|
Βιοτοπικά - Γεωγραφικά ενυδρεία Λιμνών Ανατολικής Αφρικής Παρουσιάσεις ενυδρείων Λιμνών Ανατολικής Αφρικής, συζητήσεις για διακόσμηση |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
||||
|
||||
Tanganyika biotope
Διαστάσεις: 70*40*40
Όγκος:112 L Κατηγορία:Tanganyika Φυτά: valisneria Ψάρια / Άλλα είδη: 2 Neolamprologus caudopunctatus Διακοσμητικά υλικά: Άμμος ,πέτρες,κοχύλια Φόντο:μαυρο χαρτονι Φωτισμός: 2Χ18 w Διάρκεια φωτισμού:12 ωρες Φιλτράρισμα:ehim 2213 Θερμοστάτης:100 w Λίπανση: Παροχή CO2: Παράμετροι: pH: 8 Γενική σκληρότητα (GH): 15 Ανθρακική σκληρότητα (ΚΗ): 11 Αμμωνία (ΝΗ3): 0 Νιτρώδη (ΝΟ2): 0 Νιτρικά (ΝΟ3): 10 Αλλαγές νερού: 30 % / εβδομάδα Θερμοκρασία: 26 Άλλες πληροφορίες: Φωτογραφία: πρεπει επισεις να αναφερω οτι τα ψαρακια ειναι χορηγια του ZX οπως και οι πετρες
ΑΝ Ο ΚΡΟΚΟΔΕΙΛΟΣ ΕΦΑΓΕ ΤΟΝ ΕΧΘΡΟ ΣΟΥ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΠΩΣ ΕΓΙΝΕ ΚΑΙ ΦΙΛΟΣ ΣΟΥ (ΓΙΟΧΑΝ ΒΟΛΦΑΝΓΚ ΦΟΝ ΓΚΑΙΤΕ) Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη chris129 : 10-10-08 στις 19:38 |
|
||||
|
||||
Αχχ αυτές οι χορηγιες.......
Πολύ ομορφο ενυδρειο !!! Δεν το βγαζεις ομως και μια ολοκληρο ? |
|
|||
|
|||
Αν ειναι αυστηρα για ενα ζευγαρι, καλως.
Θες κι αλλες πετρες για να αισθανθουν ασφαλη τα ψαρια (ασχετα αν ειναι κοχυλοψαρα), εχεις λιγες στο κεντρο και γυρω γυρω "παραμονευει ο εχθρος" αν καταλαβαινεις τι λεω. |
|
||||
|
||||
το ενυδρειο μεσα εχει μονο αυτο το ζευγαρι και δεν προκειτε να μπει μεσα τιποτα αλλο
|
||||
|
||||
Πολύ όμορφο το ενυδρείο σου, να είσαι καλά να το καμαρώνεις !
Συμφωνώ κι εγώ στο να βάλεις άλλη μια να το δούμε ολόκληρο |
|
||||
|
||||
Πολύ όμορφο!!
Θα συμφωνήσω κι εγώ στις επιπλεόν πέτρες. Βάλε μερικές επιπλέον σε μία απο τις 2 γωνίες. ΥΓ: Δώσε φωτό στο λαό!!
|
||||
|
||||
πολυ ομορφα κ τα ψαρακια σου.ωραια επιλογη
|
||||
|
||||
Χρηστάρα πολύ ωραίο!!! Μπράβο!
|
||||
|
||||
χρησταρα αφου σου αρεσουν τα αδεια κοχυλια,τα αχρωμα ψαρια με ταμπεραμεντο, και τα κοτρωνια....εγω παω πασσο...
να το χαιρεσαι φιλαρακι μου. |
|
||||
|
||||
εγω θα ελεγα οχι αλλες πετρες αλλα μερικα κοχυλια μιας και αν βγαλεις ψαρακια θα χρειαστουν !!!!!!!!!!!!!!!!
πολυ ομορφο ενυδρειο
|
||||
|
||||
πολυ ωραιο το ενυδρειο σου.μπραβο σου
|
||||
|
||||
Μπράβο ρε Χρήστο πολύ ωραίο έκανες!Συμφωνώ μαζί σου δεν χρειάζονται άλλες πέτρες!Βγάλε όμως και 1 συνολική photoτο ενυδρείο!
|
|
||||
|
||||
οριστε παιδες και 2 φωτο απο ενυδρειο ολοκληρο
|
||||
|
||||
βρε Χρηστάρα πότε τα οικονόμησες ??
άντε καλές γέννες |
|
||||
|
||||
εχει κανενα 4 μηνο φιλε αλλα δεν τα εκανα παρουσιαση για τεχνικους λογους
|
||||
|
||||
Μπράβο ρε Χρησταρα!!! Κούκλα είναι το ενυδρειο!!!
Αντε και καλές γεννες!!! |
|
|||
|
|||
Το βασιζετε καπου αυτο το παραπανω?
Παράθεση:
|
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
Παρόμοια Θέματα | ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
200lit malawi biotope | octania246 | Βιοτοπικά - Γεωγραφικά ενυδρεία Λιμνών Ανατολικής Αφρικής | 55 | 12-03-09 09:48 |
TANGANYIKA | Z_X | Βιοτοπικά - Γεωγραφικά ενυδρεία Λιμνών Ανατολικής Αφρικής | 7 | 15-10-07 19:54 |
Biotope Tanganyika | Cydox | Tanganyika | 1 | 11-04-07 19:08 |
Tanganyika Biotope | deMetrIs | Βιοτοπικά - Γεωγραφικά ενυδρεία Λιμνών Ανατολικής Αφρικής | 18 | 20-01-07 19:52 |
South Asian Biotope | binational | Γλυκό νερό - Γενικά | 1 | 24-10-06 19:23 |