|
DIY . Φτιάχτο μόνος σου Ο τίτλος τα λέει όλα. |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
Αφαίρεση εσωτ. κάδου 2213 και πατέντα
Γεια σας. Σκέφτομαι να αφαιρέσω τον εσωτερικό κάδο του 2213 για κάποιους λόγους.
Θα μπορούσα να κάνω κάποια πατέντα που να αντικαθιστά το εξάρτημα της φωτογραφίας; Τουλάχιστον για το κάτω μέρος, για να διευκολύνεται η ροή. |
|
||||
|
||||
Αν θέλεις να βγάλεις το καλαθάκι, βγάλτο αλλά αυτό που δείχνεις στη φωτο να το αφήσεις.
Αν δεν το εχεις, βάλε egg grate με ποδαράκια για να αφήνεις κενό από κάτω. |
|
|||
|
|||
Τα 2213 που είχαν κάδο, δεν έχουν αυτά τα εξαρτήματα που μπαίνουν πάνω και κάτω στα eheim classic.
Ίσως δεν το διατύπωσα εγώ σωστά. Βγάζοντας τον κάδο δεν μένει τίποτα, και έτσι όταν βάλω χύμα βιολογικό και σφουγγάρι, η είσοδος θα βουλώσει, γιατί δεν θα έχει το κενό. Χρειάζομαι δηλαδή κάτι σαν και αυτό το εξάρτημα της φωτογραφίας. |
|
||||
|
||||
Παράθεση:
Όπως είπα μπορείς να φτιάξεις και μόνος σου Γιατί όμως δεν το αφήνεις με το καλαθάκι? (αξιοποίηση χώρου?) |
|
|||
|
|||
Ναι το κάνω για αξιοποίηση χώρου.
Τώρα που είδα αυτό που μου πρότεινες, σκέφτηκα να βάλω το καπάκι από τον εσωτερικό κάδο,στο κάτω μέρος του φίλτρου, απλά να το σηκώσω λίγο με ποδαράκια. Σ'ευχαριστώ Κλεόβουλε. |
|
||||
|
||||
Απ' ότι βλέπω ο κάδος έχει κάτι ποδαράκια για να στέκεται το εσωτερικό καλάθι https://www.eheim.com/resources/prod...250_manual.pdf
Έχω χρησιμοποιήσει την έκδοση χωρίς καλάθι και στην περίπτωση σου δεν θα άλλαζα κάτι γιατί νομίζω είναι πιο βολικό έτσι και δεν ξέρω αν αξίζει τον κόπο για ελάχιστα κυβικά εκατοστά υλικά Με καλύτερη από την "μαμά' πρόταση διάταξη-χρήση υλικών θα είσαι μια χαρά (εγώ έβαζα κάτω σφουγγάρι μπλε,μετά σιποραξ και πάνω ένα στρώμα ενυδρειακό βαμβάκι). |
|
|||
|
|||
Έτσι βάζω και εγώ τα υλικά.
Οκ. Ίσως έχεις δίκιο. |
|
||||
|
||||
Τα παλαιότερα ΕΗΕΙΜ είχαν το εξάρτημα που φαίνεται στην φωτογραφία (πάνω και κάτω)... τα νεότερα έχουν καλαθάκι, αν ΔΕΝ κάνω λάθος... για να αποφεύγεται το φαινόμενο channeling.-
|
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
Παρόμοια Θέματα | ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Πατέντα για 840 λίτρα | Strahos | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 12 | 28-07-08 17:28 |
Eheim 2213 αδειασμα κάδου? | kostasthess_ | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 7 | 26-10-07 00:09 |
Πατέντα για 2η λάμπα..???!!!! | Neoklis | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 23 | 01-04-07 22:50 |