|
||||
|
||||
Site για εισαγωγη γαριδων εντος Ε.Ε.
Θα ηθελα να ανοιξω αυτο το tread για να γραψουμε που μπορουμε να βρουμε αξιοπιστα site για να κανουμε μια μαζικη παραγγελια απο το εξωτερικο εντος ευρωπαικης ενωσης ωστε να μειωσουμε την περιπτωση καθυστερησης αφιξης της παραγγελιας μας, καθως και τον εκτελωνισμο.
Θα αναφερω οτι ψαχνουμε πιο σπανια ειδη απο red cherry ας πουμε που μπορουμε ευκολα να τις βρουμε και στην ελλαδα. Εχει κανεις γνωσεις και γνωμες. εχω στειλει να με ενημερωσουνε σε αυτη την σελιδα αλλα δεν ελαβα απαντηση. http://www.shrimp-visions.de/ κατα καιρους εχει αναφερθει καποιος και σε αυτο το site http://www.fraku-aquaristik.de/ θα ηθελα τις γνωμες σας.
|
||||
|
||||
Έχουν αναφερθεί κατά καιρούς διάφορα site αλλά ας αναφέρω ξανά την εμπειρεία μου.
Το www.fraku-aquaristik.de/ έχει καλές τιμές αλλά η μεταφορά γίνεται μέσω ελτά που ναι μεν είναι φθηνά αλλά θα πρέπει να είσαι τυχερός να παραλάβεις το δέμα σου εντός μιας εβδομάδας. Το www.aqua-tropica.de έχει δυνατότητα αποστολής με overnight shipping αλλά θα το πληρώσεις ακριβά, βέβαια είναι μονόδρομος αν θέλεις σπάνιες και ευαίσθητες γαρίδες. Ότι άλλο από πληροφορίες θέλετε ρωτάτε.. Υ.Γ. Οι περισσότεροι Γερμανοί για να σου απαντήσουν θα πρέπει να τους στείλεις mail στα Γερμανικά!
|
||||
|
||||
Παράθεση:
|
||||
|
||||
Παράθεση:
Εμένα μου τα είχαν στείλει στις 8 το απόγευμα και παρέλαβα την επόμενη μέρα στις 12 το μεσημέρι.
|
||||
|
||||
με τι κοστος??
|
||||
|
||||
Ανάλογα το ύψος της παραγγελίας, από 300 μέχρι 40 ευρώ αν η παραγγελία ξεπεράσει τα 500 ευρώ.(και μετά από σκληρά παζάρια με τους Γερμανούς )
|
||||
|
||||
παιρνουν παζαρια και στις τιμες στις γαριδες γιατι ειναι λιγο τσιμπιμενες??
|
||||
|
||||
Ναι, ένα 5 με 10% ανάλογα το ύψος της παραγγελίας
|
||||
|
||||
Alex 300 ή 30 ευρώ? Αν είναι π.χ. η παραγγελια 100 ευρώ πόσο θα πουν για μεταφορικά?
|
||||
|
||||
Όχι δεν έκανα λάθος Γιάννη μου, 300 είναι. Για παραγγελία 100 ευρώ θέλουν 130 ευρώ μεταφορικά.
Καλύτερα να κοιτάξεις το www.fraku-aquaristik.de με μεταφορικά 29 ευρώ σε Ελτά βέβαια, αλλά αν το δεις συνολικά ακόμα και απώλειες να έχεις θα σου βγει πιο φθηνα. Επιπλέον ο Frank aka Fraku χρησιμοποιηεί σακούλες αποβολής διοξειδίου. Στις CRS που είχα παραγγείλει από αυτόν κάποια στιγμή είχα 3 απώλειες στη 10άδα με λίγο τύχη βέβαια αφού παρέλαβα σε 5 μέρες. Την δεύτερη φορά δεν ήμουν τόσο τυχερός με τα Ελτά αφού παρέλαβα σε 8 ημέρες και είχα χάσει τις μισές. Απλά θα πρέπει να περιμένεις λίγο να ζεστάνει ο καιρός.
|
|||
|
|||
Δηλαδή, πλήρωσες 10 γαρίδες και παρέλαβες μόνο 5 ζωντανές; Με τις άλλες 5 τι έγινε;
|
|
||||
|
||||
Τις εκτίμησαν οι κιχίδες μου
|
||||
|
||||
τροφη για κιχλιδες 100€.
Ακριβο το εστιατορειο.
|
Παρόμοια Θέματα | ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Ακινησια γαριδων. (Red cherry ,red nose, crs) | GiChoc | Γαρίδες του γένους Caridina | 8 | 31-01-11 17:27 |
Θανατος Γαριδων | Krisos | Γαρίδες | 33 | 02-12-10 22:43 |
Nεα ειδη γαριδων ! | Raven | Γαρίδες | 2 | 26-06-10 10:38 |
Απο site σε site διαφορα στα νουμερα! | Apollwnas | Γλυκό νερό - Γενικά | 2 | 06-03-08 01:00 |