|
||||
|
||||
Το χρυσόψαρο ασπρίσε!!
Γειά σας και από εμένα!!
Στο 90λιτρό που φιλοξενώ 4 χρυσόψαρα εδώ και 4 μέρες παρατήρησα πως το 1 από αυτά(common) Eχανε τα χρώματα του..σήμερα ήταν εντελως λευκό!Ηταν ασημένιο με πορτοκαλι στην ράχη και κατω..ταιζω 1 φορα την ημέρα 3 ειδων τροφές.έχω θερμοστάτη στουσ 26 βαθμούς και έχω 2 φίλτρα για 250 λιτρα..το ενυδρείο ειναι φυτεμένο και στρωμένο από τον Ιανουάριο..τί λέτε να φταίει?από συμπεριφορά ειναι οκ.Επισης ο θερμοστάτης μήπως δεν χρειάζεται?είναι 3 κομον και 1 μπλακ μούρ.. Υ.Γ. συγνώμη για την απόχη μου απο το φορουμ αλλα με εφαγε η δουλειά... Καλές γιορτές!!!!!!!!!
|
|||
|
|||
Κανενα προβλημα υγειας για το common σου...
Η αλλαγη χρωματος σε ενα χρυσοψαρο μπορει να αλλαζει και μεχρι τα πρωτα 3-4 χρονια. Νομιζω ομως οτι 4 χρυσοψαρα σε 90 λιτρα ειναι πολλα.
|
||||
|
||||
Συμφωνώ με τον Andros και επισημαίνω οτι 90 λίτρα (μεικτά) είναι πολύ λίγα για 4 χρυσόψαρα επίσης δεν είναι ιδανική η συμβίωση του black moore με τα γρήγορα common.
Θα πρέπει ή να μεγαλώσεις το ενυδρείο σου στα...διπλάσια λίτρα ή να μειώσεις τα ψάρια σου.
|
||||
|
||||
Ευχαριστώ για τις συμβουλές..θα φροντισω για μεγαλυτερο ενυδρειο!καλές ΓΙορτες σε όλους!!!
|
Παρόμοια Θέματα | ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
¶ρωστο χρυσόψαρο | ΚώσταςΒ | Χρυσόψαρα | 8 | 06-03-08 11:14 |
Πρόβλημα με χρυσόψαρο(?) | JimiDS | Ασθένειες - Θεραπείες γλυκού νερού | 26 | 01-01-08 20:01 |
Λευκό χρυσόψαρο! | memy | Χρυσόψαρα | 15 | 13-11-06 00:51 |
Άρρωστο χρυσόψαρο??? | ThDam | Ασθένειες - Θεραπείες γλυκού νερού | 3 | 15-10-04 00:13 |
Goldfish - Χρυσόψαρο | lurking_fear | Χρυσόψαρα | 21 | 04-02-03 18:11 |