|
||||
|
||||
τι φυτο ειναι;
τα πηρα σημερα και θελω να μαθω (αρκετα αρχαριος!!) τι φυτο ειναι και τι θελει γενικα!!
τα δυο ακριανα ρωταω! |
|
||||
|
||||
Εχινοδορος και πιθανοτατα bleheri.
Κατα αρχας θελει να μην το φυτευεις τοσο βαθια,οι ριζες μονο μεσα οχι και το "σωμα". Αντεχει και σε μετριο προς χαμηλο φωτισμο. Ευκολο φυτο.
|
||||
|
||||
Μην πει κανένας τίποτα για την ανούμπια του παιδιού, θα τον πάρει και θα τον σηκώσει !!!
|
|
|||
|
|||
...το μεσαιο στο ειπε ο Χαλβας φανταζομαι με π.μ ε?
...ουυυρρρρτττ ρρεεεεε ------------------------- ...καμια ταμπλετα βυθου που και που και θα γινει θηριο...
«Το δις εξαμαρτειν ουκ ανδρος σοφου» Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη maikl : 11-03-10 στις 22:31 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
-------------------------
Μην πει κανένας τίποτα για την ανούμπια του παιδιού, θα τον πάρει και θα τον σηκώσει !!! σε καταλαβαινω...και οι δικες μου ανουμπιες τελικα ειναι απο αυτες που δεν ανθιζουν αλλα που θα παει δεν θα βρω μια ...ή μαλλον δυο ..να σου κανω και σενα δωρο μια ... Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη platy : 11-03-10 στις 22:40 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
|||
|
|||
Παράθεση:
|
||||
|
||||
Ρε ουστ, ΟΥΣΤ ΛΕΜΕ !!!!
|
|
||||
|
||||
Όλες οι ανούμπιες δεν ανθίζουν βρε παιδιά???η είναι μόνο κάποια είδη???πλάτυ με μπέρδεψες...
|
||||
|
||||
η ανουμπια που ανθιζει ειναι αυτη (ετσι εχω διαβασει δηλαδη)Anubias barteri var. barteri επισης η Anubias barteri var. nana τα υπολοιπα ειδη (angustifolia,caladifolia κλπ κλπ )εχ ω την εντυπωση οτι δεν ανθοφορουν
|
|
||||
|
||||
Xάλια, χάλια λέμε. Εγώ δεν τις αφήνω να ανθήσουν.
maikl, μην τις πετάς. Κούρεψε τα ανθάκια και θα ομορφήνουν πάλι ------------------------- Όχι όλες. Υπάρχη η ανούμπια χαλβαδέους που δεν ανθίζει.
τί δεν καταΛΛΛαβαίνεις; Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη lion : 11-03-10 στις 23:21 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
Οκ πλάτυ ευχαριστώ
Λεωνίδα χαλάνε οι ανούμπιες όταν ανθίσουν???γιατί να τις πετάξει???
|
||||
|
||||
ΟΧΙ βρε, απλά ΖΗΛΕΥΩ.
|
||||
|
||||
Λέω κι εγω....γιατί είναι τόσο δύσκολο είναι να ανθίσει ένα φυτό???
|
||||
|
||||
εμενα προσωπικα δν μ εχει ανθισει ακομα ουτε η καμπομπα...αλαλ που θα παει..
|
|
||||
|
||||
Ούτε εμένα μου έχει ανθίσει κάποιο φυτό...
|
Παρόμοια Θέματα | ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Τι φυτο ειναι? | atevagge1983 | Αναγνωρίσεις φυτών | 1 | 11-03-10 20:35 |
τι φυτο ειναι? | giannisqq | Αναγνωρίσεις φυτών | 3 | 08-02-10 18:54 |
τι φυτο ειναι? | giannisqq | Αναγνωρίσεις φυτών | 18 | 23-01-10 23:25 |
Τι φυτο ειναι?? | tonisgr | Αναγνωρίσεις φυτών | 5 | 07-03-09 12:20 |
Τι φυτο ειναι ? | ikapa | Αναγνωρίσεις φυτών | 7 | 04-09-06 22:03 |