|
DIY . Φτιάχτο μόνος σου Ο τίτλος τα λέει όλα. |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
||||
|
||||
Τραπεζι πτυσσομενο για 80αρι.
Εχω ενα τραπεζι σπαστό με ποδια που διπλωνουν. Ακουμπαει στον τοιχο απο τη μια πλευρα. Τα ποδια δεν εινια χιαστι , ανα δυο εχουν και ενα σιδερο που τα ενωνει. Προσωπικα εγω το βλεπω γερο και το ενυδδρειο ειναι σχετικα μικρο. Λετε να εχω προβλημα? Να βαλω ξυλο να ακουμπησει η βαση?
|
|||
|
|||
Οταν λες 80αρι εννοείς λίτρα ; Δηλαδή με το βάρος του Ενυδρειου και όλα τα παρελκομενα γύρω στα 130 κιλά
Εσύ ποσά κιλά είσαι ανεβα με άλλον ένα στο τραπέζι και άμα σας αντέξει είσαι Οκ |
|
||||
|
||||
Αν δεν τους αντεξει παει το επιπλο ε; Δε λεει χαχα. Βαλε μια φωτο να καταλαβουμε.
|
|
||||
|
||||
|
||||
|
||||
Το ενυδρειο ποσα λιτρα ειναι?Στη θεση σου θα το σκεφτομουν λιγο.
|
|
||||
|
||||
80 lt και το τραπεζι ακουμπαει στον τοιχο.
|
||||
|
||||
Ναι απο πλευρας βαρους δεν νομιζω ναχεις θεμα. Σιδερο ειναι. Αλλα αυτα τα τραπεζια ειναι ασταθη στο περα δωθε. Οποτε στον τοιχο η καλυτερα σε καμια γωνια εγω θα το χρησιμοποιουσα.
|
|
||||
|
||||
Εγω προσωπικα δεν το χρισιμοποιουσα με τιποτα!Μονο σε γωνια για κανενα 40αρι γαριδαδικο και για να βαζω τις τροφες επανω!
|
||||
|
||||
Ενταξει φαινεται...καπως γερο αλλα μην παιρνουμε και ορκο.Με κανενα σεισμο μπορει να μαζευεις ψαρια απο το πατωμα.
|
|
||||
|
||||
φαινεται γερο.το θεμα ειναι οτι δε θαχεις προειδοποιηση αν αποφασει να σπασει.γιατι δεν βαζεις κατι αλλο πιο βαρυ πανω του να δεις πως παει?η πως σπαει
|
|
||||
|
||||
|
||||
|
||||
Εγω το βλεπω γερο οπως ειπα αλλιως δε θα το τολμουσα. Τωρα αν ειναι να γινει η στραβη, αν γινει σεισμος, κατακλυσμος ή καταποντισμος τι να κανουμε
|
||||
|
||||
εγω δεν θα το σκεφτομουνα καν να κοιμομαστε ηρεμα το βραδυ ρε παιδια μην εχουμε τιποτα υγρα ονειρα
|
|
||||
|
||||
Δεν εννοουμε σεισμο 8 ριχτερ. Σε τετοια περιπτωση την κατσαμε ολοι. Εννοουμε ενα μικρο σεισμο απο αυτους που γινονται συνηθως που ειναι ενα απλο κουνημα ή να περασει καποιος καταλαθος και να χτυπησει το τραπεζακι.
|
|
||||
|
||||
Παιδια και εγω ετσι θα ελεγα σε καποιον με την ιδια περιπτωση. Αλλα απο την αλλη μονο εγω το εχω το τραπεζι και το βλεπω απο κοντα ποσο αντεχει οταν ανεβαινω πανω. Επειδη ακουμπαει σε τοιχο δε κουνεται καθολου. Απλα εθεσα το ερωτημα για να δω μηπως καποιος αλλος εχει την ιδια εμπειρια.
|
||||
|
||||
Εγω στο 450αρι εχω παρει κατι λαμες λεπτες με τρυπα ανα 1cm και εχω βαλει δυο. Μια σε καθε μερια του ενυδρειου, βιδωμενες στο επιπλο ακριβως κατω απτο φελιζολ και στον τοιχο. Οποτε πιστευω δεν πεφτει με τιποτα.
|
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
Παρόμοια Θέματα | ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Προτασεις για 80αρι ενυδρειο φιλου για βοηθηστε λιγοοο | Κουραμπιές | Bettas | 48 | 27-12-12 19:45 |
νεο 80αρι | mighellos | Αρχάριοι γλυκού νερού | 26 | 12-07-12 10:01 |