|
||||
|
||||
fahaka puffer
Πληροφορίες
Διαστάσεις:1.50 .60.60 Όγκος:500 λιτρα Κατηγορία: Φυτά: Ψάρια / Άλλα είδη:fahaka puffer Διακοσμητικά υλικά: (χαλίκι, ξύλα κ.λ.π.) μαύρη άμμο Φόντο:μαυρη αφισα με πετρες και ξυλα απο ebay Φωτισμός:FHO80W/Aquastar 80 W Διάρκεια φωτισμού:8 ωρες Φιλτράρισμα:fluval fx5(γεματο με siporax) Θερμοστάτης:jager eheim 300w Λίπανση: Παροχή CO2: Παράμετροι: pH: 7.5 Γενική σκληρότητα (GH): Ανθρακική σκληρότητα (ΚΗ): Αμμωνία (ΝΗ3):0 Νιτρώδη (ΝΟ2):0 Νιτρικά (ΝΟ3):10 Αλλαγές νερού:καθε 10 μερες Θερμοκρασία:26 c Άλλες πληροφορίες:ταισμα 2 φορες την ημερα, με γαριδα,γαυρο ,μυδια,και καλαμαρι κατεψυγμενα.... Φωτογραφία: |
|
||||
|
||||
Αυτα ειναι!
Μολις εγραψες στο καλωσορισμα, περιμενα παρουσιαση Βαλε ομως καμια μικροτερη φωτογραφια να φαινεται καλυτερα τοσο το τερατακι, οσο και το ενυδρειο. Τα νιτρικα τα κρατας στο μηδεν ή απλα δε μετρας? Γιατι με αλλαγες νερου ανα 15 μερες και με τη διατροφη του, δυσκολα να ειναι τοσα.
|
||||
|
||||
εφτιαξα την φωτο και διορθωσα καποια λαθη
|
|
||||
|
||||
πολυ φατσα ο τυπος να το χαιρεσαι φιλαρακι!αλλαγες θα συνιστουσα καθε εβδομαδα για να κρατιουντε τα νιτρικα χαμηλα!με τι τα μετρας τεστ εννοω στικ,υγρα;γιατι μου φαινοντε χαμηλα
|
|
||||
|
||||
Να το χαιρεσαι!
Ααααχχ τι μας κανεις
|
|||
|
|||
Δεν είναι απλά ψάρια τα puffers!Είναι το κάτι άλλο τα άτιμα
|
|
||||
|
||||
Αλλα θελουν και ειδικη φροντιδα. Παρα το δυναμικοτατο χαρακτηρα τους, δεν συγχωρουν λαθη και αμελεια.
|
||||
|
||||
(ευχαριστω πολυ παιδια για τα καλασας λογια)μεχρι στιγμη μετραω μονο με(στικ) στη πορεια θα προμηθευτω και υγρα τεστ
------------------------- θα συμφωνήσω μαζι σου φιλε nazgul εχουν μεγαλες απαιτησεις τα ατιμα !!! Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη beast : 05-12-13 στις 10:35 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
Παράθεση:
Παρε υγρα τεστ αμμωνιας και νιτρικων τουλαχιστον. Νιτρωδη δε νομιζω οτι χρειαζονται. Ετσι κι αλλιως, αν ηταν αστρωτο το ενυδρειο, θα ειχε χαιρετησει προ πολλου το ψαρακι. Σκληροτητες και ph δεν σε πολυενδιαφερουν επισης, αρκει να ειναι σταθερα και να μην βαζεις διαφορα που θα μπορουσαν να αλλαξουν τις αναλογιες στο ενυδρειο. Τις αλλαγες θα τις εκανα ανα εβδομαδα, οσα περισσοτερα λιτρα γινεται (μιας και ειναι μεγαλο το ενυδρειο και δεν ειναι ευκολο να αλλαξεις το 50% για παραδειγμα) σε σταθερη κλιμακα φυσικα.
|
||||
|
||||
εχεις κατι καλο να προτεινεις για υγρα τεστ ( θα ξεκινησω να κανω αλλαγη καθε εβδομαδα)
|
|
||||
|
||||
Γειά χαρά φίλος κι απο εδω και καλός ήρθες!
