|
Παρουσιάσεις Φυτεμένων Ενυδρείων Υποβρύχιοι κήποι - aquascaping |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
||||
|
||||
Low-tech φυτεμένο
Εκεί που έιχα ξεστήσει το 60 λιτρο και ήμουν έτοιμος να το δώσω πέσανε στα χέρια μου κάποια κλαδέματα απο εύκολα φυτάκια και είπα στην kelly__ μια ιδέα που είχα για aquascaping,χωρίς δεύτερη κουβέντα αρχίσαμε να στήνουμε και σας παρουσιάζω το αποτέλεσμα
Πληροφορίες Διαστάσεις:60cm*30cm*35cm Όγκος:60 λίτρα Κατηγορία:Φυτεμένο Φυτά: Ludwigia repens,Microsorum pteropus,Java moss,Anubia barteri,Staurogyne repens,Hydrocotyle leucocephala (ενα μικρο κομματάκι) Ψάρια / ¶λλα είδη: Ψάρια όχι ακόμα αλλά έχω πολλά Melanoides Turbeculata Διακοσμητικά υλικά: χαλίκι,ρίζα,πέτρες Φόντο: Σκούρο γκρί χαρτόνι Φωτισμός: 1 plant grow 15watt και 1 λευκή 15watt Διάρκεια φωτισμού:8 ώρες Φιλτράρισμα:Powerclean 250 (400l/h) Θερμοστάτης: Juwel 50 Watt Λίπανση: Υπόστρωμα Deponitmix (ότι είχε όταν το ξέστησα) Παροχή CO2:-- Παράμετροι: pH: 7,8 Γενική σκληρότητα (GH): 12 Ανθρακική σκληρότητα (ΚΗ): Αμμωνία (ΝΗ3): ?? Νιτρώδη (ΝΟ2): ?? Νιτρικά (ΝΟ3): ?? Αλλαγές νερού: 30% ανα 7 ημέρες Θερμοκρασία: 26c |
|
||||
|
||||
πολύ καλό
τι ψάρια θα βάλεις μέσα? Η μόνο και μόνο για το aquascaping το έκανες |
|
||||
|
||||
Πολυ ομορφο!
|
|
||||
|
||||
Ευχαριστώ για τα καλά σας λόγια
Για ψαράκια σκέφτομαι να βάλω green neon |
|
||||
|
||||
πολυ ομορφο!
πολυ καλο!
πιστευω λιγες ριζουλες ακομα θα τεριαζαν!
|
||||
|
||||
εμένα θα μου άρεσε λίγη moss στις άκρες αυτής της ρίζας
|
|
||||
|
||||
Αργότερα ίσως βάλω flame moss στη ρίζα
|
|
||||
|
||||
Μια χαρά είναι ,με λιγο μεγαλύτερες πέτρες ακόμη πιο ωραίο,γιατι οταν μεγαλώσουν τα φυτά θα τις κρύψουν.Καλή συνέχεια.
|
|
||||
|
||||
o Σταυρος εχει δικαιο
πολυ καλο |
|
|||
|
|||
Θέλεις να με κάνεις να φαίνομαι σαν ένα απλό εκτελεστικό όργανο, αλλά πάντα θα ξέρεις ποιος ήταν ο εγκέφαλος πίσω απ αυτό το ενυδρείο!!!!!! :P:P:P:P:P:P
|
|
||||
|
||||
Ποιος ήταν Κελλάκι μ??
Σ ευχαριστώ που με βοήθησες! |
|
||||
|
||||
ένα μικρό update
Μπήκαν οι κάτοικοι Green neon tetra και είναι πανέμορφα!
|
|
||||
|
||||
Μια χαρά , την σκληρότητα να κατεβάσεις και το ph και θα είναι οκ ..
|
|
||||
|
||||
Τώρα ετοιμάζεται CO2 και θα είναι οκ
|
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
Παρόμοια Θέματα | ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
PAVLOS2003 - Low Tech / Κοινωνικό Αμαζωνίου | pavlos2003 | Βιοτοπικά - Γεωγραφικά ενυδρεία Ν. Αμερικής | 60 | 17-12-11 23:46 |
Hi-tech sump | ilias8573 | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 3 | 02-01-10 18:52 |
Σ.Τ.Ε.Φ.Α.Ν.Ο.Σ. low tech | chemical mac | Παρουσιάσεις κοινωνικών ενυδρείων | 10 | 21-12-09 01:08 |
low tech - low maint | chemical mac | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 24 | 17-12-08 14:04 |