|
Πανελλήνιος Σύλλογος Φίλων του Ενυδρείου Ανακοινώσεις και νέα από τον ΠΣΦΕ. |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
||||
|
||||
Μέλη στην Κρήτη
Παρακαλούνται τα μέλη της Κρήτης να επικοινωνήσουν μαζί μας στο info@aquarist.gr για ενημέρωση του αρχείου μελών.
|
|
||||
|
||||
Nα επικοινωνήσουν λέγοντας τι ?
Δηλώνοντας απλά "ΠΑΡΩΝ" ? |
|
||||
|
||||
Ας πουν και παρών. Ή είμαι μέλος του Συλλόγου. Από κει και πέρα θα δούμε τι πληροφορίες χρειάζεται να μας δώσει ο καθένας.
|
||||
|
||||
παρών!
|
|
||||
|
||||
Στο info παρακαλώ οι παρουσίες, για να επιβεβαιώνονται και τα e-mail.
|
||||
|
||||
παρών!
|
|
||||
|
||||
Καθαρίστε το mailbox γιατί είναι γεμάτο και μου ξαναστέλνει πίσω την αίτηση...
|
|
||||
|
||||
Δεν υπάρχει πρόβλημα, την λάβαμε και ευχαριστούμε.
|
||||
|
||||
ετοιμοπόλεμο και το mailbox
|
|
||||
|
||||
Υπενθύμιση!
|
|
|||
|
|||
Παράθεση:
Παρών |
|
||||
|
||||
Παρόν
|
|
||||
|
||||
Παρωωωωωωωνννν!!!!
Δεν ειμαστε και πολλοι εδω κατω!!! |
|
||||
|
||||
και αυτοί που μένουν αλλού γιατί είμαι από ρέθυμνο και μένω λάρισα
|
|
||||
|
||||
ΕΔΩ ΧΑΝΙΑ
καλησπερα ειμαι μελος καμποσο καιρο στο φορουμ.
καθε μερα μπαινω και διαβαζω τα νεα και μου κανει εντυπωσει το οτι δεν βλεπω συμετοχες απο τα χανια. περα απο ενα δυο φιλους που ασχολουντε με το χομπι. Αλλοι δεν υπαρχουν εδω κατω???? αποριες δεν εχουν??? η εστω μια παρουσιαση του ενυδρειου τους! γινοντε αραγε συναντησεις? σταματαω να γινομε κουραστικος και ΑΝΤΕ ΝΑ ΜΑΖΕΥΟΜΑΣΤΕ!!!!!!!! εδω κατω!!! |
|
||||
|
||||
παρων κι εγω!
αντε σιγα σιγα να μαζευομαστε να πιουμε και κανενα καφεδακι!
|
||||
|
||||
Ναι ρε παιδια !!! Γνωμη μου .... Ας κανονισουμε ενα καφε Ρεθυμνο ή Ηρακλειο ειμαστε που ειμαστε λιγοι!!
|
||||
|
||||
Παράθεση:
αντε και στο ρεθυμνο καλα ειναι. να μοιρασουμε την αποσταση!!!!! εγω μεσα ειμαι οπου κανονισετε!!!!!! |
|
||||
|
||||
Εγω δεν εχω προβλημμα να παω και απο τον Χαρη ! Απλα ειναι και παιδια απο Αγιο και τους πεφτει κομματι μακρια !!! Ας απαντησουν και οι αλλοι "μεσα" και παμε !!
|
||||
|
||||
Παράθεση:
εχω και κλαδεματακια να κρατω!!!! αντε να βλεπουμε κι αλους!!!!! |
|
||||
|
||||
Απο τι ;;;
Και ξερετε που στο Ρεθυμνο , στου Ζηση για φαι !!!
|
|||
|
|||
Εγώ λέω στου Χάρη, κρέπα βάφλα ότι καλύτερο.... πείνασα τώρα σας αφήνω...
|
|
||||
|
||||
Παράθεση:
καμποπα καρολιανα νομιζω το λενε. και οτι αλο βγει! ονοματα δε ξερω. αλλα του ζηση το εχω ακουσει!!!! |
|
||||
|
||||
Αχα εκει στηριζομουν αμα χαθουμε εγω θα τρωω στου Ζηση !!!
Βαλισνερια 8ελω εγω ειδικα αν ειναι Αμερικανα ..οουουουουουο!! Μεχρι τοτε ελπιζω να χουν παρει πανω τα δικα μου!!!
|
||||
|
||||
Παράθεση:
ξενα μιλαει!!!! και δεν καταλαβενω. |
|
||||
|
||||
χμ.
|
||||
|
||||
Τελευταία το έχει χαλάσει ο Ζήσης παρόλα αυτά είναι τέλεια εκεί (σορρυ που πετάγομαι)
|
||||
|
||||
Παράθεση:
εσυ τηλεμαχε επειδη εισαι μικρουλης. οταν κανονισουμε ολοι μπορω να σε παρω μαζι οπου κανονιστει η συναντηση. αν θελουν και οι γονεις σου φυσικα! να ανταλαξουμε και κανενα κλαδεματακι!!!! |
|
||||
|
||||
αντε να μαζευομαστε σιγα-σιγα.....
|
|
||||
|
||||
Δεν το είπα για αυτό... Απλά λέω πως το καλοκαίρι που πήγαμε στου ζήση ήταν χάλια
|
Παρόμοια Θέματα | ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Κοπή πίτας στην Κρήτη | ΠΣΦΕ | Πανελλήνιος Σύλλογος Φίλων του Ενυδρείου | 10 | 26-01-08 17:10 |
Θαλασσακοσμός - Κρήτη | Lsourtzo | Φωτογραφίες μελών | 11 | 28-06-07 12:17 |
Οικονομικα ενταξει μέλη | Tolis | Πανελλήνιος Σύλλογος Φίλων του Ενυδρείου | 0 | 30-11-06 02:36 |
Παρουσίαση κοινωνικού στην Κρήτη. | kokorass | Παρουσιάσεις κοινωνικών ενυδρείων | 9 | 13-01-06 19:58 |
πού μπορώ να βρω Java moss...(στην Κρήτη) | ΚΩΣΤΑΣ ΚΕΦΑΛΑΣ | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 1 | 28-12-04 18:13 |