|
Πανελλήνιος Σύλλογος Φίλων του Ενυδρείου Ανακοινώσεις και νέα από τον ΠΣΦΕ. |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
Επισκεψη στην θεσσαλονίκη
Την Παρασκευή 24 μέχρι την Κυριακή 27 θα ειμαι Θεσσαλονίκη. Κανονίστε ένα καφεδάκι όποτε μπορείτε μεσα στο τριήμερο να τα πουμε λιγάκι. Ο mikenuke συντονίζει το project.
Τα λέμε παιδες!!!!
|
||||
|
||||
...να βρεθείτε στην γνωστή καφετέρια στην Τούμπα, απέναντι απο την Αγ. Βαρβάρα!!! Ο φιλοξενούμενος να κάθεται στην θέση που καθόταν ο Mikenuke και να κοιτάει λοξώς δεξιά και λίγο κάτω!!! ΧΑΧΑΧΑΧΑ!!!
Καλή συνάντηση!!!
|
||||
|
||||
Eγω δεν θα λειψω απο την θεσσαλονικη, οποτε τα υπολοιπα παιδια που θα θελουν και θα μπορουν να ερθουν, ας πουνε ποτε θελουν να συναντηθουμε, πια απο ολες τις μερες.
Ειναι ευκαιρια για να κανουμε μια ατυπη συναντηση Οκτωβριου.
Και ειπε το χρυσοψαρο:"Πρεπει να υπαρχει Θεος, αλλιως ποιος αλλαζει το "νερο"." Το παλιό 90λιτρό μου Ο βιότοπος Tanganyika μου Το 120λιτρό μου Ο 2ος βιότοπος Tanganyika μου To παλιο 35λιτρο Amano μου |
|
||||
|
||||
Παράθεση:
|
|
|||
|
|||
Παράθεση:
Καλώς να μας έρθεις Γιάννη. Μήπως οι ημερομηνίες είναι λάθος; |
|
|||
|
|||
Έχεις απόλυτο δίκιο. Η Παρασκευή εχει 28 του μηνός και η Κυριακή 30.
Ελπίζω να μην μπερδεψα. Παρασκευή απογευματάκι η Σάββατο πρωι-απόγευμα θα ήταν ότι καλύτερο για μενα. Θα τα πούμε ............
|
||||
|
||||
Επειδη το Σαββατο ειναι εργασιμη, και εχω και ενα ραντεβου το μεσημερι, προτεινω την παρασκευη το απογευμα να βρεθουμε.
Οσοι συμφωνουν να σηκωσουν το χερι
Και ειπε το χρυσοψαρο:"Πρεπει να υπαρχει Θεος, αλλιως ποιος αλλαζει το "νερο"." Το παλιό 90λιτρό μου Ο βιότοπος Tanganyika μου Το 120λιτρό μου Ο 2ος βιότοπος Tanganyika μου To παλιο 35λιτρο Amano μου |
|
||||
|
||||
Ελπίζω να μπορέσω να έρθω την μέρα που θα πείτε.
|
|
||||
|
||||
Υστερα απο παρακληση της Μαγδας, λεω να το κανουμε το σαββατο το απογευμα μετα τις 1800 η κοντα σε αυτη την ωρα, Γιαννη πες μας αν σε βολευει, και στειλε μου ΠΜ που θα μενεις και το τηλεφωνο σου. Για να διαλεξουμε και ενα μερος! Αν και η τουμπα, που πηγαμε με τον Αποστολη "ειχε να δωσει" που λενε και κατι φιλοι μου!
|
||||
|
||||
"είχε να δώσει" πολλά... αλλά εμείς...
|
||||
|
||||
Στην τούμπα είχε 80% γυναίκες και 20% άντρες γιατι έπεζε ο ΠΑΟΚ.! πάντος είχε καλή θέα.! φάτε μάτια ψάρια...
|
|
|||
|
|||
Μιχάλη με βολευει μια χαρα. Θα μενω στο Phillipion στο Σειχ Σου. Κατα τις 6 ειμαι μια χαρα. Απλα δεν μπορω μετα τις 8.30 λόγω υπηριεσιακών υππχρεώσεων. Σου στελνω και το τηλ μου να το εχεις ευκαιρο.
|
||||
|
||||
σημερα στις 1800 θα συναντηθουμε στην αρετσου, για καφε στο δημοτικο αναψυκτηριο της καλαμαριας το REMEZZO, ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΑΝ ΜΑς ΚΑΝΕΙ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΑΚΤΙΚΕς ΣΥΝΑΝΤΗΣΕΙς.
τα λεμε.
|
|||
|
|||
Δεν ειναι εδω ο τοπος για να το συζητησουμε αλλά νομιζα οτι εχετε αποφασισει που θα γινονται οι τακτικες συναντησεις και τοχετε ανακοινωσει. Να ανοιξουμε θεμα στο φορουμ του Συλλογου αμα ειναι...
|
|
|||
|
|||
Θα ήθελα να ευχαριστήσω όλη την παρεα που βρέθηκε στο καφεδάκι του Remmetzo το περασμενο Σαβαττο. Πιστεύω ότι ανταλλάχθηκαν απόψεις και βγήκαν συμπεράσματα πολυ χρήσιμα. Η ουσία ειναι να δουμε πως θα υλοποιήσουμε κατα τον καλύτερο τροπο αυτά που είπαμε. Επίσης είδα μια πολύ ωραία παρεα γεμάτη όρεξη και ενθουσιασμο για το χόμπι. Ομολογω ότι ζήλεψα λίγο.............
