|
Δεξαμενές (τεχνητές λίμνες) Βήμα προς βήμα εκτέλεση και παρουσίαση του τεχνητού μας υγροβιότοπου. Λίγα ή πολλά λίτρα δεν έχουν ιδιαίτερη σημασία, το μόνο που μετράει είναι το αποτέλεσμα. |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
λιμνη με παγκασιους
Για σας ετσι οπως διαβαζα μαθηματικα σκευτικα να κανω μια λιμνη οχι απο μπετον και να βαλω μεσα κανενα παγκασιους.
1 η θερμοκρασια δν ξεπερνα τους 26 βαθμους στο κρυο και τους 30 στον ηλιο. 2 οσα λεω τα σκευτικα καλα αν και 14 τα χερια μου ποιανουν και πολη καλα. 3 για φιλτρο και θερμοστατες ναι λεω να την κανω 2μχ2μχ1μ (με την βοηθεια το μπαμπα) τι λετε ? |
|
||||
|
||||
Καλησπέρα,
Δεν λέω ότι δεν γίνεται αυτό που σκέφτεσαι, αλλά απαιτεί υποδομή, κόστος και γνώσεις. Δεν έχει να κάνει τόσο με το αν πιάνουν τα χέρια σου ή όχι. Θέλει μελέτη πολύ, υπομονή και δουλειά. Πού ακριβώς θα κατασκευάσεις τη λίμνη αυτή? Και δεν ξέρω αν μπορείς να καταλάβεις πόσο πολύ θα στοιχίσει η ιδέα αυτή!
|
|||
|
|||
στην αυλη μου e liner αυτο το μαυρο που βαζετε....
|
|
||||
|
||||
Μια τέτοια λίμνη στην αυλή δεν είναι ότι ευκολότερο. Πρώτο και σημαντικό θα πρέπει να κρατάς αρκετά ψηλά τις θερμοκρασίες κατά την διάρκεια του χειμώνα, πράγμα πολύ ασύμφορο.
|
|||
|
|||
για ηλεκτρικο λες?αν ναι εχω ηλιακες πλακες και ενα ανεμιστιρα ας το πω με δυναμο.........
|
|
||||
|
||||
ψηλα οχι χαμηλα, χαμηλα θα ειναι αρκετα γιαυτα τα ψαρια και για να θερμανεις μια τοσο μεγαλη λιμνη πρεπει να κααει ολη μερα μεσα καποιο θερμαντικο σωμα
|
|
|||
|
|||
παιδια οκ μαλλον θα κανω σε μια μακετα αυτο που σκευτικα αλλιος παμε σε κοι.......
θα βαλω και φοτο αλλα μετα απο τον ιουλιο.....πως θα αντεξω χωρεισ τα ψαρακια μου??? |
|
||||
|
||||
Τελικα πως τα πηγες στα μαθηματικα?!!
Πάντως χωρις να ξερω απο λιμνες, και εγω για κρυου νερου θα σου προτεινα
|
Παρόμοια Θέματα | ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Οσκαρ με Παγκασιους | Apollwnas | ¶λλες κιχλίδες Ν. Αμερικής | 22 | 14-01-08 22:53 |
Η λιμνη μου.. | kingelvis | Δεξαμενές (τεχνητές λίμνες) | 12 | 06-06-07 12:40 |
Παγκασιους!!!!!! | ahar | Γλυκό νερό - Γενικά | 5 | 07-10-05 10:47 |