είχα και μπήκαν και οι πρώτοι κάτοικοι.
|
|||
|
|||
κατω απο τη χαλαζιακή έχεις χώμα ?
|
|
|||
|
|||
Όχι
|
|||
|
|||
και τα φυτά πως πιάνουν μόνο σε χαλαζιακή ?
|
|
|||
|
|||
Τα φυτά τα είχα σε ένα 45 λίτρα που έχω με χαλίκι και το μόνο που έβαλα εδώ και 3 μήνες είναι αυτο.
|
|||
|
|||
ευχαριστω φιλε, εγω για το μικρο που δεν ειχα χωμα πηρα κατι παστιλιες ασπρες 1 την εβδομαδα ανα 25λτ.
Για το μεγαλο που ειχα προνοησει να βαλω χωμα μια ελαχιστη λιπανση βαζω μια φορα το χρονο |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
Παρόμοια Θέματα | ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
¶λγη αλλά ποια ? | GN_AZ | Αλγες (Φύκη) και προβλήματα φυτών | 5 | 08-10-16 00:27 |
Ώρα για αλλαγή, αλλά τί??? | redman88 | Γλυκό νερό - Γενικά | 8 | 03-06-14 19:51 |
Νεογέννητα αλλά τι? | sgiak | Αναγνωρίσεις ειδών | 2 | 09-02-11 23:18 |
Aνεμηστηράκια αλλά πως; | Σπύρος Μ | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 3 | 03-07-08 03:39 |