|
Σαλιγκάρια ...και άλλα μαλάκια γλυκού νερού. |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
||||
|
||||
Apple Snail - Zebra Snail - Τριχοειδής Μαύρη Άλγη
Ο τίτλος λέει πιστεύω πολλά! Ξέρει κανείς αν τα δυο είδη του τίτλου κάνουν δουλειά στην μαύρη τριχοειδή? Είναι στο ξεκίνημά της και θέλω να προλάβω αν έχω ελπίδα την καταστροφή.
|
||||
|
||||
Κανείς δεν ξέρει να πει μια γνώμη?
|
||||
|
||||
Μαυρη τριχωειδη μονο σαε, και μονο αν ειναι φρεσκια (και τα σαε πεινασμενα και μικρα.)
Τα applensail τρωνε περισσοτερο τα σαπια φυλλα καθαριζοντας. Ισως και spot αλγη απο τα τζαμια.. Μεχρι εκεί. Για τα zebra, ολο και κατι τρωνε απο αλγες αλλα τα σαε ειναι σαφως καλυτερα. |
|
||||
|
||||
Ευχαριστώ! ΣΑΕ πήρα εχθές (6) και είναι μικρά, η άλγη είναι στην αρχή της οι τριχούλες δηλ δεν είναι πάνω από ένα εκατοστό, πιστεύω λοιπόν οτι είναι αρχή γιατί πριν από μερικές μέρες δεν έβλεπα τίποτα! τώρα υπάρχει κάτι άλλο που θα πρέπει να προσέξω? Κάποιες τιμές ? Τα μόνα που μετράω είναι Ph-6.2 - Kh-4 Gh-8 No3-10 Amonia-0
|
|||
|
|||
Παράθεση:
|
|
||||
|
||||
το ενυδρείο είναι 200 λίτρα αλλά έχω και ένα 96 και ένα 60 στο οποίο θα μπορούν να μετακομίσουν κάποια αργότερα, αυτό που θέλω είναι να καταφέρω να ξεφορτοθώ την μαυρη αυτή παλιοάλγη
|
Παρόμοια Θέματα | ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Κέλυφος apple snail | Μάγδα | Σαλιγκάρια | 2 | 25-09-05 02:23 |
Πρόβλημα με τριχοειδής άλγη | Theokyr | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 7 | 08-08-05 10:42 |
Τριχοειδής άλγη | Gandalf72 | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 1 | 16-03-05 12:44 |