Μιχάλη και Γιάννη δειτε λίγο τα PM σας και συμπληρώστε ότι νομίζετε. P.S. Να ζητήσω για μια ακόμη φορα συγνώμη που έφυγα από το τραπεζι του Σαββατου ξεχνώντας να πληρώσω τον καφέ μου. Θα επανορθώσω την επόμενη............
|
|||
|
|||
Παράθεση:
Παράθεση:
Ούτε να το σκέφτεσαι |
|
||||
|
||||
Ηταν πολυ ωραια που σε γνωρισαμε, και οπως ειπαμε θα εισαι και στην συναντηση της Θεσσαλονικης την Κυριακη.
|
|||
|
|||
Υπάρχει ποτέ περίπτωση να κανονίσουμε άπαντες ενυδρειόφιλοι ανά την Ελλάδα μάζωξη? Ουτοπικό τελείως? Ωραία θα ήταν, τώρα μοιάζει λες και είμαστε από διαφορετικά "στρατόπεδα", οι βόρειοι κι οι νότιοι ένα πράγμα! Μια φορά το χρόνο να λέγαμε συνάντηση Αθήνα, του χρόνου Θεσσαλονίκη, κοκ.
|
|
||||
|
||||
Παράθεση:
|
|||
|
|||
Κάτι τέτοιο λέω κι εγώ και για να μην παρεξηγηθούν κι οι πιο νότιοι, Πάτρα κλπ. Δε νομίζω ότι είναι φοβερά δύσκολο!
|
|
||||
|
||||
εγώ λέω πως αν υπάρχει θέληση όλα γίνονται. μια ιδέα είναι όλα, όρεξη και διάθεση. θα μπορούσαμε να οργανώσουμε και κάποια εκδρομή σε κάποιο μέρος της Ελλάδας όπου θα υπάρχει και ενδιαφέρον για ενυδρειόφιλους πχ: ποτάμια , λίμνες κτλ. θα μπορούσαμε να κανονίσουμε μια φορα τον χρόνο Παννελήνια συνάντηση, και να το οργανώνουμε σαν εκδρομούλα.!
|
|
|||
|
|||
Να ξεκιναγαμε απο τα ειμαστε παροντες στις γενικες Συνελευσεις του Συλλογου? (σορυ, δεν κρατηθηκα...)
|
|
|||
|
|||
Μα γινεται ολοκληρη συζητηση στο forum του συλλογου μετα απο απαιτηση των μελων που δεν κατοικουν στην Αθηνα για να μπορουν να ψηφιζουν εξ' αποστασεως επειδη δεν μπορουν να ερχονται στη Γενικη Συνελευση... Υπαρχει καλυτερη αφορμη για πανελληνια συναντηση?
|
||||
|
||||
Παράθεση:
Απο την αλλη μια μορφη αλλιωτικης συναντησης χωρις υποχρεωσεις, ψηφοφοριες κλπ, κανει πιο αναλαφρη την διαθεση και την παρεα.Γι αυτο και μιλησα για "Συνεδριο".
|
|||
|
|||
Παράθεση:
Εγω πεταω τη σκουφια μου για ταξιδακια οποτε θα μου αρεσε αλλα ειναι πραγματικα δυσκολο
|
||||
|
||||
Νομίζω ότι ο ενθουσιασμός σας παρασύρει όλους !!
Για ρωτήστε....πόσα άτομα μαζεύονται κάθε φορά στην τακτική μηνιαία συνάντηση που γίνεται στην Αθήνα,Θεσ/νίκη,Πάτρα κλπ ;;; Για ρωτήστε πόσα άτομα μαζεύονται στην ΓΣ ;;; Νομίζετε ότι αν κάνουμε "συνέδριο" στον Βόλο για παράδειγμα θα μαζευτούν πάνω από 10-15 άτομα ;;; Τι σας κάνει να πιστεύετε ότι θα έχει τόση μεγάλη συμμετοχή μια τέτοια εκδήλωση ;;;; Γιατί άλλο είναι να πάμε μια εκδρομούλα 5-6 φίλοι από τον σύλλογο και άλλο ένα Πανελλήνιο Συνέδριο Ενυδριόφιλων !!! Είναι νωρίς για κάτι τέτοιο κατά την γνώμη μου . |
|
||||
|
||||
Παράθεση:
Νομίζω οτι βολεύει άπαντες!!!
|
||||
|
||||
Παράθεση:
Καρδίτσα = καρδια Χμμμμμ Συνελευση πανω στην λιμνη στο σαλε με θεα την λιμνη.... χμμμμμ Δεεεν' κακοοοο.
|
|||
|
|||
Την παρασκευή το απόγευμα θα ειμαι Θεσσαλονίκη ξανα. Μιχάλη θα σε παρω τηλεφωνο να δουμε πως θα βρεθούμε παλι.
Ελπίζω να ξεθυμάνατε την προηγουμενη φορα και να είμαστε πιο χαλαρα......(πλάκα κανω, χαρηκα πολυ που τα ειπαμε).
|
||||
|
||||
Παράθεση:
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
Παρόμοια Θέματα | ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
τριχούλες στην anubia | Tolis | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 15 | 22-12-02 04:43 |
Συλλογή και Διατήρηση ειδών σαν κατοικίδια | Tolis | Γλυκό νερό - Γενικά | 0 | 11-12-02 04:00 |
Sex ratio, συμπεριφορα στην αιχμαλωσια, και άλλα | Tolis | Γλυκό νερό - Γενικά | 0 | 11-12-02 03:25 |
Περί λιπασμάτων | Tolis | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 1 | 10-12-02 19:39 |