|
||||
|
||||
ελα να βλεπω ζωανθακια να ανεβενω, ολο σκλιρα σκλιρα!! χαχαχα
μπραβο μπραβο μεγια |
|
||||
|
||||
Παράθεση:
Ευχαριστώ περιμένω κι αλλά από τον άλλο μήνα να μεγαλώσει η συλλογή!!!! Sent from my iPad using Tapatalk
|
|||
|
|||
Κατέβασε λίγο τα φώτα σου νομίζω ότι είναι υπεραρκετά!
15Λευκα 20μπλε! |
|
||||
|
||||
Παράθεση:
Το έκανα Σάκη απλώς το μεσημέρι θα πηγαίνουν 18 και τα δυο και μετά κατά τις 16:00 15 άσπρα 20 μπλε Sent from my iPad using Tapatalk
|
||||
|
||||
Γιαννη τι έγινε?
όλα οκ με το φωτιστικό? τι νέα έχουμε από το ρεεφ σου? |
|
||||
|
||||
Παράθεση:
Στάλθηκε από το SM-G935F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
|
||||
|
||||
Μπράβο Γιάννη!
Πολύ όμορφες κινήσεις εχεις κανει μέχρι τωρα! Καλη συνεχεια φιλε! Κρατά μας ενήμερους! |
|
||||
|
||||
Παράθεση:
|
||||
|
||||
γιαννη καλησπερα!
τι νέα φιλαρακι? καιρό έχουμε να δούμε καμιά φωτο! |
|
||||
|
||||
Η επιτυχία είναι να προχωράς από αποτυχία σε αποτυχία, χωρίς να χάνεις τον ενθουσιασμό σου. Ουίνστον Τσώρτσιλ,1953 Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Giannis Roditis : 02-11-16 στις 20:23 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
Καλοριζικα ειναι Γιάννη!
Εύχομαι να σου πολλαπλασιαστούν ολα σε ταχύτατους ρυθμούς. Βάλε και μια κοντινή οταν ανοίξουν! Καλη συνεχεια φιλαρακι. |
|
||||
|
||||
Ενοειται θα ακολουθησει απο βδομαδας φωτογραφικο υλικο!!!!
|
||||
|
||||
Απο τα ομορφοτερα ζοανθους Γιαννη ειναι αυτα κατα την γνωμη μου.. Περιμενουμε φωτο, καλη συνεχεια!
|
|
||||
|
||||
μεγια Γιαννη αντε και οταν μεγαλωσουν εδω ειμαστε και εμεις!!!
|
|
||||
|
||||
Να σου ζήσουν Γιαννη!!
Κώστας Πληροφορίες ενυδρείου : Reef Main display800l , Sump 200l Lighting : DIY custom multichip led Circulation: 3xwp60 jebao , jebao dct12000,Skimmer Atb big econo , Calsium reactor : Shuran jetstream 1, Zeo reactor Diy Cooling Tr20, Heating Eheim Jager Auto top off DIY , ROWw |
|
||||
|
||||
Παράθεση:
ευχαριστω πολυ!!! Παράθεση:
|
|||
|
|||
Μπράβο Γιάννη!
Ωραία κομμάτια. ... |
|
||||
|
||||
Γιάννη τι λεει φιλαρακι;
Κανενα νέο απο τα ζωανθους; |
|
||||
|
||||
Είμαι εκτός αυτές τις μέρες μόλις γυρίσω θα ανεβάσω!!!! Sent from my iPad using Tapatalk ------------------------- Θέλω να κάνω μια αξιόλογη συλλογή!!!!! Sent from my iPad using Tapatalk
Η επιτυχία είναι να προχωράς από αποτυχία σε αποτυχία, χωρίς να χάνεις τον ενθουσιασμό σου. Ουίνστον Τσώρτσιλ,1953 Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Giannis Roditis : 05-11-16 στις 10:49 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
μερικές φωτογραφίες τώρα που γύρισα έχασα δύο είδη γιατί μάλλον ή ξεκολλήσαν όσο έλειπαν ή τα πείραζε κάποιο ζωντανό
|
||||
|
||||
Δεν πειραζει Γιάννη,να ειμαστε καλα φιλε και ολα στο προγραμμα ειναι!
Απο μετρησεις πως είμαστε τωρα που γύρισες; |
|
||||
|
||||
Παράθεση:
|
|||
|
|||
μαγνήσιο ανέβασε λίγο όπως και το ασβέστιο.
420 1350 θα δούλευα σε τέτοιο ενυδρείο! |
|
||||
|
||||
Κχ Νο3 ;
|
|
||||
|
||||
Παράθεση:
Στάλθηκε από το SM-G935F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ------------------------- kh 8.7 no3 μετά από καιρό περίπου 25 αλλά θα πέσουν με συχνές αλλαγές και το νεο αλατάκι!!!! Στάλθηκε από το SM-G935F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Η επιτυχία είναι να προχωράς από αποτυχία σε αποτυχία, χωρίς να χάνεις τον ενθουσιασμό σου. Ουίνστον Τσώρτσιλ,1953 Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Giannis Roditis : 08-11-16 στις 23:12 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
Μια φωτο για να κρατάμε επαφή!!!!
|
||||
|
||||
Ειναι πανεμορφα τα άτιμα....Να τα χαιρεσαι!!!
|
||||
|
||||
Καλλιτέχνης !!
Κώστας Πληροφορίες ενυδρείου : Reef Main display800l , Sump 200l Lighting : DIY custom multichip led Circulation: 3xwp60 jebao , jebao dct12000,Skimmer Atb big econo , Calsium reactor : Shuran jetstream 1, Zeo reactor Diy Cooling Tr20, Heating Eheim Jager Auto top off DIY , ROWw |
|
||||
|
||||
ευχαριστώ πολύ!!!
Χαχα θεεενξ!!!! Στάλθηκε από το SM-G935F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
|
|||
|
|||
Εκτός από τα πανεμορφα ζωανθους έχεις και φοβερό κινητό!
πολύ ωραία η φωτογραφία! |
Tags |
lps sps rhodes saltwater, nanoreef zoas bettercame |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
Παρόμοια Θέματα | ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Nano reef | Pan_ | Nano Reef | 56 | 09-04-15 02:34 |
Nano Reef | Topgun | Θαλασσινό νερό - Γενικά | 1 | 04-04-13 13:29 |
Νέο Nano reef | g4x4 | Nano Reef | 2 | 31-07-12 12:52 |
nano reef 75l | chris z3 | Nano Reef | 28 | 22-05-12 13:04 |
MT-50 Nano Reef | Iann_is | Nano Reef | 42 | 06-06-08 11:13 |