|
Δεξαμενές (τεχνητές λίμνες) Βήμα προς βήμα εκτέλεση και παρουσίαση του τεχνητού μας υγροβιότοπου. Λίγα ή πολλά λίτρα δεν έχουν ιδιαίτερη σημασία, το μόνο που μετράει είναι το αποτέλεσμα. |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
||||
|
||||
DIY Home Waterfall Project
Ξέρω ξέρω με τον τίτλο πάει το μυαλό σε καταρράκτες του Νιαγάρα, αλλά θα σας απογοητεύσω, ενα μικρό πρότζεκτ ειναι που το εχω τελειώσει κατά 90 %.
Σας βάζω κάποιες φωτογραφίες... Δεν είμαι και επαγγελματίας αλλά κάναμε ότι μπορούσαμε, και με πολύ φαντασία... Κάθε άποψη και βοήθεια για βελτίωση, ελεύθερα παιδιά... ... Υ. Γ. Επειδή θα το ανάβω περίπου 4-5 ώρες την ημέρα καξ όχι κάθε μέρα, βασικά οπότε θα καθόμαστε στην βεράντα... Τι ζωντανό μπορώ να βάλω στον κουβά μου μπροστά που πρώτα από όλα υα μπορεί να επιβιώσει και δεύτερο να τρώει κάτι ενοχλητικά έντομα που θα μαζευτούν ατο νερό (κουνούπια, Σφήκες κτλ) |
|
||||
|
||||
Πολύ ωραίο συγχαρητήρια... Και εγώ έχω στο μυαλό μου ένα παρόμοιο project.
|
|
||||
|
||||
Φίλε εγώ ένα λάθος που έκανα, έβαλα από κάτω νάιλον και μαζεύει υγρασία
|
|
||||
|
||||
Ευχαριστώ για τη συμβουλή. Σκέφτομαι να βάλω φελιζολ
|
|
|||
|
|||
Πολύ ωραίο, μπράβο
Μία όαση στη βεράντα !! |
|
||||
|
||||
πολυ ομορφο!
ποσα λιτρα ειναι το πλαστικο? |
|
||||
|
||||
Είναι περίπου 50 λίτρα
|
|
||||
|
||||
Πολύ ωραία και έξυπνη κατασκευή. Τα μονογράμματα «ΓΕ» μετά από κάποιο διάστημα δεν θα φαίνονται λόγο άλγης. Πολύ ωραία και τα κακτάκια που έβαλες ανάμεσα στις πέτρες.
Βάλε κουνουπόψαρα που είναι ανθεκτικά και θα τρώνε διάφορους οργανισμούς που μπορεί να γεννηθούν. Είναι τα καλύτερα ψάρια για την δουλειά που τα θέλεις. Το αρνητικό. Ισως να είναι δύσκολο να γίνουν επιδιορθώσεις / αλλαγές (αν χρειαστούν) γιατί όλα κρύβονται κάτω από μεγάλες πέτρες… π.χ. έχεις κάποιο φίλτρο ? και αν όχι πόσο δύσκολο είναι τώρα να προσθέσεις? |
|
||||
|
||||
Όντως εκ των υστέρων βρήκα πολλά λάθη που πρέπει να διορθώσω αλλά λόγω των μεγάλων πετρων είναι υπερβολικά δύσκολο...
Που βρίσκω κουνουποψαρα στην Κύπρο? Το ΓΕ είναι τα αρχικά εμένα και της γυναίκας μου... Δυστυχώς φίλτρο δεν έβαλα |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
Παρόμοια Θέματα | ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Discus home? | Xotikouli | Δίσκοι | 27 | 07-05-07 14:20 |
GAB Home Page... | Strahos | Greek Aquarist's Boards | 18 | 07-05-07 00:43 |
ΕΤ phone home | fidel | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 8 | 29-06-04 18:52 |
New Cichlids' Home | Filippos | Malawi | 33 | 07-04-04 12:22 |