|
Malawi Αφιερωμένο στο "Greek Club about Cichlid Lovers from iliovas" απ' το οποίο άρχισαν ολα! |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
||||
|
||||
Οι πρωτες μου Αφρικανες
Τα Λαμπιντακια βούτηξαν …..
Στο μαγαζί που τα πήρα δεν ξέρανε να μου ξεχωρίσουν αρσενικά θηλυκά και μου είπαν οτι όλα που είχαν είναι μάλλον αρσενικά και έτσι διάλεξα από μόνος το ένα με πολύ έντονο χρώμα ....… και ένα με ποιο αχνό κίτρινο και μάλιστα τα κάτω πτερύγια του είναι σχεδόν διάφανα ….άραγε να πέτυχα θηλυκό?? Πάντως μέσα στο ενυδρείο έχουν πιάσει το κάθε ένα από μία περιοχή και δεν πολύ συναντιούνται … |
|
||||
|
||||
Πολύ όμορφα! Και εγω ψαχνω για 4 τετοια......αλλα δεν βρισκω..... Σε τι διαστασεων ενυδρειο τα εβαλες?
|
|
||||
|
||||
Αν δεν κάνω λάθος, απο τις φωτό το πρώτο πρέπει να είναι αρσενικό και το δεύτερο θυληκό.
Φρόντισε να βάλεις κι άλλα θυληκά μέσα για να κάνεις την αναλογία 1/3 |
|
||||
|
||||
Παράθεση:
Απο φωτο αποκλειεται να αναγνωρισεις το φυλο αυτων των ψαριων.. Με τον χρονο θα καταλαβεις τι ειναι το καθενα..
|
||||
|
||||
Το ενυδρείο μου είναι το RIO 180 της juwel και η μόνη τροποποίηση που του έχω κάνει είναι ότι ο κυκλοφωρητης του είναι 1000αρης .....
|
|
||||
|
||||
Παράθεση:
Ανέφερα μία πιθανότητα λόγω του ότι το 1ο έχει μάυρα τα κάτω πτερύγια και το 2ο έχει λευκό-κίτρινα κάτω πτερύγια χωρίς αυτό να είναι απόλυτο. |
|
||||
|
||||
Παράθεση:
καλησπερα!!! να ψαχνεις εγω αυριο τα περιμενω απο το watter inn.... πρεπει να εχει 3-4 ακομα αν θυμαμε καλα....
|
||||
|
||||
τι κανουν τα ψαρακια?
εχω βρει καποιους που εχουν να σου/μου δωσουν |
|
||||
|
||||
ακομα αμα δε μας πει το μεγεθος δεν μπορεις να ξερεις τιποτα εγω νομιζω αν ειναι κατω απο 6cm οτι ειναι και τα δυο αρσενικα αλλα σιγουρα θα σου πει η συμπεριφορα οταν μεγαλωσουν...
|
||||
|
||||
εκει περιπου ειναι
το ενα ισος να ειναι 4 το αλλο πρεπει να ειναι περιπου 6 |
|
||||
|
||||
Μια χαρά είναι αν και έχουν κάνει σε διαφορετικές γωνίες της φωλιές τους , εχουν έχουν αρχίσει και κάνουν αρκετές βόλτες παρέα....
------------------------- Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη fish_bill : 18-12-07 στις 18:46 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
Μπήκαν και 2 ακόμα θηλυκά …τώρα είμαστε 2 – 2 στόχος τώρα είναι να αποχωριστώ το ένα από τα 2 αρσενικά και να βάλω ενα θηλυκό ακόμα
|
|
||||
|
||||
το φυτό που κυριαρχεί (με τα μακρυά φύλα σαν φύκι) τι είναι? Έχει απαιτήσεις?
|
||||
|
||||
Για Vallisneria gigantea μου κάνει...
Ρίξε μια ματιά εδω http://www.tropica.dk/productcard_1.asp?id=054 ...η οποία παλεύει με τα κύματα;;; μεγαλη ροή απο την αντλια σου βλέπω...
|
||||
|
||||
Παράθεση:
|
|||
|
|||
Γυρισε λιγο την εξοδο της αντλιας σου...
|
|
||||
|
||||
Είναι vallisneria rubra spec αντέχει από 18 εως 28 c και είναι από ότι έχω δει αρκετά ανθεκτικό αφού επιβίωσε από την ταλαιπωρία του στρωσίματος …
|
|
|||
|
|||
Το στρωσιμο δεν ταλαιπωρει τα φυτα..
|
|
||||
|
||||
Andrea ...έχω αλλάξει τον κυκλοφωρητη που είχε το ενυδρείο από 600αρι σε 1000αρι εξου και τα κύματα αν το στρέψω προς τα κάτω σηκώνει χώματα , αν το στρέψω προς τα πάνω τότε έχουμε πραγματικά κύματα… εκεί που το έχω ενοχλεί λιγότερο τα ψάρια ε μπορεί να ταλαιπωρεί της vallisneries λιγάκι ….
|
|
||||
|
||||
Σήμερα είδα το ένα απ 4 labido μου να έχει ασπρίσει από τη μέση και κάτω ….να ανησυχώ ????
|
|
||||
|
||||
να πω μια ιδεα να σβησεις τα φωτα για μια δυο μερες.
και βαλε θερμοκρασια στους 29. κοψε το φαι για μια δυο μερες και κανε μετρησεις να δουμε τι γινεται. Αλλα ασ πουν και πιο ειδικοι κατι αλλο |
|
||||
|
||||
up!!!
|
|
||||
|
||||
Έσβησα τα Φώτα 3 μέρες τώρα ο φίλος μου έχει συνέρθει & με της μετρήσεις είμαι οκ
|
|
||||
|
||||
και γιατι το πειραξε ο φωτισμος τελικα?
|
|
||||
|
||||
stress μαλλον οτι υπαρχει αλλος ενας αρσενικος μεσα
|
|
||||
|
||||
Παιδες έριξα και δεύτερη ράτσα 1αρσ. + 2 θηλυκά (πανέμορφα) pseudotropeus socolofi ...
|
|
||||
|
||||
ΦΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΤΤΤΤΤΤΤΤΤΤΤΤΤΤΤΤΤΤΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟ
|
|
||||
|
||||
OK για δες ....
|
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
Παρόμοια Θέματα | ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Ενυδρειο Για Αφρικανεσ | gleboukas | Αρχάριοι γλυκού νερού | 2 | 05-09-06 12:38 |
Φυτα με αφρικανες | panos73 | Malawi | 3 | 01-07-06 09:07 |
S.O.S ΠΡΩΤΕΣ ΒΟΗΘΕΙΕΣ ΓΙΑ ΑΓΓΕΛΟΨΑΡO | kassianhv | Ασθένειες - Θεραπείες γλυκού νερού | 20 | 05-11-03 12:40 |