|
||||
|
||||
Μια δευτερη γευση (Tanganyika Lake, Africa)
Species tank για Neolamprologus Ocellatus Gold
Main tank 75x30x35 με sump 50x30x30 ( ολη η κατασκευη DIY απο μενα προσωπικα ) Οριστε μια φωτογραφια απο το τωρινο στησιμο του ενυδρειου με τα κοχυλια και τις πετρες (ο θερμαντηρας ειναι προσωρινα εκει) |
|
|||
|
|||
Πολύ ωραία κατασκευή και άψογο αισθητικό αποτέλεσμα .. με μερικές πέτρες ακόμα θα γίνει ακόμα ποιο όμορφο .. μπράβο!
|
|
||||
|
||||
αψογος ως προς το κόλλημα-κατασκευη!! το καπάκι δεν ξέρω ποσο πρακτικο ειναι !! το ενυδρείο καθαρο και λιτό...αν και δεν γνωρίζω περαιτέρω για αυτα τα ψάρια θα προτιμουσα να μην ηταν τοσο ''αδειο'' σαν στησιμο!! με το καλό να τα χαρεις
|
|
||||
|
||||
Πραγματικά πολύ καλή δουλειά στο κόλλημα! Μπράβο!
|
||||
|
||||
Γιάννη καλημέρα
Πραγματικά πολύ ωραιο το αποτέλεσμα...και το ότι ειναι ιδιοκατασκευη το κάνει ακόμη καλύτερο!!!! Για το καπάκι θα συμφωνήσω με τον Τάσο |
|
||||
|
||||
Καλή αρχή!
Θα πρότεινα στο κέντρο 1-2 βραχάκια ή μια συστάδα φυτών να χωρίζουν περιοχές γιατί τα ocellatus είναι επιθετικά παλιόπαιδα |
|
||||
|
||||
δεν εχετε και αδικο παιδια, οντως δεν βολευει ετσι οπως ειναι το καπακι, ειναι η φωτογραφια αυτη τραβηγμενη πριν μια βδομαδα περιπου, ξεχασα να το επισημανω οτι και το καπακι ηταν προσωρινα εκει. μου ηρθαν κατι εξαρτηματακια απο το eBay τωρα αυτες τις μερες και τροποποιησα το καπακι. εχει και μια τρυπα με ενα καπακι για να χωραει το χερι μου και να δινω τις τροφες.
ετσι ειναι τωρα ------------------------- Παράθεση:
Παράθεση:
Παράθεση:
Παράθεση:
παρουσιαση κανονικη θα γινει πιο μετα (χρωσταω και για το αλλο ενυδρειο που εχω ) και φωτογραφιες με τα ψαρακια θα μπουν τις προσεχεις μερες ------------------------- θα σας βαλω τελικα μια φωτο μονο για την ωρα Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη stanisalus18 : 17-01-15 στις 13:59 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
|
|
|||
|
|||
Κουκλάκια είναι... να τα χαίρεσαι!!!
Μπράβο για το ενυδρείο πολύ καλή κατασκευή-κόλληση... |
|
||||
|
||||
Παράθεση:
παιδια, να σας ρωτήσω, zebra snail θα βάζατε μαζί με τα οσελατους ή δεν θα του βγει σε καλό με την συμπεριφορά τους? |
|
||||
|
||||
Εγώ είχα χωρίς πρόβλημα. Απλά όταν μεγάλωσαν τα οσελάτους, καμιά φορά τα πήγαιναν βόλτα
|
|
||||
|
||||
Πολύ όμορφα! Μπράβο!
|
||||
|
||||
Μπραβο παρα πολυ ομορφο ενυδρειο!!!και κατι ασχετο,τι αμμο χρησιμοποιησες???
|
||||
|
||||
Παράθεση:
χαίρομαι που σου αρέσει θανκς φίλε, χρησιμοποίησα ψιλή χαλάζιακη άμμο μαζί με ψιλό coral sand |
|
||||
|
||||
|
|
|||
|
|||
Αυτά είναι ...άντε και καλούς απογόνους..
|
|
||||
|
||||
|
|
||||
|
||||
εκλεισε μολις τον κυκλο του το ενυδρειο αυτο. τα οσελατους τα εβαλα στο Rio 180 μονα τους μιας και μου φαινοταν πολυ μικρο για εκεινα. θα διαλυθει το ενυδρειο και θα κανω καποιες τροποποιησεις τωρα που εμαθα καποια πραγματα πανω στο σαμπ και γενικα με τις υπερχειλισεις. ολο και κατι μαθαινω καθε μερα. αλλο η πραξη και αλλο η θεωρια. καλησπερα παιδια.
|
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
Παρόμοια Θέματα | ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Μια πρωτη γευση (Tanganyika Lake, Africa) | stanisalus18 | Tanganyika | 70 | 09-10-19 08:24 |
400 Λιτρα Tanganyika Lake | chris7 | Βιοτοπικά - Γεωγραφικά ενυδρεία Λιμνών Ανατολικής Αφρικής | 17 | 04-01-14 21:28 |
Website of the Lake Tanganyika Authority | Κλεόβουλος | Tanganyika | 0 | 23-11-12 19:27 |
Seachem Tanganyika Buffer & Lake Salt | pagos4 | Tanganyika | 2 | 31-08-11 09:00 |
Lake Tanganyika Tropheus collection | nikosm1 | Tanganyika | 1 | 07-02-11 15:37 |