Πολύ όμορφη η φωτο απο τον ψάρακά σου, τρομερός και πανέμορφος! Απο υγρά τεστ, είναι καλά της API, SALIFERT και ΤΕΤΡΑ . Αυτά τουλάχιστον εμπιστεύομαι εγω. |
|
||||
|
||||
Ωραίος , να το χαίρεσε
|
||||
|
||||
και εγω χαιρομαι που τα λεμε και απο εδω bili και εγω για api σκεφτομουνα τωρα δεν ξερω αν υπαρχει κατι καλυτερο απο τα api
|
|
||||
|
||||
Πολύ καλό το puffer, μοναδικής ομορφιάς
|
|
||||
|
||||
Παράθεση:
|
||||
|
||||
Αυτα τα ψαρια ειναι για αγκαλιες!!!!!
Μπραβο φιλε ειναι υπεροχο!!!!
|
||||
|
||||
Έτσι ακριβώς. Απο της τρείς εταιρείες που προανέφερα οι δυο πρώτες είναι οι πιο αξιόπιστες.
|
|
||||
|
||||
τοτε θα δοκιμασω τα api για αρχη και βλεπουμε (οριστε και αλλη μια φωτο ευχαριστω κωστα )
------------------------- παιδια ξερω απο φιλους οτι τα τεστ ειναι καλα αυτα και φθηνα ακουω γνωμες!!!! http://www.aquamasters.gr/index.php?...d=8&Itemid=271 Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη beast : 05-12-13 στις 14:19 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
Πολύ ωραίο το "τερατάκι" σου, να το χαίρεσαι!!
|
|
||||
|
||||
Φοβερά μάτια!
Να το χαίρεσαι
|
||||
|
||||
Παράθεση:
http://www.aquatek.gr/vb/showthread....FC%ED%E5%F2/#2 και σε αυτό http://www.ebay.com/itm/Freshwater-M...item2a34d38480
|
||||
|
||||
takis_gt ευχαριστω πολυ θα τα προμηθευτω απο την αβυσσο
|
|
||||
|
||||
αν πάρεις API δες τη πατέντα που λέω να διπλασειάσεις τα τεστ σου, μπορεί να γίνεται και στα τεστ των άλλων εταιριών αυτό το κόλπο
|
||||
|
||||
θα το δοκιμασω φιλε μου για αυτά τα τεστ που προτεινα πιο πανω δεν ειναι καλα
|
|
||||
|
||||
Τα API θεωρούνται από τα καλύτερα, κρίμα που δεν είναι και εδω στην Ελλάδα τόσο φθηνά και τα παίρνουμε απο τους Κινέζους
|
||||
|
||||
σε αυτο φιλε μου εχεισ δικιο θα συμφωνησο και ετσι οπωσ εχουν γινει τα πραγματα σημερα πρεπει να κρατας ψαρια που δεν εχουν μεγαλες απετησεις
|
|
||||
|
||||
Παράθεση:
Οπότε όντος μιλάμε για ενα σημαντικό ποσό, +ολα τα γνωστά ενυδρειακά έξοδα που όλοι γνωρίζουμε. |
|
||||
|
||||
Να το χαίρεσαι,πολυ μουρη.
|
|
||||
|
||||
ναι οντος στοιχιζουν βασιλη πολυ η τροφες του puffer
|
|
||||
|
||||
ταιζε λιγοτερο τον φαγανα να του πεσει και η κοιλια!!!!
|
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
Παρόμοια Θέματα | ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
box puffer | dimidochromis | Reefsafe | 2 | 27-05-13 00:09 |
puffer!!!! | piranha friend | Άλλα ψάρια Ασίας | 28 | 25-04-13 13:25 |
Puffer | faceck | Γλυκό νερό - Γενικά | 16 | 25-08-11 16:44 |
ερωτηση για puffer | aris2 | Ψάρια Υφάλμυρου νερού | 3 | 05-12-08 17:32 |