|
Malawi Αφιερωμένο στο "Greek Club about Cichlid Lovers from iliovas" απ' το οποίο άρχισαν ολα! |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
||||
|
||||
Διατροφη Saulosi...
Θελω να μαθω αν μπορω να δωσω στις κιχλιδες Ps.Saulosi τροφη Blood worms?
http://www.petcumulus.gr/index.asp?p...oduct&pid=2040 και τροφη κατεψυγμενη? http://www.amazonios.gr/product_info...oducts_id=2530
|
||||
|
||||
Οχι. Τα saulosi είναι (κυρίως) χορτοφάγα.
|
|
||||
|
||||
Δηλαδη μονο με flakes και αλγη θα την βγαζουνε?
|
||||
|
||||
Όχι ρε συ!
Εγώ τα δικά μου saulosi τα ταίζω 3 τροφές αυτή την στιγμή: Tropical herbivore small pellets Tetra vegetable algae Tropical kelp algae Αλλά υπάρχουν πάμπολες τροφές που μπορείς να διαλέξεις! |
|
||||
|
||||
Εγω ταιζω με:
1)Τropical Malawi 2)Tropical Vitality & Color 3)Tropical Spirulina Granulat 4)Tetra Pro Vegetable Και για τα μωρα εχω: 1) Sera Vipagran Baby Δηλαδη λιγο γαριδουλα κατεψυγμενη χωρις το κελυφος δεν θα τους αρεσει?
|
||||
|
||||
Παράθεση:
Οι τροφές που τα ταίζεις είναι υπέραρκετές! ΥΓ:Προτείνω τα μικρά να μην τα δίνεις Sera Vipagran Baby καθώς περιέχει πολύ πρωτείνη ζωική και τα ψάρια ειδικά τον πρώτο καιρό της ζωής τους αν θές να αναπτύξουν γερό οργανισμό και καλά χρώματα στο μέλον τάιζε τα με σωστές τροφές. Αυτές που αναφέρεις πιο πάνω είναι πολύ καλές. Μπορείς να τις τρίβεις και να τις κάνεις σαν σκόνη και να τους την δίνεις! |
|
||||
|
||||
Kαταλαβα! Ακομα δεν εχω ταισει με Vibagran μιας και δεν εχω δει μικρα πουθενα μετα απο μια γεννα που ηταν ενα θυλικο μπουκομενο. Μπορει να τα εφαγαν ολα, αλλα εχει πολυ κρυψωνα το ενυδρειο.Ευχαριστω για τις συμβουλες Παναγιωτη!
|
||||
|
||||
kalhmera...sory gia ta greeklish kollhse kai den vgazei ellhknika to pc.
1.tropical malawi nyasa mbuna 2.spirulina ocean koryfaies kai eimai poly ikanopoihmenos |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
Παρόμοια Θέματα | ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
ΔΙΑΤΡΟΦΗ ΚΟΙ | dwra92 | Διατροφή | 17 | 29-07-12 20:59 |
Ps.saulosi | anonymous20 | Malawi | 3 | 22-06-12 11:35 |
διατροφη των ψαριων | stap | Reefsafe | 5 | 03-11-11 14:05 |
μολυ διατροφη? | efpraxia | Διατροφή | 3 | 11-03-11 14:52 |
διατροφη | AXEL | Malawi | 8 | 04-11-07 05:16 |