|
Ψάρια για δεξαμενές (τεχνητές λίμνες) Ποιά είναι τα ιδανικότερα ψάρια για την δεξαμένη μου και ποιές απαιτήσεις έχουν? |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
αναπαραγωγη κοι.πως;;;
εχω 9 κοι στην λιμνη μου 13000 λιτρα.πως γινετε η αναπαραγωγη τους;;;ειδα 2 να κυνηγανε εντονα ενα αλλο και να του τσιμπανε καπως την κοιλια.ειναι κατι αυτο σχετικο με ζευγαρωμα;;;
|
|
||||
|
||||
Κάπως έτσι!
Σύντομα μάλλον θα καταλάβεις οτι ζευγαρώσαν αν το επιτρέπουν οι συνθήκες.
|
|||
|
|||
τα αβγα τους πως ειναι;;;σε τι σημεια γεννανε;;;
|
|
||||
|
||||
Τα ΚΟΙ συνήθως στον βυθό ή σε τοιχώματα. Μικρά δύσκολο να τα δεις μέσα στην λίμνη.
|
|||
|
|||
|
|||
|
|||
οκ ευχαριστω
|
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
Παρόμοια Θέματα | ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
συμβουλεσ για κοι | thu vu | Αρχάριοι γλυκού νερού | 4 | 21-03-08 16:49 |
ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΚΟΙ SHOW 2007 | eon123 | Ψάρια για δεξαμενές (τεχνητές λίμνες) | 0 | 12-06-07 13:22 |
Κοι 18εκ. | ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ | Ψάρια για δεξαμενές (τεχνητές λίμνες) | 3 | 02-06-05 00:24 |
ερωτισεις για τα κοι | tolis_1234 | Χρυσόψαρα | 9 | 24-11-04 11:23 |
που θα βρω κοι? | Simpethera | Ψάρια για δεξαμενές (τεχνητές λίμνες) | 2 | 04-09-04 15:08 |