|
||||
|
||||
Αλλαγη λαμπας
Μπορω στο εργοστασιακο καπακι να βαλω μεγαλητερη λαμπα? γιατι αυτη που μου εδωσαν ειναι τ8 20W και μου φαινεται πολυ χαμηλη! στο καπακι γραφη AC 230V 50HZ 1X20W FD G13 IPX7 αν αυτα βοηθανε
|
|
||||
|
||||
Για μεγαλητερη δεν νομιζω μιας και θα πρεπει να εχει και μεγαλητερο μηκος! Αλλα για αλλη μια στα ιδια watt σιγουρα γινετε εαν πιανουν τα χερια σου.
|
||||
|
||||
ετσει οπως ειναι το καπακι μου δεν χωραει δευτερη λαμπα! υπαρχουν εναλακτικες λυσεις και ποιο ειναι περιπου το κοστος?
|
|
|||
|
|||
Βάλε μια φωτό του καπακιού σου από κάτω, αν είναι εύκολο και πες μας μάρκα και μοντέλλο ενυδρείου.
Στα περισσότερα καπάκια υπάρχει τρόπος να μπει μια δεύτερη λάμπα, κάνε αναζήτηση στην ενότητα των DIY. Αν δεν έχεις ανακλαστήρα, πάρε έναν, θ' αυξηθεί κάπως η ένταση του φωτισμού, αφού θα χάνεται λιγότερο φως. Η εναλλακτική (αν δεν χωράει 2η λάμπα) είναι να πας σε Τ5 που θα σου δώσει περί το 40% περισσότερο φως, αλλά κοστίζει, γιατί θα πρέπει να αλλάξεις το μπάλαστ (μετασχηματιστή) και τα ακροφύσια. |
|
||||
|
||||
Μια φωτώ από το καπάκι σου θα βοηθούσε
Μπορείς να βάλεις εάν πιάνουν τα χέρια σου τ5 στο ίδιο μήκος πιάνουν λιγότερο χώρο και μπαίνουν στα πιο δύσκολα σημεία εγώ πρόσθεσα μια τ8 και μια τ5 στο καπάκι που στην αρχή φαινόταν οτι χωρά μόνο την μια της μαμάς
|
||||
|
||||
Λεντοταινια αδιαβροχη για να μην εχει προβλημα με την υγρασια και εναν μετασχηματιστη που θα την λειτουργει!
http://www.ecowatt-led.gr/-led-taini...5050-ip68.html
|
||||
|
||||
θα ανεβασω μια φωτογραφια αυριο να το δουμε παιδια! αρχικα νομιζα οτι θα μπορουσα να βαλω καποια με περισσοτερα watt
|
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
Παρόμοια Θέματα | ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
ΑΛΛΑΓΗ ΛΑΜΠΑΣ | nikosn | Αρχάριοι γλυκού νερού | 10 | 10-11-10 09:41 |
αλλαγη λαμπας | thu vu | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 2 | 09-02-09 23:01 |
αλλαγη λαμπας και ballast σε rekord 70 | nondas | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 3 | 01-09-08 14:44 |
αλλαγη λαμπας | naupaktos84 | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 1 | 28-08-07 12:11 |
Αλλαγη Λαμπας | Firfirikof | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 1 | 18-07-07 19:06 |