|
Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά Οτι δεν εμπίπτει στις εξειδικευμένες κατηγορίες. |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
||||
|
||||
ερωτηση για φυτεμενους σκεψη βιοτοπικου
καλησπερα και καλο μηνα μετα απο καιρο
θα ηθελα λιγο τη βοηθεια σας ειμαι στη σκεψη να κανω ενα βιοτοπικο καμια 400 λιτρα βεβαια ακομα δεν εχω αποφασισει αν παω σε ασια μερια η αμαζονιο θα εξαρτηθει απο τη θα βρουμε μπροστα μας θα ηθελα να ρωτησω ποιο συγκεκριμενα αν υπαρχουν καποιες λιστες με φυτα απο αμαζονιο και ασια αντιστηχα να παρω μια ειδεα μια εικονα και να δω αν φυσικα μπορω να τα καλυψω ευχαριστωωωωωωωωωω
|
||||
|
||||
Αγορίνα γιατί αποφεύγεις την Αφρική, μιας τα νερά μας είναι αρκετά σκληρά.....????
|
||||
|
||||
εχω μι α/ο και δε θελω να καθετε
|
||||
|
||||
Καλησπερα για Ασια ισως να μη χρειαστεις καθολου Α/Ο εκτος κι αν επιλεξεις ψαρια μαλακου νερου.
Τι σκέφτεται απο ζωντανα? Εχεις δει κατι που σου αρεσε? Ειχες κρατησει πριν κατι απο Ασια ή Αμερική? Απο φυτα εχεις καποιο που θα θελες οπωσδήποτε στο ενυδρείο?
|
Παρόμοια Θέματα | ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Διαγωνισμος Βιοτοπικου Ενυδρειου | Dimis | Αnouncements - Interviews - News | 82 | 03-06-15 01:18 |
Διαγωνισμος Βιοτοπικου Ενυδρειου | Dimis | Greek Aquarist's Boards | 886 | 06-10-12 14:10 |
προσπαθεια βιοτοπικου Νο2 | takis21 | Βιοτοπικά - Γεωγραφικά ενυδρεία Ασίας | 6 | 05-06-11 18:20 |
προσπαθεια βιοτοπικου | takis21 | Βιοτοπικά - Γεωγραφικά ενυδρεία Ασίας | 5 | 29-01-11 16:33 |
ερωτηση για φυτεμενους! | giannisqq | Αναγνωρίσεις φυτών | 22 | 10-12-10 02:35 |