|
Φωτογραφίες μελών Για συζήτηση όσον αφορά το φωτογραφικό τους μέρος |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
||||
|
||||
ενταξει ειναι μυκητας αλλα δεν πειραζει
pycnoporus sanguineus |
|
||||
|
||||
Παράθεση:
Πρόσεχε μόνο γιατί το διαρκές κατάβρεγμα των φύλλων με σκέτο νερό δεν κάνει καλό αλλά βοηθάει άλλες ουκ ολίγες ασθένειες (μύκητες, επιβάρυνση από τα άλατα κτλ)! |
|
|||
|
|||
το ξέπλυμα γινόταν πάντα αργά το βράδυ κ το φυτό είχε τόσο λίγα φύλλα που με ένα απλό τίναγμα καθάριζε. θα το έχω υπόψη μου όμως τώρα που άρχισε να φουντώνει. ευχαριστώ
|
|
||||
|
||||
Γιωργο ειναι το ξυλο που ειχες φτιαξει?
|
|
||||
|
||||
οχι αλλο ειναι αυτο
|
|
||||
|
||||
|
|
||||
|
||||
Ασχημο ειναι το νυχτολουλουδο??
Βαλε εσυ το αρωμα να βαλω εγω το χρωμα..
|
||||
|
||||
Γεια σου ρε Bill με τα ωραια σου!!!!!
|
|
||||
|
||||
|
|
||||
|
||||
Και 4 κιολας μια χαρα.
Η δικια μου στο χωραφι μικρη ειναι βεβαια εκανε 2
|
||||
|
||||
Αυτα ειναι!!θα χεις και το φυσικό χυμο σου .βασικα απ ότι βλεπω εισαι παιδι για επαρχια!! παρεπιπτόντως και μια και επανέφερες το θεμα σημερα στο κτημα Συγγρού στην Κηφισιά ηταν η φθινοπωρινή έκθεση της Ελληνικής εταιρείας κακτων και παχυφυτων και ειδαμε ωραία πραγματα..πάρτε μια ιδέα..
|
||||
|
||||
@ Alexis Περσι ειχε κανει ενα το περιμενα πως και πως χαχαχχα
@Bill Παθαινω πλακα με τους κακτους αλλα ακομα δεν εχω καταφερει να ανθισω κανενα μαλλον δεν ειναι το φορτε μου η εκθεση τελειωσε? Να σου πω επαρχια με χιλια εφευγα απο εδω αλλα υποχρεωσεις..... Θα στιφτουν παραυτα |
|
||||
|
||||
Ναι μια μερα ειναι αλλά υπάρχουν στο YouTube οι διαλέξεις που έχουν μεγάλο ενδιαφέρον..αύριο που θα ειμαι σπιτι θα ανεβασω τα λινκ..η ανθοφορία δεν ειναι δύσκολη,ισως έχεις νεαρα φυτά που θελουν το χρόνο τους..απλά όπως σε όλα τα φυτά η ανθοφορία δηλωνει το τέλος της περιόδου ανάπτυξης και ακολουθεί περιόδος ναρκης,δηλαδή πρέπει να νοιώθουν την αλλαγή των εποχων,ζέστη-κρύο,υγρασία-ξηρασία κλπ..
|
||||
|
||||
|
Παρόμοια Θέματα | ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Γυάλα από λουλούδια με γαρίδες | Manuel | Τεχνικά θέματα για ενυδρεία με ασπόνδυλα | 8 | 20-05-12 23:27 |
ξύλο από την φύση | amangos | Αρχάριοι γλυκού νερού | 11 | 27-04-11 18:59 |
τα λουλούδια μου | pani | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 13 | 11-03-11 11:26 |
Ξύλα απο τη φύση | kostasz87 | Γλυκό νερό - Γενικά | 6 | 01-03-11 17:01 |
Βάλτε Όλοι Ένα Χεράκι! | Axairontas | Αρχάριοι γλυκού νερού | 5 | 24-12-08 06:55 |