|
Γλυκό νερό - Γενικά Οτι δεν εμπίπτει στις εξειδικευμένες κατηγορίες. |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
σκαλαρια-ποσο ταιζω?
καλησπερα παιδια,μια ερωτηση.
τα σκαλαρια τρωνε οσο πρεπει η παραπανω αποσο πρεπει? δηλαδη μπορει να εχω προβλημα εαν τα ταιζω αρκετα? σε διαφορα σαιτ που εχω διαβασει,το 30% απο αυτα λεει οτι ειναι πολυ λαιμαργα και τρωνε παραπανω αποσο πρεπει με αποτελεσμα συσωρευσει λιπους στο στομαχι κτλ κτλ. απλα το θεμα ειναι οτι εχω παθει πλακα με το ποσο γρηγορα μεγαλωνουν,οσο και να ριξω (σε λογικα πλαισια παντα...) μεσα σε ενα μηνα που τα εχω παρει εχουν γινει διπλασια.και οταν τα ειχα παρει ηταν ταλαιπωρημενα ελαφρως και χωρις πτερυγια και τωρα ειναι ¨θηρια¨. ευχαριστω |
|
||||
|
||||
Παράθεση:
φιλε να ξερεις πως οτι ψαρια και να εχεις οταν θα ριχνεις τροφη θα πρεπει να την εχουν φαει μεσα σε 1-2 λεπτα... να μη μενει τιποτα... αν ριξεις πολυ και μεινει θα σου δημιουργισει ΝΟ3 οποτε αυτο θα κανει κακο στα ψαρια σου!!!! να τα χαιρεσαι παντος!!!! τα σκαλαρια μεγαλωνουν γρηγορα σχετικα...
|
||||
|
||||
Παράθεση:
Βεβαια πραγματι τα σκαλάρια ειναι πολύ λαιμαργα και εχουν μια παραπανω ευαισθησια όταν τα ταιζεις πολύ..... Γι'αυτο με μετρο...... |
|
||||
|
||||
Όπως και πολύ σωστά διάβασες τα σκαλάρια έχουν την τάση να τρώνε περισσότερο από ότι πρέπει για αυτό θέλει προσοχή και έλεγχο την ποσότητας που τρώνε + όσα λέει ο thanasis76.
|
||||
|
||||
Παράθεση:
ασε τις απαντησεις εσυ κι ετοιμαζε κανενα ενυδρειο για γαριδες γιατι μολις κανω αναλυτικη παρουσιαση ( μολις παρω τις γαριδες και τα ψαρακια) θα ζηλευεις....χχαχαχαχαχα κατι πηρα το ματι μου οτι ηθελες να παρεις ενα 80αρι.... χμχμχμχμχμ για ξεκινα...
|
||||
|
||||
Παράθεση:
ΕΧΩ ΗΔΗ !!!! |
|
||||
|
||||
ναι ε?? ποσα λιτρα?? τι εχεις μεσα?? γιατι δεν ειδα κατι???
|
|||
|
|||
Ευχαριστω για τις απαντησεις.
να μεινει τροφη δεν μενει με τπτ... και εαν πεσει κατι κατω τα sae δεν αφηνουν τπτ... απο no3 νο2 αμωνιες κτλ δεν ανεβαινουν με τπτ. βασικα εχω καταλαβει οτι απαξ και στρωσει το φιλτρο και το ενυδρειο γενικα και εχεις και φυτα μεσα,μετα πρεπει να κανεις τεραστια λαθη για να εχεις προβλημα..(βεβαια αλλαζω το 1/3 του νερου καθε βδομαδα) ταιζω 2-3 φορες την μερα και καθε 2 μερες ριχνω 2 ταμπλετες για τους γλυφτες,αν και οι γλυφτες ανεβαινουν στη επιφανεια και τρωνε οπως και τα sae... βασικα ρε παιδια πως να το πω... νιωθω πως ειναι οι γιαγιαδες και θελουν να ταιζουν τα εγγονια τους συνεχεια και να τα βλεπουν συνεχεια να τρωνε... ενα τετειο πραγμα!!! |
|
||||
|
||||
επειδη απο οτι καταλαβα τα σκαλρια ειναι ακομα μικρα θα πρεπει να τους δινεις τροφη 3 φορες την ημερα , αλλα απο λιγο μικροτερες μεριδες
|
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
Παρόμοια Θέματα | ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Ποσο χρονο θελει? | taicom | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 8 | 12-01-08 06:44 |
ποσο Ca ? | tzimakos | Γλυκό νερό - Γενικά | 9 | 26-01-07 14:55 |
Ποσο χρονο αφιερωνετε; | gaia | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 21 | 31-05-04 12:20 |
ποσο πρεπει να ταιζω τα χρυσοψαρα? | Jim | Χρυσόψαρα | 8 | 28-09-03 22:38 |