|
Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά Οτι δεν εμπίπτει στις εξειδικευμένες κατηγορίες. |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
||||
|
||||
full planted
θα ήθελα να ρωτήσω φίλους που ήδη έχουν ενυδρείο ζουγκλα τι γίνεται όταν ψωφήσει καποιο ψαράκι, καποιο σαλιγκαρι ή γαρίδα, μεσα στο ενυδρείο κ δεν το καταλαβαίνουν λόγω πολλων φυτων.. Θεωρώ πως είναι λογικο να μη μπορούμε να ελέγχουμε καθε σπιθαμή του ενυδρειου μας οταν ειναι full planted..
|
|
||||
|
||||
Σε φουλ φυτεμενο αν ψοφησει καποιο μικρο ψαρι και δεν το βρισκεις γινεται λιπασμα για τα φυτα ή τροφη για αλλα ψαρια-σαλιγκαρια-γαριδες.
Αν ειναι μεγαλο ψαρι συνηθως το βρισκεις,και αν δεν το βρεις καλο ειναι προσπαθησεις περισσοτερο να το βρεις διοτι δεν ειναι οτι καλυτερο ενα ψαρι πανω απο 10-12 εκατοστα να σαπιζει μεσα στο ενυδρειο.
|
||||
|
||||
Ότι δεν φαγωθεί από τους υπόλοιπους κατοίκους ένα πολύ καλό λίπασμα και δεν θα πάρει κανείς χαμπάρι...
The more I see, the less I know. ------------------------------- Φάκα addidas μου πιασε την φτέρνα μπερδεύω το τζουκ μποξ με τη λατέρνα. πάνω απ του τάφου μου το κυπαρίσσι μαύρη χελώνα με έχει κατουρήσει |
|
||||
|
||||
Εξαρτατε απο τα λιτρα...
..Αν ο ογκος του ενυδρειου σου ειναι μικρος κατω απο 30 λιτρα(και λιγα λεω) μπορει να εχεις αμμωνια αμα δεν αφερεσεις το "πτωμα"... Αν ειναι μεγαλος τοτε θα κανει τον κυκλο του, και θα το φανε τα σαλιγκαρια... γενικα δυσκολα εχεις προβλημα.. |
|
||||
|
||||
Αναφέρομαι σε ενυδρείο με καθαρα 100 λίτρα νερού κ κατοικους..πλατυ
|
|
||||
|
||||
Εχει μεσα γαριδες-σαλιγκαρια?
Αν ναι δεν εχεις κανενα προβλημα αν δεν καταφερεις να το βρεις. Αλλα και παλι αν δεν εχεις μεσα ουτε γαριδες ουτε σαλιγκαρους σε 100 λιτρα ενα πλατυ δεν θα επηρεασει τιποτα στις παραμετρους του νερου...Λιπασματακι!
|
||||
|
||||
Έχω και από τα δύο.. cherry και "λαθρεπιβάτες"
|
|
||||
|
||||
μια χαρα τοτε
|
|
||||
|
||||
Παράθεση:
The more I see, the less I know. ------------------------------- Φάκα addidas μου πιασε την φτέρνα μπερδεύω το τζουκ μποξ με τη λατέρνα. πάνω απ του τάφου μου το κυπαρίσσι μαύρη χελώνα με έχει κατουρήσει |
|
|||
|
|||
..ειναι πραγματι ψιλοπροβλημα φιλε μου, εγω καταρχιν δεν μπορεσα να βγαλω απο μεσα εναν αρρωστο καρδιναλιο λογω των φυτων και τελικα μαλλον εχει ψωφησει και τρεις μερες ψαχνω και ουτε και ξερω και που ειναι...
κανω βεβαια μετρησεις για βλεπω την κατασταση του νερου.. |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
Παρόμοια Θέματα | ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
300 λιτρα full planted | kwstas arta | Παρουσιάσεις Φυτεμένων Ενυδρείων | 13 | 24-01-10 11:07 |
full planted | golf4470 | Παρουσιάσεις Φυτεμένων Ενυδρείων | 12 | 13-06-09 14:09 |
Παρουσίαση 84L Full planted | poseidonbc | Παρουσιάσεις Φυτεμένων Ενυδρείων | 12 | 05-05-08 23:43 |
Full Planted | Steve | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 32 | 18-07-07 12:02 |
Full planted ενυδρειο | newfish | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 0 | 24-12-02 21:43 |