|
Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά Οτι δεν εμπίπτει στις εξειδικευμένες κατηγορίες. |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
φυτα για δισκους!
επειδη δεν εχω καθολου υποστρωμα στους δισκους .θα ηθελα να μου δωσετε μερικες ονομασιες φυτων για δισκους. τα οποια οι ριζες τους δεν χρειαζονται φυτεμα!
|
|
|||
|
|||
Για πιο λογο θελεις να βαλεις φυτα μεσα?
Aπο την στιγμη που δεν εχεις υποστρωμα,λογικα δεν σε ενδιαφερει ενα planted... Μπορεις να βαλεις Riccia να επιπλεει(αν το θες λογω φωτισμου αλλα καλα ξεμπερδεματα),μπορεις να δεσεις και φυτα πανω σε ξυλα. |
|
|||
|
|||
Φυτά που δεν θέλουν φύτεμα στο υπόστρωμα είναι:
Όλες οι Anubias (δέσιμο σε ξύλα/πέτρες), Microsorum pteropus (java fern-δέσιμο σε ξύλα/πέτρες), Vesicularia dubyana (java moss-δέσιμο σε ξύλα/πέτρες), Ceratophyllum demersum (hornwort-άφησε το να επιπλέει), Riccia fluitans (άφησε το να επιπλέει). |
|
|||
|
|||
και μια που το'φερε το θέμα, ποιά φυτά μπορούν να αντέξουν τους 27-28 βαθμούς που χρειάζονται οι δίσκοι ?
|
|
|||
|
|||
Πηγαινε στο topic με τους δισκους και θα δεις.
|
|
||||
|
||||
Re: φυτα για δισκους!
Παράθεση:
Δηλαδή δεν έχεις τίποτα ? Ούτε χαλίκι ? |
|
|||
|
|||
οχι δεν εχω τιποτα ουτε χαλικι.μονο λιγα ξυλα.τα φυτα τα εχω φυτεμενα σε μικρα πυθαρακια-γλαστρακια πηλινα.
|
|
|||
|
|||
Kαλά κάνεις φίλε nhreas και δεν εχεις βάλει υπόστρωμα. Δεν φαντάζεσαι από ποση βαβούρα σε εχει γλιτώσει αυτή η κίνηση. Οι ακαθαρσίες ειναι ορατές δια γυμνου οφθαλμου και έτσι πετυχαίνεις την μέγιστη δυνατή καθαριότητα. Ανα επιπλέον κάνεις και συχνες αλλαές νερου τοτε αντίο NO3 αλατα.
|
|
|||
|
|||
ακριβως ! ειχα παλια μαγκολιτ και λαβα .με υποστρωμα ειναι πολυ πιο ομορφο αλλα κραταει πολυ βρωμια.ετσι σωθηκα.
|
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|