|
Γλυκό νερό - Γενικά Οτι δεν εμπίπτει στις εξειδικευμένες κατηγορίες. |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
||||
|
||||
diy βραχος για (waterfall) καταρακτη
Με αγορά φελιζολ άσπρο από Leroy merlin και τσιμεντο aquamat isofix
Είδου το αποτελεσμα |
|
||||
|
||||
Ωραία δουλειά, αντε με το καλό να το βάλεις να το δούμε εν δράση.
|
|
||||
|
||||
Μέσα στην βδομάδα θα μπει.
γνωρίζει κανένας τι άμμο να βάλω? Πχ αν θέλει ελαφρύα για να την ανεβάζουν οι φυσαλίδες η πολύ μοκροκοκη? |
|
||||
|
||||
Πολύ ωραίο φίλε μου!! Απ' ότι έχω δει θέλει σχετικά ψιλή αλλά όχι τόσο ώστε το ρεύμα μέσα στο ενυδρείο να την παρασύρει και δεν πέφτει όλη στο "κουβαδάκι"... Θα πρέπει να κάνεις 2-3 δοκιμες...
Ανυπομονώ να το δούμε στην πράξη... |
|
||||
|
||||
Η πρωτη δοκινη ΑΠΟΤΥΧΙΑ
Εβαλα τον βραχο μεσα με λιγη σιλικονη σε τρια σημεια στον πατο και στην πλατη. Το προβλημα ηταν οτι η σωληνα που θα εβγαινε η αμμος ηταν πολυ ψηλα σε σχεση με το τελειομα πανω πανω και δεν μπορουσε να τραβηξει την αμμο τοσο ψηλα ηταν στους 47 ποντους και τελειωνε στους 50. Οποτε παμε για αλλο βραχο που θα φτιαξω αυριο και μετα απο ποπυ ψαξιμο ξερω πως θα τον κανω να λειτουργησει. Το αλλο προβλημα ηταν οτι εβαλα λιγη σιλικονη και απο την πιεση στην δοκιμη μου πεταξε τον βραχο πανω και ευτιχος δεν ειχα το καπακι.γιατι θα εσπαγε. Γεμισε το σαλονι με λιγα νερα ευτιχος ελειπε η γυναικα και δεν εφαγα ξυλο. Παμε στην δευτερη δοκιμη με αλλο βραχο απο αυριο θα σας βαλω βημα βημα το επιχηρημα νουμερο 2. Αυτα για τωρα |
|
||||
|
||||
Ωραία αναμένουμε... Στείλε γυναίκα για διακοπές να είσαι άνετος με τις δοκιμές
|
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
Παρόμοια Θέματα | ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
DIY Home Waterfall Project | gkontos | Δεξαμενές (τεχνητές λίμνες) | 8 | 29-05-14 10:39 |
βολτα στον καταρακτη της αθηνας.(πεντελη) | kgf12345 | Φωτογραφίες μελών | 24 | 23-04-14 16:35 |
αποπειρα κατασκευης καταρακτη | χαρης12666 | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 4 | 27-01-12 23:05 |