|
Θαλασσινό νερό - Γενικά Οτι δεν εμπίπτει στις εξειδικευμένες κατηγορίες. |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
Τροφες
Τα pellets με τα flakes ποια ειναι οι διαφορα τους δηλαδη εννοω ειναι για διαφορετικα ψαρια πια ψαρια ταιζουμε με pellets kai pia me flakes??
|
|
||||
|
||||
Παράθεση:
Η σωστή διατροφή των ψαριών πρέπει να στηρίζεται σε συνδυασμό διαφορετικών τροφών.
|
||||
|
||||
και να συμπληρώσω! σε συνδιασμό τροφών ανάλογα τις απαιτήσεις του/των ειδών.
|
|||
|
|||
Ναι συμφωνω απλα εγω για παραδειγμα εχω παρει την formula 1 της ocean η οποια ομως βγαινει και σε pellets αλλα εγω εχω παρει flakes.Υπαρχει λογος να παρω και pellets ειναι η ιδια τροφη.Μηπως πχ τα pellets ειναι για πιο μεγαλα ψαρια;
|
|
|||
|
|||
Εγω παιδιά παντος νομίζω οτι ολες σχεδον ειναι fason απλα υπαρχει καπου καποιο εργοστάσιο και πάνε οι διαφορες εταιρειες και απλός βαζουν την ταμπέλα τους
|
|
||||
|
||||
Tα pellets ειναι κυριως για μεγαλυτερα ψαρια και για ψαρια που ζουνε κοντα στο βυθο και δεν ανεβαινουν στην επιφανεια για flakes . Κατα τα αλλα η συνθεση τους ειναι ιδια με των flakes για μια συγκεκριμενη τροφη ( πχ formula one της ΟΝ ) .
|
Παρόμοια Θέματα | ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Τροφες,ταισμα...... | johnpecn` | Αρχάριοι γλυκού νερού | 4 | 22-08-08 21:37 |
ζωντανες τροφες | kanarini | Γλυκό νερό - Γενικά | 3 | 12-02-08 23:20 |
ζωντανες τροφες | kanarini | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 0 | 11-02-08 21:12 |
Τροφες | Steve | Γλυκό νερό - Γενικά | 24 | 01-09-07 10:51 |
Ιck και κατεψυγμενες τροφες. | mikenuke | Ασθένειες - Θεραπείες γλυκού νερού | 2 | 23-10-04 23:01 |